שרשור חברתי

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
שרשור חברתי

השרשור הבא יכיל כמה שאלות חודרניות. אינכם חייבים לענות על כולן או על אף אחת מהן: מי אתם? למה בחרתם בכינוי שבחרתם? מאיפה אתם? למי לא תצביעו בבחירות? איפה הייתם רוצים לגור? איזה מאכל לא נכנס אליכם לפה? מה המאכל החביב עליכם? אלימות כפתרון לבעיות בחיים - כן או לא? ספר/סרט/קומיקס/משחק מחשב טוב שעבר דרכם לאחרונה? מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? (או גדולים יותר) נפלת לירקון? לקישון? לנחל אלכסנדר? פגשת את התנינים? מה עבר לך בראש כשהלכת ביום חורף ומכונית התיזה עליך מים? מה יותר מאפיונרי: לישון עם הדגים או בתא מטען של מכונית? מי הדמות האהובה עליך בארץ נהדרת?

DDN

New member
עונה

מי אתם? אני דני למה בחרתם בכינוי שבחרתם? ראשי התיבות של שמי, ועוד D אחת מזכרת מהכינוי הראשון שלי בתפוז - "דן המסוכן" מאיפה אתם? תל אביב למי לא תצביעו בבחירות? לש"ס. איפה הייתם רוצים לגור? אני מרוצה איפה שאני - צפון ת"א. איזה מאכל לא נכנס אליכם לפה? טונה מה המאכל החביב עליכם? אלימות כפתרון לבעיות בחיים - כן או לא? ספר/סרט/קומיקס/משחק מחשב טוב שעבר דרכם לאחרונה? מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? (או גדולים יותר) - סרטים (או להיות שר פנים) נפלת לירקון? כן! לקישון? לא לנחל אלכסנדר? לא פגשת את התנינים? רק בחמת גדר מה עבר לך בראש כשהלכת ביום חורף ומכונית התיזה עליך מים? הרבה מחשבות אלימות מה יותר מאפיונרי: לישון עם הדגים או בתא מטען של מכונית? לישון עם הדגים מי הדמות האהובה עליך בארץ נהדרת? חיזקי של טל פרידמן.

DDN

New member
משלים את מה ששכחתי

מה המאכל החביב עליכם? כרגע - אנטריקוט על הגריל (או על המחבת) אלימות כפתרון לבעיות בחיים - באופן עקרוני לא, למרות שלעיתים יש צידוק הגיוני לאלימות. ספר/סרט/קומיקס/משחק מחשב? סרט: חתונת הרפאים של טים ברטון, משחק מחשב: אבירי הרפובליקה הישנה, סדרת טלויזיה: מסע בין כוכבים: וויאג'ר!

JuffoWup

New member
מרים את הכפפה

מי אתם? אנחנו אביעד. למה בחרתם בכינוי שבחרתם? אלים של פטריות תמיד עניינו אותי, והם הולכים טוב עם חמאה (מוקדש לניהאו) מאיפה אתם? אשקלון וירושלים (בית ולימודים) למי לא תצביעו בבחירות? רע"ש- כי אני יודע מיר רצח את יצחק רבין, והוא גר עם בנץ. איפה הייתם רוצים לגור? באיזו אחוזה יפה עם שטח ממש גדול בצפון. איזה מאכל לא נכנס אליכם לפה? תפוחי אדמה... בלעכ... מה המאכל החביב עליכם? גבינות
ובשר
. אלימות כפתרון לבעיות בחיים - כן או לא? כן. זה עבד 5000 שנה, זה ימשיך לעבוד עד שנשמיד אחד את השני (למישהו יש בעיה עם זה?
) ספר/סרט/קומיקס/משחק מחשב טוב שעבר דרכם לאחרונה? Dragon quest 8 ו- Warhammer Dawn of War מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? (או גדולים יותר) את טיפני אמבר ט'יסן
(מאמי, אם את קוראת את זה- אני צוחק
). נפלת לירקון? לא לקישון? לא
לנחל אלכסנדר? לא
! פגשת את התנינים? זו להקת רוק כבד או פופ קל שאני לא מכיר? מה עבר לך בראש כשהלכת ביום חורף ומכונית התיזה עליך מים? אבא, למה שוב? מה יותר מאפיונרי: לישון עם הדגים או בתא מטען של מכונית? עם הדגים, יותר מדי הומלס ישנים בתא מטען של מכונית. מי הדמות האהובה עליך בארץ נהדרת? מה זאת אומרת? הקוריצה!
גוטי מורצי פורום! סאלוטוט ישראל!

gambakupu

New member
nothing worse to do

מי אתם? זיו למה בחרתם בכינוי שבחרתם? טעות. אחת הדמויות באוז משתגעת בפרק כלשהו וצועקת שקוראים לה גמבקופו. מאחר וראיתי את הסדרה בלילה כשבבית ישנים הווליום היה נמוך והסתמכתי בעיקר על הכתוביות. מאוחר מדי גיליתי שהוא צעק gamba kufu ולא gamba kupu. פשוט מרתק... מאיפה אתם? רחובות למי לא תצביעו בבחירות? ליכוד (חשבתי שלא מעוניינים להכניס פוליטיקה לפה) איזה מאכל לא נכנס אליכם לפה? מצה ספר טוב שעבר דרכם לאחרונה? catch 22 מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? גמלאי נפלת לירקון? לקישון? לנחל אלכסנדר? פגשת את התנינים? לא לא לא לא מי הדמות האהובה עליך בארץ נהדרת? לא רואה (blasphemy)

Nihau

New member
גם אנחנו רוצים...

מי אתם? ניהאו\אדריאן\לינג סאו למה בחרתם בכינוי שבחרתם? ביצה אשמה. מאיפה אתם? יער ניישין\ווילנדורף\מאלאזיה למי לא תצביעו בבחירות? כבר בחרו בי ועכשיו זה לכל החיים\ אנחנו שלטון מלוכני\עלה ירוק איפה הייתם רוצים לגור? ביער ניישין\בית קיץ דרומית לווילנדורף\סירה שלי! איזה מאכל לא נכנס אליכם לפה? חרקים וחלב\דגים מיובשים צפוניים\חצילים מה המאכל החביב עליכם? בשר טרי חם מדמם או גלידת פטל\ מבישוליו של קוואי\דגים אלימות כפתרון לבעיות בחיים - כן או לא? כן\לא\תלוי ספר/סרט/קומיקס/משחק מחשב טוב שעבר דרכם לאחרונה? הספר של ברין\ אוצר תווים לחליל\ צ'רלי ומפעל השוקולדה! מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? (או גדולים יותר) להחזיר עטרה ליושנה\ להיות סבא\ לשוט בסירה שלי. נפלת לירקון? לקישון? לנחל אלכסנדר? פגשת את התנינים? לא\לא\כן, פגשתי תנינים, אפילו אכלתי אחד, אני מבשל יותר טוב! אל תאכלו תנינים. יש להם בשר קשה והם פיחס, זה בטח כי הם דינוזאורים, בשר לא מיושן כל כך טוב. מה עבר לך בראש כשהלכת ביום חורף ומכונית התיזה עליך מים? להתיז חזרה\ להתיז חזרה\ להתיז חזרה.. איזה יופי! יש כאן הד! אאאאאדדדדדרייייאאאאאןןןן אתה זזזזקקקקקןןןןןן!!!!! כן.... כן........ כן........ לינג תהיה קצת יותר בשקט, ניהאו הלכה לישון. טוב בסדר... אופס. מה יותר מאפיונרי: לישון עם הדגים או בתא מטען של מכונית? ZZZ\ מה זה מאפיונרי?\ להאכיל בחתיכות קטנות לכרישים יותר טוב, מנסיון! מי הדמות האהובה עליך בארץ נהדרת? ZZZ\ לא ראיתי\ קוריצה!

DDN

New member
נראה לי שהתבלבלת.

אני מאמין שלינג סאו דווקא כן היה מצביע ל"עלה ירוק". וגם טוב הרעיון של להאכיל את הכרישים. בכל מקרה, איך הוא לא אוהב חצילים? טרוריסט!

Nihau

New member
פיראט ברשותך.

אני בעד חצילים לינג בעד לזרוק אותם מהחלון. עדיף על עלוקה קשוח מזן ישראלי מעצבן.

שרשרת

מי אתם? עופר למה בחרתם בכינוי שבחרתם? כי זה השם שלי מאיפה אתם? חיפה, כרגע גר באיזור בר אילן למי לא תצביעו בבחירות? קדימה איפה הייתם רוצים לגור? כרגע נחמד לי פה איזה מאכל לא נכנס אליכם לפה? עגבניות טריות ופלפלים מה המאכל החביב עליכם? סטייק על הגריל
אלימות כפתרון לבעיות בחיים - כן או לא? כן, אבל לא פיתרון טוב בד"כ ספר/סרט/קומיקס/משחק מחשב טוב שעבר דרכם לאחרונה?V for Vendetta(הקומיקס) מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? (או גדולים יותר) לחקור את המוח נפלת לירקון? לא לקישון? לא לנחל אלכסנדר? לא פגשת את התנינים? רק ממרחק בטוח בחמת גדר מה עבר לך בראש כשהלכת ביום חורף ומכונית התיזה עליך מים? איחולים מאיחולים שונים לנהג מה יותר מאפיונרי: לישון עם הדגים או בתא מטען של מכונית? עם הדגים. מי הדמות האהובה עליך בארץ נהדרת? לא רואה.(אני בקושי רואה טלוויזיה כבר 3-4 שנים)

The Evil Rabbit

New member
§

מי אתם? בן לוי. למה בחרתם בכינוי שבחרתם? סתם חיפשתי כינוי מגניב וזה בא לי. לא זוכר מאיפה אפילו. מאיפה אתם? עמק יזרעאל. למי לא תצביעו בבחירות? לאף אחד, כי אני לא בגיל. אבל באופן עקרוני לעלה ירוק. איפה הייתם רוצים לגור? טוב לי פה. איזה מאכל לא נכנס אליכם לפה? אני די פתוח, אין משהו כללי שאני לא אוכל... יש כל מיני מאכלים ספציפיים. מה המאכל החביב עליכם? שוקולד. נקודה. אלימות כפתרון לבעיות בחיים - כן או לא? לא.
ספר/סרט/קומיקס/משחק מחשב טוב שעבר דרכם לאחרונה? "חצות מעל סנקטפראקס", הספר השלישי מסדרת "קורות קצעולם" המצוינת. מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? (או גדולים יותר) יש לי המווון התלבטויות. נפלת לירקון? לקישון? לנחל אלכסנדר? פגשת את התנינים? No no no, nononono NO. (ציטוט של מורה לתנ"ך שלי. למרות שזה לא שווה אם לא קוראים בדיוק איך שהיא אמרה את זה.) מה עבר לך בראש כשהלכת ביום חורף ומכונית התיזה עליך מים? "לעזאזל". למרות שלא נראה לי שאני אתעצבן מאוד. אני בנאדם די רגוע ואופטימי. מה יותר מאפיונרי: לישון עם הדגים או בתא מטען של מכונית? לא הבנתי את הכוונה ב"לישון עם הדגים". מי הדמות האהובה עליך בארץ נהדרת? חיזקי הוא חזק

Nihau

New member
לישון עם הדגים בא עם סט נעליים חדש

הרעיון הוא להטביע את הבעיות שלך במקווה המים הזמין לך. עדיפות גבוהה להנעלה בסט חדש ומותאם אישית של נעלי בטון בשלל גווני האפור מנוקד בחצץ טבעי לחלוטין ללא חומרים משמרים.

PUMI for ever

New member
תשובותי

מי אתם? אריה, מי אתם? למה בחרתם בכינוי שבחרתם? משהו שהודבק לי עוד בגיל 14, בעקרון "פום" זה כינוי לאחד שיש לו חגורה שחורה מתחת לגיל 15 בטאייקוונדו. בגלל שהשגתי את המעמד ראשון במועדון שבו התאמנתי, קיבלתי את הכינוי "פום(י)". מאיפה אתם? רעננה למי לא תצביעו בבחירות? קדימה, ש"ס איפה הייתם רוצים לגור? באחת העירות המרוחקות האלה בקנזס \ נאבדה, שצריך לנסוע 50 מייל בשביל לאכול באיזה דיינר ביצים ובייקון, שאותם תגיש לך חמודה בלונדינית שגרה עם אמא שלה. איזה מאכל לא נכנס אליכם לפה? לא נראה לי שיש דבר כזה מה המאכל החביב עליכם? דברים חריפים. אלימות כפתרון לבעיות בחיים - כן או לא? אף פעם לא, להמנע מזה ככל האפשר. ספר/סרט/קומיקס/משחק מחשב טוב שעבר דרכם לאחרונה? "אם יש גן עדן" - מומלץ לכל אדם באשר הוא. מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? (או גדולים יותר) מהנדס ביוטכנולוגי. נפלת לירקון? כן לקישון? לא לנחל אלכסנדר? רק עם הקרסול פגשת את התנינים? וגם זרקתי עליהם במבמה. הטירוף שבגיל 9. מה עבר לך בראש כשהלכת ביום חורף ומכונית התיזה עליך מים? שאת השלולית אי אפשר להזיז, את עצמי כן. מה יותר מאפיונרי: לישון עם הדגים או בתא מטען של מכונית? דגים. מי הדמות האהובה עליך בארץ נהדרת? שאול מופז. מאז המערכון שבו הוא לימד את הצרפתים איך לפזר הפגנות, פשוט אין עליו.

PUMI for ever

New member
מאז שסיימתי לראות (בפעם הראשונה)

את Trigun, פשוט התאהבתי בעירות נידחות ופרימיטביות עם דגש חזק חזק על אקלים מדברי. כולם מוזמנים ^_^

Super Monkey

New member
מממ... נשחק גם

מי אני? -שאלה פחות רלוונטית מהשאלה למה אני פה ולמה אני קיים... מאיפה אתם? - הפרובינציה הכבושה של קריית חיים (ברצינות...) למה בחרתם בכינוי שבחרתם? -קריית חיים שייכת לעיר חיפה למרות הריחוק הגיאוגרפי. בגלל זה תמיד סבלנו מיחס של אפליה אז לפני הבחירות לרשויות המקומיות בשנת 2000 (בערך, לא זוכר בדיוק) הפצנו קומיקס מחתרתי על צבא 12 הקופים, שזה על קופים שעושים פיגועים בחיפה כדי לשחרר את קריית חיים מעול הכובש. חתמתי על הקומיקס בשם SUPER MONKEY ומאז נשארתי עם זה. איזה מאכל לא נכנס אליכם לפה? - טופו. מה המאכל החביב עליכם? - אנטריקוט 500 גרם מדיום-רייר עם חצי ויינשטרפן. אלימות כפיתרון בחיים? - כן, כאשר היא מתועלת בצורה נכונה. ספר? - DUNE. סרט? - הטוב, הרע והמכוער ...קלאסיקה. סידרה? "קרניבל" (החליף את "אוז" שתמיד יהיה לה מקום חם בליבי). משחק מחשב? "prince of persia - double throne" פשוט תענוג כל האקרובטיקה של הקופיף הפרסי. מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? לשלוט בעולם (אבל לא נראה לי שזה יקרה). נפלת לירקון? - לא לקישון? - לא לנחל אלכסנדר? - סליחה על הבורות אבל אני לא יודע איפה זה בכלל. פגשת תנינים? - אכלתי כמה תנינים בניו-ארלינס. מה עבר לך בראש כשהלכת ביום חורף ומכונית התיזה עליך מים? - בדרך כלל אני הנבלה שמתיז מים על אנשים, לא זוכר מתי הפעם האחרונה שהלכתי ברחוב. מה יותר מאפיונרי לישון עם הדגים או בתא המטען? - זה לא בא אחד אחרי השני? קודם יישן במטען ואז מחברים לך משקולת ושולחים אותך אל הדגים. מי הדמות האהובה עליך בארץ נהדרת? - לא רואה. אם כבר אז "קצרים" מצחיק אותי.

Fenris

New member
גם אני../images/Emo70.gif גם אני../images/Emo70.gif

מי אתם?
ניר. נעים מאוד... למה בחרתם בכינוי שבחרתם?
תמיד (טוב, בעצם, מגיל 12 בערך...) אהבתי זאבים. Fenris הוא הזאב המיתולוגי היחיד שמצאתי, אז לקחתי את שמו ככינוי וזה די תפס (בעבודה הקודמת שלי קראו לי ככה כל הזמן...) מאיפה אתם?
ראשל"צ. למי לא תצביעו בבחירות?
כל מפלגה דתית שהיא. אין לי שום דבר נגד הדת, כל עוד עוסקים בה בהחבא ובדלתיים סגורות....
סתם. אל תיעלבו לי פה. אני פשוט מעדיף להפריד בין דת למדינה.
איפה הייתם רוצים לגור?
Home is where the heart is איזה מאכל לא נכנס אליכם לפה?
מאז ההתנסות האחרונה שלי - צדפות
מה המאכל החביב עליכם?
צדפות... סתם
שאלה קשה. אם ללכת לפי "המאכל שאתה יכול לאכול ללא הפסקה עוד ועוד ולא ימאס לך" - אז צ'יפס. אבל בפועל אני אוהב כמעט הכל...
אלימות כפתרון לבעיות בחיים - כן או לא?
תלוי מה הבעיה ומה מידת האלימות. עדף להימנע, אבל לפעמים חייבים... ספר/סרט/קומיקס/משחק מחשב טוב שעבר דרכם לאחרונה?
- מזמן לא ראיתי סרט טוב... האחרון שאהבתי באמת היה Eurotrip. כן, אני יודע - סרט דפוק לגמרי. אבל הוא הצחיק אותי, חבל על הזמן...
- גם קומיקס טוב לא קראתי לאחרונה... The Darkness היה האחרון שאהבתי.
(אין אייקון של מחשב...) - Dungeons & Dragons Online... כן, כן, כן, אני יודע - זה לא משחק תפקידים, זה משחק גרוע, זה חילול הקודש... תירגעו! אני נהנה ממנו. זה מה שחשוב!
מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? (או גדולים יותר)
לפרוש בכבוד ולחיות מהריבית.... נפלת לירקון? לקישון? לנחל אלכסנדר?
לא שזכור לי... פגשת את התנינים?
כמה מחבריי הטובים ביותר הם תנינים... מה עבר לך בראש כשהלכת ביום חורף ומכונית התיזה עליך מים?
סאמק אינעל אבו אבוק יא חתיכת חרא זבל מניאק יא איבן בולה חרב זיב אל דוניה ואמרו אמן
פחות או יותר...
מה יותר מאפיונרי: לישון עם הדגים או בתא מטען של מכונית?
בתא מטען של מכונית - *עם* הדגים. מי הדמות האהובה עליך בארץ נהדרת?
אני מתלבט בין ינקו לחזקי... חייבים לבחור

למעלה