שרשור חברתי

דנקי

New member
זה לקח לי 36 דקות!!

זתומרת, זה עדיין טוען ונשארו עכשיו עוד.... 11 דקות בערך..

זה לא הגיוני...

פירסמתי ב18:36 ואת אומרת שלקח לך 36 דקות כשבעצם מאז עד עכשיו עברו רק 16 דקות...

דנקי

New member
כן...

התבלבלתי..
זה לקח לי 26 דקות, אבל גם התבלבלתי במה שנשאר.. בכלאופן זה 26 דקות...אבל באמת נקווה שזה שווה את זה... חחח...

skaramoosh

New member
QUEEN../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הלהקה האהובה עלי!!!!! פרדי לנצח!!!! ובריאן ורוג'ר וג'ון!!!!!

skaramoosh

New member
עכשיו ראיתי. תודה לאל עד שזה מוריד!

איזה יפה... באמת מזמן לא ראיתי את הסרט הראשון למרות שיש לי אותו בדיוידי. אה רגע בעצם אין לי אותו כי אחי שרט אותו. זה מה שקורה כשרואים סרט רצוף 12 פעמים בשבוע. ומשאירים את הדיסק בפנים ולא מכבים את המכשיר. הדיסק לא נמס מחום במזל. אחי הקטן... השיגעון שלו שבשבילו לאהוב סרט זה לעשות מרתון צפייה בו בלי הפרשי זמן. מי יכול לגמור לראות סרט וישר להתחיל לראות אותו שוב? אני משתגעת מזה.

skaramoosh

New member
רגע זה אתה עשית? לבד?

ואו איזה כישרוני (או שאת בכלל בת) אפשר לינק לסרטון של הסרט הרביעי?

ברור שהכנתי לבד../images/Emo70.gif

כתוב הרגע גמרתי. ואני בת. ואני אעלה את הסירטון לסרט הרביעי ואשלח לך במסר.

דנקי

New member
שלחי גמלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif טוב../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

ToryMaster

New member
להבא

זה עוסק בסרט, זה לא עוסק בספר, זה שייך לפורום הסרט, בסדר

סבר להניח שבחופש הבא

ז'תומרת שבועות, אבל בגלל שיש כאלה שלא גרים במרכז אז בטח לא יגיעו יותר מדי. סביר להניח שיהיה בחופש הגדול

skaramoosh

New member
נצל"ש

כתבתי קודם הודעה על הארי וגייז אבל אף אחד לא הגיב... טוב אז *הקשר בין הארי פוטר לגייז* או *הוכחות לכך שהארי הוא הומו* 1. להארי יש נטייה כל שהיא שדודיו המיושנים והמרובעים מנסים לדכא בכוח כי זה לא נורמלי ושונה 2. הארי חי בתוך *****ארון***** ואז כשמתגלה שהוא קוסם הוא יוצר מהארון ועובר לגור בחדר אחר... מקרה? ממש <לא> אממ יש לכם רעיונות לעוד סיבות?

למעלה