שרשור חברתי

your avi

New member
היי אנשושים!!!

I'm back! ההורים החליטו להחזיר אותי הבייתה, ואני החלטתי לחזור לבית הספר. אז יש לי אינטרנט. ואני שוב בפורום.
אני כמו הכונפות המעצבנות האלו, שלא משנה עד כמה תרצו להפטר מהן, אני בכל זאת אחזור להציק.

Roonil Wazlib

New member
יאי!

איזה יופי שאת פה! ברוכה השבה (למרות שלא הלכת לכל כך הרבה זמן). ויופי שחזרת (גם אלינו וגם לביה"ס, רק שביה"ס זה פחות חשוב...
)

your avi

New member
היי, חתול שחור זה שולט! ../images/Emo3.gif

אפילו שג'ינג'י זה יותר מגניב.

your avi

New member
זה נראה כמו הקללות האלו בקומיקסים..

(סליחה, אני לא מכירה הרבה פקצות...
)

ToryMaster

New member
בדיוק חשבתי עלייך

אם בא לך לחלוק מה גרם לך להחליט לחזור....
[הידעת? ג'רי ספרינגר קריין שחזור את "מופע האימים של רוקי" כשזה הוצג בברודווי.]

your avi

New member
תודה על המידע המאוד חשוב.

ממ... העובדה שאני אהיה חסרת בית קצת השפיעה עליי. האמת, שלחו אותי לדבר עם ידיד של ההורים. אז ישבנו על בירה וסיגריות (הוא שלח את אמא שלי רחוק, אז היא לא ראתה
), והוא סיפר לי איך הוא עזב את הבית בגיל שלי, ואיך הוא מתחרט על זה וזה. הוא ישב והיה קצת פסיכולוג. האמת, זה ממש ארוך מידי. וזה מגיע עד לקטע שעבר עליי לפני כמה שנים, ולקטע שלא איכפת לי מעצמי, ואני רוצה להעניש את עצמי, אז אני הורסת לעצמי את העתיד. אבל, המ, לא משנה.
נו, את שאלת...

ToryMaster

New member
כל עוד זה משהו שאת רוצה

ולא בגלל לחץ של ההורים... כידוע, גם אני עזבתי את בית הספר.

glanda

New member
מישהוא יכול לעזור לי??????????

מה זה בלוג????? וגם-מה זה קומונה?????????

../images/Emo12.gif

מילא קומונה, אבל בלוג? נו טוב. בלוג זה מין יומן אינטרנטי כזה, ששם את כותבת את כל הרגשות שלך וכאלה או סיפורים בהמשכים... קיצר, מה שבא לך. קומונה זה מיני פורום שכל אחד יכול לפתוח באיזה נושא שהוא רוצה. שרשור חברתי (אני אכתוב כבר פה במקום בהודעה חדשה) זה שרשור (שרשרת הודעות עם תגובות) בלי שום נושא, ופה את יכולה לכתוב מה שאת רוצה בלי קשר לנושא הפורום. מקווה שעזרתי, בכל מקרה, אני ממליצה לך לקרוא את תקנון הפורום, שם למעלה בתחילת העמוד בצבע אדום.

למעלה