שרשור חברתי

תנ"ך ב-י'?../images/Emo210.gif

אצלנו לא לומדים תנ"ך ב-י'
וגם לא ב-ז', וגם לא בחצי מ-ו', וחצי מ-ה'
טוב, האמת שב-ו' ו-ה' זה פאשלה של המחנכת אז, אבל ב-ז' ו-י' בכלל לא היינו אמורים ללמוד תנ"ך

בי"ס דתיים תמיד עושים תנ"ך בי'

את היחידה הראשונה של הבקיאות וגם הבגרות בהיסטוריה לבי"ס דתיים היא שונה (החסידות, בית שני) וחוצמזה, בהיסטוריה כל בי"ס בוחר לעצמו את החומר ואת החלוקה של היחידות.

אצלנו...

במקום לעשות כמה ספרים בי"ב - הורידו אותם ועשו לנו בכיתה י' בגרות בעבודה שבלב. זה בגרות בענייני תפילה. מתי מתחיל תפילת השחר? מתי מתחיל תפילת מנחה/ערבית? עד מתי מותר להתפלל כל דבר? וכד'... ב-ו-ל-ש-י-ט במלוא מובן המילה
התחלנו ללמוד לזה חודש לפני הבגרות, כולם הוגשו על 100 וכולם קיבלו 100 סופי
ואין לנו תנ"ך קשה בי"ב.

חחחח. אצלינו זה נקרא "יהדות-דינים"

וזה נחשב בגרות של 5 יחידות, וזה קשה בטירוף!!!! כל דיני שבת, וחצי קיצוש"ע אם לא כולו... זה בי"ב. קיצער שנה הבאה הולכת להיות שנה קשה קשה..

AnGeLiNa JoNsOn

New member
לנו בכלל כיף../images/Emo141.gif

אני ביא', ויש לנו השנה גם תנ"ך, גם היסטוריה וגם ספרות! הידד.

rds15

New member
תחשבי על זה ככה

אחרי השנה הזאת אין לך יותר תנ"ך, ספרות, והיסטוריה[אלא אם את עושה השנה היסטוריה א' ולא היסטוריה ב'], ככה ששנה הבאה ישאר לך רק אזרחות והבעה מכל המקצועות ההומניים.

אם זה מנחם אותך-../images/Emo210.gif

אח שלי עשה בי"א 6 בגרויות..
זה מאוד מאוד הקל לו על י"ב (בבית הספר שלי בי"ב יש 10 בגרויות) אבל י"א שלו הייתה *ממש* לחוצה..

AnGeLiNa JoNsOn

New member
לא אמרתי שזה רק מה שיש לי../images/Emo141.gif

דיברתי רק על ההומניים! יש לי בנוסף להם גם אנגלית ומתמ' ותחשבי שכוווולם כמוני, ואני עוד במצב טוב, כי אין לי בגרויות במגמות השנה, מי שלמשל בביולוגיה כימיה יש איזה 9 בגרויות השנה, משו לא ייאמן

ל'יודע...

הולךךךךךךךך לישוןןןןןןןןןן מחר מתכונת מתמטיקה.
שיט, פינלד זכו.
לא אהבתי אותם. בגרוש.

באמת ספרת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

וואי, כשהצטרפתי לפורום - ממש התלהבתי מהאייקונים, אז בכל הודעה שלי היית יכולה לספור לפחות 50 כאלה... אחרי המפגש פורום הראשון, הבנתי שזה מעיק בעין...
אז הפחחתי.

דנקי

New member
יאפ!!

ספרתי.. רגעי שיעמום ...
אבל אני אוהבת סמיילים!!! (חייכנים....)
.. וכו וכו..

למעלה