חחחחחח חשבת שאני יעלה תמונה שלי? דוסית תראה לי מזה..חחח אם אני יראה לך אני אצטרך להרוג אותך!
K kiss 18 New member 28/4/08 #37 חחחחחח חשבת שאני יעלה תמונה שלי? דוסית תראה לי מזה..חחח אם אני יראה לך אני אצטרך להרוג אותך!
K kiss 18 New member 28/4/08 #42 עזוב התחרטתי... מרחמת על החיים שלך, לא חבל! ניראה שאתה נהנה בהם...(ענוותן..) וברווווווור שזה שווה את זה..חחח
עזוב התחרטתי... מרחמת על החיים שלך, לא חבל! ניראה שאתה נהנה בהם...(ענוותן..) וברווווווור שזה שווה את זה..חחח
P pizarro New member 28/4/08 #46 כל אחת כאן עם ביטחון עצמי מופרז ובסוף שרואים אותן, הן ניראות כמו הלילה. נ.ב. מי שמקשר את הגולשת מעלי לדברים הנאמרים, עושה זאת על אחריותו בלבד.
כל אחת כאן עם ביטחון עצמי מופרז ובסוף שרואים אותן, הן ניראות כמו הלילה. נ.ב. מי שמקשר את הגולשת מעלי לדברים הנאמרים, עושה זאת על אחריותו בלבד.
ק קשר עולמי New member 28/4/08 #57 אם זה 0-1 אין שום קשר מילא 1-1 אז איכשהוא זה תיקו. אבל 0-1 זה כלום.
K kiss 18 New member 28/4/08 #60 אז אין קשר?../images/Emo4.gif 0-1...זה מראה שהיה קשר..אז איך זה הגיע ל 0-1..היה קשר... חחח איזה התפלספות... התעייפתי..
אז אין קשר?../images/Emo4.gif 0-1...זה מראה שהיה קשר..אז איך זה הגיע ל 0-1..היה קשר... חחח איזה התפלספות... התעייפתי..
ע עוזר דלים New member 28/4/08 #63 אני מודה מודה מודה ש... התגעגענו................ברוכים השבים!!!!!!!!!!!1