ברור ברור! ב ר ו ר
ע עוזר דלים New member 28/4/08 #72 אז איפה טיילת?אני הייתי בצפון שלושה ימים,יום מתוך זה הייתי רק בפקקים......
K kiss 18 New member 28/4/08 #73 רוב הזמן הייתי בצפון ,אכן פקקים איומים- במיוחד בטבריה, אבל רק בתוך העיר, כל הדרך היתה רצופה... הנריה, מטולה, באר שבע אח"כ...חרשנו את הארץ באתרים שהיינו
רוב הזמן הייתי בצפון ,אכן פקקים איומים- במיוחד בטבריה, אבל רק בתוך העיר, כל הדרך היתה רצופה... הנריה, מטולה, באר שבע אח"כ...חרשנו את הארץ באתרים שהיינו
K kiss 18 New member 28/4/08 #101 עברנו שם אז עצרנו, בסוף נשארנו שם עם אוהלים על הים, מנגל, הכנו דגים....צחוקים היה...אחחח כמה שהיה כייף!!!! היה מדהים!! זריחה על הבוקר... תמונות בעז"ה שיהיה!
עברנו שם אז עצרנו, בסוף נשארנו שם עם אוהלים על הים, מנגל, הכנו דגים....צחוקים היה...אחחח כמה שהיה כייף!!!! היה מדהים!! זריחה על הבוקר... תמונות בעז"ה שיהיה!
K kiss 18 New member 28/4/08 #103 לא הייתי בפנים, רק בחוץ איפה שהיה הגדר... ולא הספקנו להיות בטיילת, באסה!
K kiss 18 New member 28/4/08 #111 כניראה שגם אני ראיתי היה שם בחור אחד רק..עם מכנסי ברמודה ירוקות..נעלי קרוקס צהובות..זה אתה??????
K kiss 18 New member 28/4/08 #113 אז איך זה יכול להיות? רק אחד היה שם! גם אני הייתי יחידה... כניראה שטעינו?