שרשור חברתי

ToryMaster

New member
שרשור חברתי ../images/Emo28.gif

כל הודעות האוף טופיק שיש לכם, נא לשרשר לכאן, הודעות שלא ישורשרו על ידי הכותב, ישורשרו או ימחקו על ידי המנהלות ובהתאם לשיקול דעתן. ננעץ.

IllUS CratioN

New member
קיבלנו תעודות...

וה<א>רי הציונים: <כן כן, קראתי את העיתון שלכם
> קודש תודה 80 טובה ומשתדלת נביא 80 לומדת היטב וברצינות ספר יונה 80 משנה 70 את תורמת לכתה בהשתתפותך. הצליחי. הלכה 70 לומדת יפה מחשבת ישראל 90 כנ"ל מושגי יסוד ביהדות 85 השכלה כללית חינוך גופני 100 מעורבת בפעילות בכל התחומים אומנות 90 גיאוגרפיה 85 המשיכי להשתתף ולהצליח מדעים 80 מתימטיקה 85 קבוצה א'. את מתעניינת ולומדת מאד יפה תע"י 95 את עובדת יפה חקר מחשב 85 של"ח 90 עברית הבעה 80 את כותבת יפה לשון 95 את תלמידה נהדרת ומשקיעה ספרות 95 נהניתי מעבודות היצירה שלך שפות אנגלית 100 מתבטאת יפה בכתב ובע"פ תמשיכי כך ותצליחי ערבית 100 מצטיינת בערבית בסה"כ תעודה די טובה, אבל הייתי מעדיפה ללמוד דברים אחרים...והמבין יבין... מישהו עוד קיבל תעודה חוץ ממני?

Punkitty

New member
כל הכבוד! ../images/Emo163.gif אחלה תעודה דווקא

אני קיבלתי תעודות כבר לפני חודש, הממוצע שלי 87, נחמד למדי

kigelll

New member
גם אני קיבלתי תעודהה... די מעפנה..

תורה- 92 נ"ך- 88 מתמטיקה 3' יחידות- 98 תגמה (תיאטרון)- 94 הבעה- 90 ספרות- 80 אנגלית 5 יחידות- 75 היסטוריה- 70 חנ"ג- 85 לשון- 83 תושב"ע 1- 50 תושב"ע 2- 80 התנהגות- טעונת שיפור.... שקידה- טובה תכלס, תעודה די פסדר...

Punkitty

New member
אצלנו אין בדיוק יחידות זה סתם רמת..

כתה,מואץ ותיגבור אני בכתה אבל אחרי במבחן של שלשום אני בהחלט מתועדת לרדת. ובתכלס לא אכפת לי, לא עושים בתיגבור כלום
בכל מקרה, כל הכבוד שעלית ל-4 יחידות!

sky44

New member
וואו, מעולה../images/Emo70.gif ../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

הלוואי ואני הייתי יכולה ללמוד ערבית..

למעלה