שרשור חברתי

פשוT אJי

New member
היי היי,

מי חזרה אלינו?? מלכת האקשנים בכבודב ובעצמה! אז איך היה לך החופש יקירה?? נהנית?? אצלנו פה היית חסרה, לא היה מי שילבה את האקשנים
ויתלה את הבלונים לכל המצטרפים החדשים
אבל שרדתי!!
ברוך שובך עלמת חן.

kiss 18

New member
ברוכה הנמצאת.

עלמת החן? חחח אהבתי... ראיתי יש המון חברים חדשים- אז ברוך הבא לכולכם/ן... טיפלו בכם יפה מן הסתם, אין לי ספק... רואים הבלונים נשארו בחלקם, אחרי שהשתוללתם עם הסיכה לפוצץ אותם...ממש חגגתם אה??? מודה- גם אני!

ההודעה נמחקה

כייון שהכותב ביקש זאת מסיבות מסויימות. עבודת הצינזור הכרחית במרחב וירטואלי ובייחוד בפורום חרדי. אני מקווה שלא צריך לפרט למה.

ברוכה הבאה!

גלי לנו - איך משתכנזים? ומה, את מוכנה לוותר על המופלטות? אני במקומך לא הייתי מסכימה!

משתכנזת

New member
חח..ניראה לך שאוותר על המופלטות?!

בחיים לא. אין כמו המרוקאיים... חח

קליט

New member
היי היי ברוכה הבאה !

גם אני חושב שכדאי שתמצאי שם נעים יותר כמו; דובדבן עסיסי ! . . .

ברוכה הבאה.! משתכנזת..

זה הדבר שאני הכי לא מבין אני בחור ישיבה רציני באמת לא אחד שעושה שטויות איך אומרים שומר תעצמי למיועדת שלי..ואני אומר את זה רק כדי שלא תחשבי שאני איזה ספרדי פרחח או ממורמר ונחיתי..ואני לא מבין למה להשתכנז לעזעזל אנחנו ספרדים וברוך ה` אנחנו צריכים להודות על כך ולא להתבייש איפה הכבוד העצמי שלך?איפה המקוריות?איפה?

פשוT אJי

New member
../images/Emo65.gifהי איפה הבלונים??../images/Emo65.gif

ברוכה הבאה לפורום בו אינך צכה לעטות מסכות משום סוג.(להשתכנזות כוונתי) מכל מקום איך שלא יהיה שמשך השהות ב"עולם השידוכים",תהיה קצרצרה. אפשר להכנס לכאן גם כנשואים,כך שלא תפסידי
התמכרות נעימה!!

למעלה