שרשור חברתי

Roonil Wazlib

New member
אוי!

בעצם כן הפסדתי...נו טוב, לפחות לא למדתי עם המורה המופרעת הזאת...(היא נהנית מלהעניש). אז מה הפסדתם השביל הערכים? תנ"ך?

אכן.

אבל למי אכפת? היה יום משעמם למדי, ונעץ עברה לשולחן שלך בשיעור של"ח והעברנו כל הזמן פתקים על רקיקה והאוכפים שיוסי דיבר עליהם
היה חביב. ובהפסקה התחרפנו לגמרי

Roonil Wazlib

New member
סוג של קשר שונה

זה לא ממש משמעותי ולא קשור בנושא הפורום (ובגלל זה זה פה), אבל סתם, למי שמעוניין, בואו נמלא פרטים שלא שמים אף פעם בשרשורי קשר... אל תדאגו, אני לא אעלב אם יתעלמו, כי זה לא חשוב כ"כ...
תנועת נוער (יש/אין). אם יש:
איזו?
איזה שבט/קן/סניף/משהו אחר?
תפקיד (מדריך, חניך, ראשג"ד, קומונר וכו')
מספר אחים/אחיות:
מוסיקה אהובה:
סגנון ספרים אהוב:
סגנון סדרות טלביזיה/סרטים אהוב:
אם לא יתעלמו מזה אני גם אמלא...

אנייי!!../images/Emo152.gif

תנועת נוער (יש/אין). אם יש: אין! האהא!
מספר אחים/אחיות: אחות אחת, גם היא בתפוז ולפעמים היא נכנסת לכאן (אולי לא מגיבה, אבל נכנסת לפעמים).
מוסיקה אהובה: פופ, רוק (לא כבד) ולטינית.
סגנון ספרים אהוב: לא צפויים מדי ושונאת ספרי היסטוריה. אני כן אוהבת ספרים מורכבים
(כמו בורות, פרינסס ברייד, הארי פוטר וכו') וספרים עם עלילה מיוחדת ומותחת. אני גם אוהבת שמסופר על ילדים או בני נוער, על מבוגרים זה פחות עניין
.
סגנון סדרות טלויזיה/סרטים אהוב: טלנובלות!!!

Roonil Wazlib

New member
לא בטוח שהבנת

הכוונה בסדנון ספרים זה רומנים/מדע בדיוני/פנטסיה/בילוש/מתח וכו'

Roonil Wazlib

New member
אוקיי, מגיבים לי, אז אני:

תנועת נוער (יש/אין). אם יש: יש איזו? צופים איזה שבט/קן/סניף/משהו אחר? שבט אלון!!! תפקיד (מדריך, חניך, ראשג"ד, קומונר וכו') לעט עתה, חניכה (גדוד חרמון אם זה משנה למישהו) מספר אחים/אחיות: שני אחים- גדול וקטן מוסיקה אהובה: פופ, רוק ישראלי ושירי דיסני מכל הסודים. סגנון ספרים אהוב: פנטסיה ומדע בדיוני (במיוחד באנגלית), רומנים (כמו פרייד אנד פרג'ידיס, פיטר פאן וכו') (במיוחד באנגלית) וספרי רומנטיקה ונעורים (במיוחד בעברית). אבל אני יכולה לקרוא הכל. סגנון סדרות טלביזיה/סרטים אהוב: סרטי דיסני, קומדיה ופנטזיה (במיוחד שמבוססים על ספרים). אני לא רואה טלביזיה.

2 Mיכל

New member
עונה../images/Emo26.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

תנועת נוער:
מספר אחים/אחיות: 2 אחים מוסיקה אהובה: הכל חוץ ממזרחי או מטאל. גלגל"צ יכול לסכם פחות או יותא את מה שאני אוהבת. סגנון ספרים אהוב: לא החלטתי עדיין סגנון סדרות טלויזיה/סרטים אהוב: קומדיה ופעולה/מתח

אני! אני!

תנועת נוער (יש/אין). אם יש: יהיה בקרוב
איזו? כנראה נוער לנוער איזה שבט/קן/סניף/משהו אחר? הסניף של העיר
תפקיד (מדריך, חניך, ראשג"ד, קומונר וכו') נדמה לי שקוראים לחדשים עתודאים מספר אחים/אחיות: 2 מוסיקה אהובה: שקטה סגנון ספרים אהוב: כמו של רואלד דאל
סגנון סדרות טלביזיה/סרטים אהוב: קומדיה

Roonil Wazlib

New member
כן. ואת מטילדה

את צ'ארלי לא קראתי, ולצערי נדמה לי שהוא יהיה כבר קצת ילדותי מידי, אבל אני עומדת לקרוא, אבל מטילדה יפה מאוד, ושניהם עשו סרטים מעולים (במיוחד צ'ארלי- בימוי מדהים)

2 Mיכל

New member
אהא. ראיתי רק את ההתחלה../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

והסוף של מטילדה, אז אני לא יודעת ממש. את צ'ארלי באמת עשו נהדר (וגם די נצמדו לספר. רק הסוף שונה קצת).

Roonil Wazlib

New member
תדאגי שרעות לא תשמע את זה...

ו...כל מי שלמד בבית הספר היסודי שבו אני למדתי ראה את כל מטילדה לפחות 20 פעם, כי זה הסרט העלילתי היחיד שיש להם (חוץ מהפסטיגועל), ושמים את זה כל פעם שהמורה לא באה...

כמעט כמוני ../images/Emo3.gif

אתמול ראיתי את צ'ארלי והשוקולדה החדש, סרט מדהים
לנו היה להם את הפסטיגועל שליטע (כן כן
תודו שציפי שביט מושכת!) ואת הקלטות של אלפי

דווקא שמעתי!../images/Emo69.gif

הסרט היה ממש יפה אבל בכלל לא צמוד לספר!! זה כמו עם סרטי ה"פ, כל הסרט אני יושבת וממלמלת לרוני בעצבים "נו, זה בכלל לא היה ככה!" "איך הם הגיעו לזה?!" וכו'. מסקנה לחיים: אף פעם אל תלכו איתי לסרטים ע"פ ספרים שקראתי

Roonil Wazlib

New member
הפסיקו לענות לי...../images/Emo7.gif

ואני רציתי לדעת מי באיזו תנועת נוער...

למעלה