שרשור חברתי

אני בבית! אבל רק עכשיו...

והפסדת המון היום
היסטוריה ערבית של"ח ושיעור ערכי חצי כיתה עם ריקי וחצי כיתה עם מיכל
היה מטומטם
אבל הפרידו ביני לבין הנעץ שלי!! החצופה הזאת ריקי!! אז ישבתי וציירתי קריקטורות כל השיעור

2 Mיכל

New member
../images/Emo12.gifנשמע יום מעניין..../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

ואני חשבתי שרק אצלנו באמת לומדים של"ח

Roonil Wazlib

New member
מה???

איזה כיך לך!!! אוף! או וול...אני לא הולכת לבית הספר בימי ראשון (ואני לא לומדת בחו"ל או באיזה ביה"ס נוצרי או משהו...)

אלאנקה

New member
הרבה יותר כיף לא ללכת ביום ראשון...

כי יום שישי הוא הכי קצר אז עדיף כבר להפסיד את יום ראשון..

Roonil Wazlib

New member
יום שישי לא תמיד הכי קצר

בשנה שעברה ולפני שנתיים למדתי בשישי חמש שעות (כתות ו-ז). ואני כן צריכה לקום מוקדם בראשון ולהשלים חומר, אבל לפחות אני לא פוגשת את המורות של בית הספר באותו יום...(אורנים. מרכז למחוננים...)

נורא מעניין../images/Emo122.gif

היה פשוט מרתק! ולא, אנחנו לא באמת לומדים של"ח... המורה מלמד, אבל אף אחד לא מקשיב... יש לי שעה שבועית של של"ח ועדיין אין לי מחברת

2 Mיכל

New member
../images/Emo6.gifאנחנו שנה ראשונה../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

ישבנו בשיעור ושמענו את המורה מדבר ברקע, כשכל אחד עוסק במשהו אחר. בשנה השניה המורה נהייתה קשוחה ומגעילה אז כל שהוע ארגנו הברזה כיתתית, אבל זה אף פעם לא הלך
.

Roonil Wazlib

New member
מסכנה...

המורה שלנו ממש בסדר (חוץ מזה שהחלטתי כבר שנה שעברה-כשעוד לא למדנו של"ח- שהוא פדופיל): הוא מורה לספורט בעצם (והוא לימד אותי שנה שעברה, ואת שאר הכתה לא כי למדתי שנה שעברה בכתה אחרת), הוא אידיוט מושלם והוא גר בישוב שלי אז יש לי פרוטקציות!...הוא גם ממש זקן...

Roonil Wazlib

New member
לא נכון!

הוא רק פדופיל! והוא נונת פרוטקציות ולוקח את התלמידות לספורט שלו (הוא מורה לספורט של בנות) לצעדות ברמת טבעון

2 Mיכל

New member
"רק פדופיל", הא?../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

אבל רוב הבנות בביה"ס שלכן לומדות ספורט עם מורות, נכון? אצלנו יש מורה זכר שמלמד 2 כיתות ז' ספורט, אבל רק השנה והוא היה צריך להשיג לזה אישור מיוחד..

Roonil Wazlib

New member
יש מורה אחת לספורט

היא ועוד שני בנים מלמדים בנות ויש מורה אחד שמלמד בנים וזה שהוא פדופיל לא אומר שהוא קרציה. זה מה שהתכוונתי

מה הקשר?

הוא קרציה גם ככה!! והוא מחלק מפות בגודל של שני שולחנות לשני ילדים תמימים!! הוא מעצבן אותי

למעלה