שרשור חברתי

ספירלי1

New member
חעחעחעחע

ב"ה מבדר ביותר! לא בא לי לתת טפיחת אגו לבנים אבל אין לי ברירה אלא.. lol! באונה איזה טפיחה באגו! בטח היית ברקיע השביעי! חעחעחעע משעשע אותי ! איזה עוד סניפים אתה מכיר?

בעיקרון...

כמעט כל החופש הגדול שעבר חייתי, גרתי, ישנתי בסניף של מחוז דן. אבל להכיר, להכיר...
רק אולי כמה חניכים מבית-דגן, את הקומונרית שלהם ו... כמה חברים מסניפים של רעננה וגימזו, כפרע על אוהד
זהו. איזה סניף את

mjlk

New member
הלך לי טוב בבגרות באנגלית~!~!~!!!עה

עהעהעהעהע!!! איזה כיףףף!! הלך לי ממש טוב!!! אני יכולה למשש את ה-90!!!!! יאיאייייי 5 יחידות!!! ניגשתי על מגן 90!!! ובבגרות, למרות שהיה לי קשה - הלך לי טוב!!! ווווווהוווו!!!

AnGeLiNa JoNsOn

New member
כל מי שעשה שאלון E!!../images/Emo141.gif

נכון הבגרות הייתה זוועתית? עזבו, לא הספקתי לשמוע הכל בליסנינג, ולא היה מספיק זמן, והיה חרא בוחן, והוא התחיל באיחור ולא נתן יותר זמן.... בכל מקרה- בואו נשווה! לא הספקתי
נכון בפרייז ל"אמבישס"? זה היה אולי המשפט הראשון של הפסקה הראשונה (גרנד ניו פרוג'קט)? ממש התלבטתי, ולפי מה שהבנתי כולםםם עשו דברים שונים
עוד משו- לא הספקתי לשמוע פשוט, אז נכון ב"אחד הדברים שג'קי אוהבת בפרויקט"- יש מצב שזה היה הקומפטישן? (תחרות) קיצור, חרא אנגלית אם אני מקבלת פחות מ- 99 אני עושה מועד ב'
אבל לפחות נגמר

mjlk

New member
כן ../images/Emo9.gif

המורה שלי פתרה גם היא את המבחן, ובסוף המבחן הראתה לכולם את התשובות. התשובה של ג'קי זה הקומפוטישן!!!

rds15

New member
מי לכל הרוחות

בחר את הנושאי כתיבה לבגרות באנגלית בשאלונים F/G?! לא, כי אלה היו הנושאים הכי משעממים, בנאליים, מרדימים ולא מעניינים שהייתי צריך לכתוב עליהם באנגלית מכיתה ט'! וזה כולל את המבחן שבו הייתי צריך לכתוב מכתב שבו אני רוצה להדריך במחנה קיץ. מה זה אמור להיות?! בF היה צריך לכתוב על מעשה התנדבותי שעשיתי, ובG לכתוב על 2-3 תכונות שחשוב שיהיו לאדם כדי שהוא יהיה אדם טוב. ובמילה אחת - אה?! מוות מוות מוות. בקושי הוצאתי 120 מילים בG. הייתי צריך לחזור על עצמי איזה 3 פעמים בשביל להגיע ל125 מילים. *סוף קיטור על בגרות קלה עם חרא נושאי כתיבה*

InBaR 85

New member
ישש לי את הספפפררר

במזל טוב,אחרי חודש של חיפושים מצאתי את הספר "העולמות הקסומים של הארי פוטר"
ואיפה מצאתי את זה? בספריה שבבית הספר שלי
אחרי שחיפשתי בחצי מהרשתות של סטימצקי ולא היה להם ,אז אני פתאום מוצאת את זה שם?!?!?
קראתי עד החצי,ובכללי אני לא מבינה מההתלהבות זה לא כל כך מדהים

דנקי

New member
על מה זה מספר??

ד"א אני עכשיו קוראת את "חיות הפלא והיכן למצוא אותן".. אבל זה לא בדיוק ספר לקריאה, זה מין ספר שכשקוראים בהארי פוטר ולא מבינים איזו מין חיה מוזכרת או כשסתם בא לך למצוא משהו מעניין על החיות בעולם הקסמים אז מעיינים בו..

InBaR 85

New member
אני לא חושבת שזה בדיוק ספר לקריאה

תראו את רשימת הפרקים ותבינו לבד-ומי שלא מבין-שישאל
אבדה קדברה אתם האפל רלכימה אנימאגוס בואגרט בלבליסקים גביע האש גובלנים גויל גינדילו גריפינים דורמשטרנג ריונון ענק דמבלדור דרואידים אוקי ואני לא אמשיך יותר זה ארוך מדי
אבל לכל פרק יש שאלה לדוגמא דמבלדור-אם דמבלדור כל כך חזק מדוע הוא לא נלחם בוולדרמורט? ואז כל הפרק עוסק פחות או יותר בזה...

גילי מספרת על הספר השביעי

אני לא יודעת אם כבר ראיתם את זה או לא אבל הנה כתבה של גילי בר הלל בבלוג שלה שבו היא מספרת על הספר השביעי
קישור: http://www.notes.co.il/gili/11552.asp

AnGeLiNa JoNsOn

New member
המוווווון פשוט../images/Emo4.gif../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif

אעעעע you are never מחובר (וזה אפילו בערך מתחרז, כע
)

אל תזלזלו!

היא יודעת מי זה ר.א.ב.
בכל מקרה, זה לא נועד לחדש לנו משהו, אלא לענות על שאלות שכל הזמן בטח שואלים אותה.

InBaR 85

New member
בהרצאה שלה תיכננתי ללכת אליה

אחרי ההרצאה ולאיים לחטוף אותה אם היא לא תגיד לי מי זה רא"ב!!!
אבל משום מה זה לא יצא לפועל

היי חזרתי לפורום! קנו לי כלבה חדשה!

קנו לי כלבה חדשה מגזע סמוייד! איזה חמודה היא!
כולכם מוזמנים לברך אותי ב"ברוכה השבה" כי לא הייתי פה מלא מלא זמן...חח

היי חזרתי לפורום! קנו לי כלבה חדשה!

קנו לי כלבה חדשה מגזע סמוייד! איזה חמודה היא!
כולכם מוזמנים לברך אותי ב"ברוכה השבה" כי לא הייתי פה מלא מלא זמן...חח

../images/Emo42.gifברוכה השבה../images/Emo24.gif

יאא איזה כיף לךP: גמלי יש כלבה חח פינצ'רית איך קוראים לה?

למעלה