שרשור חברתי

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

Fenris

New member
מצאתי גם ככה וגם ככה

והאמת, אני גם חושב שפנריר נשמע יותר נאמן למקור, אבל כשגיליתי את זה כבר היה מאוחר מדי בשביל להחליף... ואכן זו המיתולוגיה הנורדית - פנריס\פנריר הוא הבן של לוקי, שבתורו הוא הבן של אודין, וכשיגיע רגנארוק פנריס יבלע את השמש וישרור חורף ארוך עד שת'ור [נדמה לי] יהרוג אותו [לא לפני שפנריס יאכל לו יד אחת...].

Fenris

New member
../images/Emo6.gif

בכלל אהבתי את הנורווגים (ויקינגים) והמיתולוגיה שלהם...

Ihavenonick

New member
ניצול מקלדת

מי אתם? חנן ארגוב ושות' למה בחרתם בכינוי שבחרתם? לא היה לי כח להמציא כינוי מאיפה אתם? נתניה וכבר מעל לעשרים שנה ראשל"צ למי לא תצביעו בבחירות? מי שלא עלה ירוק איפה הייתם רוצים לגור? קנדה (קר שם) איזה מאכל לא נכנס אליכם לפה? עגבניות, גורמות לי לראות את מה שאכלתי קודם מה המאכל החביב עליכם? כל דבר וככל שיש קונפליקטים בטעמים, יותר טוב אלימות כפתרון לבעיות בחיים - כן או לא? כן ולא, כפי שאמרו, זה הצליח וזה יצליח ספר/סרט/קומיקס/משחק מחשב טוב שעבר דרכם לאחרונה?Indigo Prophecy מומלץ מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד שולת!!!!!!!!!!!1 (רק כדי להדגיש
) מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? (או גדולים יותר) דיאטה נפלת לירקון? לא לקישון?לא לנחל אלכסנדר?לא באמבטיה? כן, פעמיים פגשת את התנינים? לא, מעניין באמת מה הטעם שלהם... מה עבר לך בראש כשהלכת ביום חורף ומכונית התיזה עליך מים? הייתי צריך להוריד את המטרייה בזמן מה יותר מאפיונרי: לישון עם הדגים או בתא מטען של מכונית?דגים מי הדמות האהובה עליך בארץ נהדרת?אין מי הדמות האהובה עליך ב- X-PLAY? מורגן (מסתכל באופק בערגה)

מירטל

New member
נו....טוב....

מיאתם ? אתם יודעים את מי אתם צריכים לשאול. למה בחרתם בכינוי שבחרתם? שכחתי את הסיסמא לשם המשתמש סילברה - מי שמוצא, מוזמן להשתמש או להחזיר לי. מאיפה אתם ? הבית של ההורים שלי. למי לא תצביעו בבבחירות ? אולמרט ( ילכלך את ירושליים!). איפה הייתם רוצים לגור? נחלת שבעה. איזה מאכל לא נכנס לכם לפה ? עגבניות. מה המאכל החביב עליכם ? ברור שאין פה הרבה בחורות הה? שוקולד. אלימות כפתרון לבעיות בחיים - כן או לא? לא. ספר/סרט/קומיקס/משחק מחשב טוב שעבר דרכם לאחרונה? טיאגנה ( מזכיר לי את טיאם). ומורווינד.... אך... הטרנטה שלי... מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? לגדל חולרות, סליחה, חתולות. נפלת לירקון? לקישון? לנחל אלכסנדר? פגשת את התנינים? לא. מה עבר לך בראש כשהלכת ביום חורף ומכונית התיזה עליך מים? מממיים מים מים מים.... מה יותר מאפיונרי: לישון עם הדגים או בתא מטען של מכונית? לישון עם הדגים, אחי הקטן נכנס כבר לתא מטען. מי הדמות האהובה עליך בארץ נהדרת? החיקוי של ליאור שליין לחיזקי.

Fenris

New member
מה קורה פה עם העגבניות? ../images/Emo216.gif

את השלישית שמתנגדת בנחרצות לאכול את הירק הנפלא הזה...

Ihavenonick

New member
the tomato is your enemy

צריך להשמיד אותן אחת אחת, ולהפוך אותן לרוטב לפסטה, פיצה, פילים וכד'. כך או כך: כאשר הן חיות, הן מסוכנות......... לבריאות

0Pandemonium0

New member
רק מבחינה בוטנית, כמו המלפפון.

אבל שניהם נחשבים לירקות. לא יודע למה, אבל אני חושב שירקות זה אלה שגודלים על האדמה, ולא על עצים.

The Evil Rabbit

New member
מה שיש לו גרעינים-זה פרי.

כל שאר החלקים של הצמח (גזר זה שורש, חסה היא העלים) הם ירקות. רגע, אז אתה אומר שאבטיח זה ירק? לא ממש.

ניטפיקינג - אין דבר כזה "ירק"

פרי, כמו שורש או עלה, הוא חלק מהצמח שיש לו הגדרה מאוד ברורה, בעוד שירק זו המצאה של מועצת הירקות. אין חלק בצמח שהוא "ירק". אתה יכול לקרוא למה שאתה רוצה ירק, בין אם זה עלה, פרח, שורש, גבעול, פרי, או פקעת, ובין אם זה ירוק, חום, אדום או צהוב, בעל טעם מתוק או לא. אבטיח, דרך אגב, נמצא בקטלוג הירקות של מועצת הירקות - אבל יש לזה אותה משמעות גם אם הוא לא היה שם.

0Pandemonium0

New member
לא הבנת. כמו שנאמר כאן, ירק אינו

קיים. כאשר מדברים במונחים של בוטניקה, תורת הצמחים, אזי כל דבר בעל זרעים בתוכו הוא פרי, בין אם זה תפוז, מלפפון או בננה. מבחינה בוטנית, גזר הוא שורש, אבל אנחנו קוראים לו ירק, לא? גם את הכרוב תמצא במחלקת הירקות בסופר, אבל הוא תפרחת (כמו חרצית).

major mouse

New member
מהי ענבה?

לפי ההגדרה המילונית: ענבה - סוג פרי עסיסי שאינו נפתח, בעל זרעים מרובים. ולכן שנינו צודקים, העגבניה היא פרי וגם ענבה.

ובצדק!עגבניות זה חומצי ורע

הן פשוט מנצלות אותנו כדי ליצר עוד עגבניות! נב אם אתם רוצים יש סיפור נחמד באתר האגודה על זה

למעלה