שרשור חברתי

rds15

New member
ארוויזיון זה מבדר.

במיוחד שכל השירים עד עכשיו כל כך גרועים.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
לא זכינו אפילו בנק' אחת???../images/Emo141.gif

יש עוד מדינות שככה או שאנחנו במקום אחרון?
טוב, ככה זה תמיד. אנחנו שולחים שיר גרוע לאירויזיון, הוא (באופן מפתיע) לא זוכה בכלום, אנחנו מתלוננים שכולם אנטישמים

rds15

New member
בסוף צרפת הביאו 4 נק'

מה שהעלה אותנו למקום המכובד של 23[מתוך 24].

מוציאה אנרגיה שלילית:

שונאת אבל פשוט שונאתתתתתתתתתתתתת בטירוף את המקצוע הארור הזה מתמטיקה!!!! מחר מתכונת, ואני לא יודעת חצי מהחומר, ז"א לא יודעת תכנון לינארי. אררררררררררררררר אתמול למדתי עד 12 בלילה ממוצ"ש ): וזה אחרי שלמדתי 6 שעות בשבת את כל שמואל... לא מאמינה שלקח לי כזה הרבה זמן... ועוד יש לי ירמיהו, תהילים, ופרשת ויחי מבראשית, וכמובן לחזור על כל החומר למתכונת שביום רביעי. ואין לי זמן לנשום!! אגב לכל מי שיש לו בגרות במתמטיקה השנה ויש לו אינטרנט דרך בזק- יש שיעורי הכננה לבגרות מצויינים חינם- תנצלו את זה.. וסתם ככה, אין לי מצב רוח,(ז"א יש סיבה אבל לא משנה מה היא..) זהו אז עפתי לחזור על החומר שוב. בייי

דנקי

New member
תשובה... (../images/Emo13.gif)

את עושה "הוספת תגובה", ולא "הוספת תגובה מהירה".. ואז למטה יש הוספת קבצים.. עושים עיון, בוחרים קובץ (צריך לברר שהקובץ הוא מהסוג המותר ובגודל הנכון) מוסיפים אותו (פשוט לוחצים דאבל קליק...) וזהו.. עושים שלח, ובהודעה שלך זה יופיע..
מקווה שעזרתי

AnGeLiNa JoNsOn

New member
../images/Emo24.gifתודה!../images/Emo141.gif

אבל זה סתם שטויות, כאילו, E הבגרות הכי קלה בעולמי תבל.

isabella 1

New member
כן אני יודעת..

בגלל זה אני לא דואגת... מחר אני אתפנק במיטה עד מאוחר ואז אקום ואלך בדילוגים (טוב לא צריך להגזים אבל הכוונה מובנת) לבית הספר ואז.. אחזור ואחגוג את סיום הבגרות הראשונה לשנת י"א הנוראית... אוף.. שייגמר כבר .. רק עד ה-28 = בגרות בפיזיקה .. אההההההההההההההההההההההההההההה...

AnGeLiNa JoNsOn

New member
וואו אנחנו דומות../images/Emo12.gif../images/Emo141.gif

התכנון המדויק שלי, ובדיוק היום אמרתי לאנשים שאני ממש שמחה שהבגרות הראשונה כבר כאן, כי זה מצביע על כך שכל החרא עומד להגימררר....!!! ואנחנו לא עושים מכניקה השנה, הכל ביב'
אני ממש מקנאה בך!

isabella 1

New member
האמת שהייתי מעדיפה בי"ב

כי שנה הבאה אני בסטלה של החיים... אני בתוכנית מיוחדת של מתמטיקה אז אני מסיימת השנה ושנה הבאה אחרי ינואר ישארו לי רק שלושה מקצועות: פיזיקה, אזרחות ותנ"ך... אני ממש בלחץ מפיזיקה והייתי הכי מאושרת בעולם לעשות את המכניקה שנה הבאה.. אבל זה מה יש ונעבור גם את זה.. בעזרת השם..

rds15

New member
תודה ../images/Emo13.gif

F/G, ואחרי זה אין יותר את המקצוע הכי משעמם בתוכנית הלימודים[אפילו יותר מתנ"ך, אזרחות, היסטוריה וספרות ביחד].

גילייייייייייייייייייייייייייייי../images/Emo70.gif

ראיתי את גיליייייייייייייייייייייי
לא, לא את גילי בר-הלל...
טוב, תקשיבו... הייתה לנו ישיבה בסניף של ב"ע, אז הלכתי לסניף. סניף בני-עקיבא יהוד משתף פעולה עם "נוער לנוער" סניף יהוד, כי יש לנו את גרעין אבטיח. ארגון שיתוף פעולה בין דתיים וחילוניים. כפרעליהם
חמודים אחד אחד
[ד"ש לנל"נים
] בקיצור... אני מגיע לסניף שלנו, כי הייתה לנו שם ישיבה והיו הרבה חבר'ה של נוער לנוער במתחם של הסניף. כולם כזה קופצים: "אבי! אבי! אבי הגיע! צריך לסגוד!" [לא, לא באמת.
] אני אומר שלום לכולם, פתאום מישהו מנוער לנוער מתקרב אליי. "היי, אתה אבי?" "כן. מי אתה?" "אתה אבי שגולש בפורום 160 בתפוז?" "ה' ישמור, מי אתה?"
"נעים מאד, אני גילי. אני קורא סמוי בפורום." |משטרה|
הצלחתי למצוא קורא סמוי בפורום שלנו... מה שהפריע לי כל הזמן...
זה איך שהוא זיהה אותי
גילי, אם אתה קורא את זה - אתה מוזמן לספר לנו איך זיהית אותי ואיך ידעת שמדובר באבי "לוקינגפורקולניים" ולא אבי אחר
בקיצור, הוא אמר לי שאני מפורסם בפורום...
ושכולם מכירים אותי.
טוב, גילי. השמע קול, קוקוריקו תרנגול

החלטתי להיות נרקיסיסט.

כי אם אין אני לי - מי לי
תתעלמו מכל הצינזורים. אלה אני, קייט המתוקה וליאהב שמשום מה...
מצאנו אותו בוגד בנו במפגש פורום של אוונסנס.
אז הצטלמנו איתו.
[עכשיו שמתי לב שלא העלתי תמונות ממפגש פסחחחח
]

למעלה