שרשור חברתי

ToryMaster

New member
מאוד יתכן

ההגדרות המקוריות הן הרבה פעמים שונות מהדרך בה אנשים משתמשים בהן. אני חושבת גם שיש עוד קריטריונים מלבד הגודל, אבל אני אבקש מאימא לברר עם חברה שלה.

אדם חדש

New member
בדקתי במילון. ויכול להיות שהיא

צודקת. מיניאטורה לא מוגדרת לפי גודל אלא לפי היחס בינה לבין המקור. לכן, דגם בגודל מטר על מטר על מטר של עזריאלי יכול להיחשב מיניאטורה כי זה קטנטן ביחס לעזריאלי ה"אמיתי". זה מספיק ברור?

י ע ל י ק

New member
מי צודקת?

כבר בהודעתי הראשונה הצעתי לעשות פסל של עקרב בגודל של 30 ס"מ (בערך פי 3 או 4 יותר גדול מהעקרב במציאות), רק כדי להמחיש למורה את הטעות שבקביעת מידה ספציפית מראש (קריא: 30 ס"מ למיניאטורה). היחס בין המיניאטורה לבין האובייקט צריך להיות הפוך וכפי שהסברת לאחר בדיקה במילון יש קשר לגודל האובייקט ביחס לגודל המיניאטורה. אני תמהה עדיין, באם ע"פ ההגדרה, כל ציור או פסל שגודלו זעיר נחשב למיניטורה, למשל אם אצייר גרגר אורז בקנה מידה 1/1 (בגודל טבעי יעני) והציור שלי יהיה קטן מאד האם ייחשב למיניטורה? או שעלי לצייר את גרגר האורז קטן יותר מגודלו במציאות? אני עדיין מחכה להארות בנושא מאדם מקצועי, אם יש.

שלום! זוכרים אותי../images/Emo35.gif

ממזמןןןןןןןןן לא ביקרתי פה, כי אין לי כ"כ זמן וכח... (וגם כי אני כבר לא כבדה שמנה ומשועממת --- לנצח אזכור את אותה הערה חסרת טקט
) מהשלוםכולםפה? קופצת להגיד שלום וד"ש מהקטנה
אז שלום וד"ש

אה וכדאי שתתיחסו ../images/Emo13.gif (אם לא...)

אפתח הודעה חדשה כזאת: שלום אני חדשה פה מתי יצא הספר השביעי בעברית? אולי לא שמעתם אבל נראה לכם שדמבלדור מת באמת? יש הוכחות שהוא לא חשבתי על משהו שיכול להיות מאוד מאוד מופרע, אני יודעת שזו תיאוריה הזויה ובטח אף אחד לא חשב על זה קודם, אבל יכול להיות שהארי הוא בעצמו הורקרוקס?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif התגעגעגעגעגענו../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

מה שלום אוריה
אוך, תגידי לי שאת באה למפגש בפסח
חסר לך אם לא...
אהבתי ת'איום
[
] ד"ש בחזרה והמונמון נשיקות וחיבוקים-מוחצים-כאלה וזה...

the ror

New member
ברוכה השבה...

וסחטיין על הרעיון של האיום...חח,הצלחת לתמצת את ההודעה הכי מעצבנת בערך שאפשר להשים בפורום כזה...

2 Mיכל

New member
את קוראת לנו משועממים?!../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

נו, שמחה לשמוע שאת זוכרת אותנו וקופצת מדי פעם לביקור
.

your avi

New member
../images/Emo10.gif

תירו בי. בבקשה... תירו בי!!! דלקת גרון זה כזה בעעע.

2 Mיכל

New member
תתפללו לשלג בירושלים../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

עכשיו יש 4 מעלות והרחובות ספוגים בגשם. איך ירד שלג ואיך הוא ייתפס?!

הלוואי שיהיה שלג ביהוד. ../images/Emo11.gif

והוא יהיה בגובה של 1.05 ולא נוכל ללכת לביה"ס ויהיה שביתה ואני לא אצטרך לעשות בוחן מזורגג בהתסברות מזורגגת.

הן השטלטו עליו! הפאקצות!../images/Emo211.gif

הן השתלטו גם על רופרט
הבתדודה הקטנה והפאקצתית שלי(היא בת חמש
)רצתה שאראה לה אתר שבו מלבישים מפורסמים... בעיקרון זה אתר פאקצי ביותר... ראיתי בקטגוריית החדשים את השם רופרט גרינט, והסתקרנתי. עצוב

your avi

New member
../images/Emo13.gif

זה לא היה ברור שפקצות ישתלטו על הארי פוטר? אני לא רומזת על אף אחת מהפורום הזה. באמת.
אגב, זה פורום הספר, לא הסרט.

aviv e

New member
אתה כיול להוסיף קישור לאתר...

תודה רבה! (האתר הוא אינו עבורי אבל הוןא נראה קורע מצחוק)

למעלה