שרשור חברתי

ToryMaster

New member
שרשור חברתי ../images/Emo28.gif

את כל הודעות האוף טופיק שבפורום יש לשרשר לכאן. הודעות שלא ישורשרו על ידי הכותב, ישורשרואו ימחקו על ידי המנהלות ובהתאם לשיקול דעתן. שימו לב, זה שרשור אוף טופיק, לדברים שלא קשורים לפורום. שאלות קטנות על הארי פוטר יש לשרשר לשרשר הנצל"שים. נא לא לנצל"ש שרשורי תפוז אנשים.

אני מרגישה שיכורה

חזרתי עכשיו הביתה אחרי טיול ארוך, מייגע, אבל כיף לא נורמלי בנחל השןפט. העליות, הירידות, הבדיחות.. המדריך! הו. היה לי על מה להסתכל. והיה כל כך מגניב. עכשיו אי בולסת פיצה. אני סותמת והולכת לפתוח את הפעילות.

דניאל אני שמחה בשבילך

החיים הם כמו אהבה "פתאום היא מתפרצת משנה את מה שאתה היית....." תמיד תזכרי שיש ימים טובים ויש רעים אך מתגברים עליהם, ואם יש רגעים מרירים מיד יגיעו רגעים מתוקים דרך הטבע, האנשים, החיות ויותר מהכל דרך עצמך את מיוחדת ואל תתני לאיכסה להציף אותך תוציאי אותו דרך דברים שאת אוהבת וגורם לך אושר.

נו.. נו.... נו...

כמו שמך תפקידך להפיץ אור בעצמך ובעולם עצמו. הפיצי את אורך המיוחד לעולם כי העולם זקוק לקצת
.

אני לא מפיצה אור

למי שלא רוצה את אורי. מה לעשות? בדיוק כמו שהיום קרה לפני הטיול: "תגידי, אור, יש איזה מישהו שממש שונאת אותך בבצפר?" "למה?" "סתם, כי ראיחתי מישהו שהסכל עלייך כאילו הוא ממש שונא אותך..." "יש הרבה ששונאים אותי," אני אומרת בקלילות. "תמיד יהיו." "אל תדברי ככה." "אבל זה נכון. יש הרבה ששונאים אותי, תמיד יהיו, וזה יכול להשתנות, אני אופטימית. ואגב. עכשיו טיול!!!!" חעחע. חירפנתי את כולם. "שקד?" "מה?!" "היום טיול!"

YaEloNeT

New member
44 עמודים בהסטוריה../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

לשנן עד יום שישי. זה לא נורמלי |||: כאילו פאק. מאיפה בכלל מתחילים?! ונו. זה כולה שישית של החומר של היחידה הראשונה בבגרות. הם אשכרה מצפים ממני לבלוע מאות עמודים עד מאי?! [יעלאמא, כבר אמרתי שאני לא אוהבת את היומולדת שלך? כן? אז שובפעם.] זנות. ;;

DEANC

New member
כן גם לי היה את זה פעם (כיתה ח'...)

אז אין מה להתלונן...תחשבי על זה שאם זה היה כמו HP היית גומרת את ז בחצי שעה וזוכרת הכל 100%...עכשיו את רואה מה ההבדל בין ההיסטוריונים המשעממים ל-JKR?

YaEloNeT

New member
לא ממש X: ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

אני אוהבת לקרוא היסטוריה. זה כמו סיפור ארוך ומענין. [נו סתמו. זה באמת מענין ><] אבל זה פשוט אמ.. לזכור את כל הפרטים הקטנים |: אני גרועה בזה. זה כמו שיגידו לך לזכור מה הצבע סוודר של ג'יני ;;

DEANC

New member
תעשי מה שאני עושה

אני לפני כל מבחן קורא את הסיכום של החנון הכיתתי (אני יושב לידו) וזוכר ראשי פרקים לפי מנגינה שאני ממציא (הכי נוח ראפ)

מה יא

New member
דודה שלי תמיד אמרה לי לנסות את זה

זה פאקינג לא עוזר
פשוט עושים סיכום במילים שלך(שזה כבר עוזר) וחוזרים עליו מלא פעמים. ואז מכינים מבחן דוגמא או שמבקשים ממישהו אחר לעשות לך (הורים, חברות, דודות נחמדות שלומדות באוניברסיטה ונורא אוהבות לעזור [
]), ואז עוזבים את זה וכעבור שעה עושים את המבחן דוגמא.

לי כל המבחנים בהיסטוריה אמריאקאים

אז בוא נאמר שאמרו לנו לקרוא פרק מסוים במדור לדור, אני לא צריך, כי אני יודע שאם נגיד תהיה שאלה: "מה היה המבנה הכי חשוב שבנה הורדוס?", יהיו 4 אפשרויות: [1] איצטדיון טדי. [2] קניון עזריאלי. [3] בית המקדש. [4] פסל החירות. ואז כולם מסמנים את {3} ורק שי בוקרה מסמן את {5}: "כל התשובות נכונות".

את לא חזך ממהרת?

אני אפילו לא יודע איפה אני עומד ללמוד שנה הבאה(כיתה ט') כי עוד לא קיבלתי תשובה ממכון-לב.

למעלה