שרשור חברתי

sky44

New member
כי אין אצלנו כזה מקצוע../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

Punkitty

New member
תאמיני לי...

למדתי מכתה ב' עד ו' ערבית (כרגע אני בז') וזה סתם משעמם. אמנם זה נחוץ, אבל זה מעצבן (לפחות הכתיבה) אני מעדיפה צרפתית

טוקאנה

New member
זה לא כל כך כיף ללמוד ערבית...-.-

זה באמת לא נחמט כל כך ללמוד ערבית... הייתי מעדיפה ללמודה יפנית^^

sky44

New member
אבל זה שימושי../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

בכלל שפות הייתי ממש רוצה ללמוד ככלל. אני לא חושבת שיש לי בעיה לקלוט שפות, למרות שלא ניסיתי את זה מעבר לאנגלית. יפנית כנ"ל אבל אני לא אמצא בחיים מורה לזה. ספרדית צרפתית ערבית ורוסית הייתי מאוד רוצה ללמוד, וזה נראה לי יותר אפשרי.

י"א ../images/Emo218.gif

חחח איך ידעתי שאת באולפנית... רק האולפנית כותבת לפני כל חלק את הכותרת שלו "השכלה" "שפות"...חחח ולכל תחום יש משפט מהרב קוק...אחחח איזה כיתה את?

אדם חדש

New member
אני קיבלתי ממצוע 91 וזה בגלל

שהמורה לאזרחות עשה לי דווקא ונתן לי 80 למרות שמגיע לי הרבה יותר!

bar bergman

New member
גם אני קיבלתי..../images/Emo13.gif

והרי הציונים חח: תנ"ך-95 לשון-90 ספרות-95 הסטוריה-90 אזרחות-90 מתמ-60;/ ערבית-60 מחשבת ישראל-100 מדעים-85 לימודי א"י-100 ספורט-80 סה"כ תעודה סבבה אבל התבאסתי על מתמ הכל בגלל שנה שעברה שלא נכנסתי לשיעורים בכלל ואז נכשלתי במבחנים על החומר הזה.. בעע.. ;/ לונורא נתגבר חיחי=]

Blood Roses

New member
יש לך מקצועות מוזרים.

וגם ההערות מוזרות
. קיבלתי לפני שבועיים. וסתם כי משעמם: תורה - 100 נ"ך - 80 - "לומדת מתוך עניין". תנ"ך בקיאות - 95 תושב"ע - 100 - "יחסך ללימודים ראוי לשבח". מחשבת ישראל - 100 - "הנך ראויה לשבח על הליכותיך והישגיך הלימודיים". ספרות - 70 - כנ"ל. היסטוריה - 100 - כנ"ל מתמטיקה א - 90 - "מגלה מחשבה מקורית" אנגלית א - 90 - "הנך ראויה לשבח על הליכותיך והישגיך הלימודיים". חינוך גופני - לא מופיע ציון
ביולוגיה - 100 אורינות מדעית - 100 לשון - 90

IllUS CratioN

New member
כי יש לנו בית ספר מוזר.

יש איזה עשרה מקצועות קודש, תארי לך מה זה! ועוד את כל השטויות האחרים... יש לך תעודה טובה

Blood Roses

New member
אבל מה זה מוסגי יסוד ביהדות?

ולמה ספר יונה זה מקצוע בפני עצמו? ותודה
, גם לך

IllUS CratioN

New member
פשוטו כמשמעו

המושגים הבסיסיים ביהדות. הלכות שבת, חגים, מצוות אל תעשה ועשה וכו'. הוא לא מקצוע, אבל במסגרת שיעור בקיאות אנחנו לומדים את ספר יונה, והמורה בחרה לקרוא לזה כך בתעודה. ותודה לך

היי../images/Emo9.gif../images/Emo144.gif

מישהו עוד זוכר אותי?
הייתי פה איזו תקופה, אבל כבר עזבתי בגלל עומס ולחץ... גם עכשיו אין לי ממש זמן לבוא, ויש לי עוד מספיק פורומים וכאלה... סתם קפצתי להגיד שלום
שלום
.

למעלה