שרשור חברתי

Pr0NgS

New member
אני דווקא לא חושב שסיכומים זה טוב..

זה די לקרוא שוב פעם, לא? לעשות סיכום זה להסתכל בחומר ולכתוב אותו שוב - לא נראה דרך גאונית שתכניס לראש את החומר. אני פשוט קורא את החומר, מחפש לכל נושא כמה מילים שמהם אפשר בקלות להרחיב ועובר על זה בראש כדי לוודא. אח"כ לא צריך לדאוג יותר מדי...

YaEloNeT

New member
כן ולא. ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

תמיד טענתי שכתיבת סיכומים ועבודות ביד היא שיטה של השטן שבאמת לא עובדת. אבל השיטה שלך נראית לי נורא תמוהה.

rds15

New member
תתפלא, אבל לכתוב את החומר מאוד

עוזר. לכל המקצועות ההומניים[שמהם נשאר רק אזרחות
] תמיד הכנתי סיכומים במחשב, מה שמאוד עזר.

מה יא

New member
לי זה נורא עוזר שזה מאורגן../images/Emo205.gif

אבל באמת בהרבה עמודים השיטה לא פועלת... להתאמן עם חברות זה בדרך כלל עוזר. וגם אם מוציאים מהטקסט שאלות עיקריות ועושים כרטיסיות כאלה שבצד אחד השאלה ובצד השני התשובה זה עוזר.

אני מודאג

בקשר להסטוריה... היה לנו מבחנים בחנים וכו'... בהכל חוץ מהמבחנים קיבלתי 100 והיה לנו 2 מבחנים באחד קיבלתי 100 והשני 95 ועכשיו אני לא יודע אם המורה תשים לי בתעודה 100... אני יבכה אם לא כי זה יהיה המאה היחדי יהיה לי בעתודה!!!!

YaEloNeT

New member
אח.. ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

הימים היפים של החטיבה... תאמין לי שראשי פרקים זאת לא הבעיה ;;

Punkitty

New member
אני עושה ככה...

אני מוצאת סימנים קטנים שיזכירו לי. למשל הסוודר של ג'יני בצבע כתום, ונגיד אני לא אוהבת כתום, אני לוקחת את האות הראשונה בשם של ג'יני... ג... ועושה לי קיצור של ג'יני-> ג'ורע-> כתום
הרי לך. (בטח לא הבנת כולם, אבל העיקרון הוא לשחק עם המילים)

YaEloNeT

New member
אבללללל ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

ת-מ-י-ד צריך לזכור את מה שאת בחיים לא חושבת שצריך. ולכי תמציאי סימנים קטנים לעשרות עמודים. ולזכור את כולם. ואיזה סימן מתאים לאיפה

אני מסכמת בשיעור..

ולפני מהבחן עוברת על זה פעמיים בערך... ואגב תנסה להקשיב בשיעורים, מה שמקשיבים זוכרים חבל"ז למבחן.. ואם לא מסכמים אז מצלמים סיכונים... (כמו שעשיתי לכבוד המבחן שיש לי מחר..)

אדם חדש

New member
../images/Emo22.gif

Some say if you want to take the measure of a man, all you need to do is look him in the eye. Fear... hatred... lust... pain... he can bury them deep, lock them away in the dark recesses of his mind. But look him in the eye... thise secrets will come out. That's what they say. But i don't agree. I think that if you look deeply enough into a man's eyes, the only thing you'll see... ...is your own reflection staring right back at you.

tamar05

New member
סיכומים פשוט לא עוזרים לי

יש כאלה שכותבים סיכום קוראים אוות פעם אחת והם מוכנים. אצלי זה פשוט לא ככה. הכי עוזר לי ללמוד עם חברות ואז עושים אחת לשניה מבחן שואלים שאלות וכאלה.. ושיהיה לך בהצלחה במבחן!
אני שונאת הסטוריה

למעלה