שרשור התקדמות

Ayelet chan

New member
בנתיים יש את הכוכב של המטה. XD

ויש מקל ורוד והקצה השני של המקל כמעט מוכן. 3: ביום שני אני נוסעת לעדי לתפור~

Sezuke

New member
בעיות

סיכוי גדול שאני לא אתחפש הפעם בגלל בעיות כספיות. קוספליי הוא עסק יקר ואין לי כרגע אמצעים כלכליים בשבילו (ואחרי הרבה שנים של קוספליי אני יודע כמה יקר הוא יכול להיות). אני מאוד מקווה שזה יסתדר אבל אני לא אופטימי כי אין לי כסף.

innocence

New member
אני אהרוג אותך @_@

אין מצב שאתה מבריז מהקאסט! חסר לך! אני יכולה להצטרך אליך בנוגע לכסף, התחפושת עלתה (ועדיין עולה) הרבה יותר ממה שתכננתי והרבה יותר ממה שחשבתי שאני מוכנה להוציא על קוספליי...

CibiHeart92

New member
גם אם לא תעשה קוספליי מפוצץ

זה עדיין פורים, אז תבוא בכל זאת עם משהו קטן, אפילו ממוחזר ם: אבי בלי קוספליי בכנס מרגיש לי מבוזבז קצת XD

Lightning9

New member
יש רעיון, יש כסף אבל לא יודעת איך לעשות

אז כרגע אני בבעיה גדולה.. כי אין לי מושג איך אני עושה את הנעליים האלה של לייטנינג [FFXIII] ואת החרב שלה ואת הג'קט שלה... ארג, אני בכלל לא יודעת אם יש לי זמן לזה! אולי לא אעשה קוספליי הפעם.. לצערי :/

innocence

New member
עוד קצת התקדמות שלי^^

לא הרבה, אני יודעת, אבל זה לוקח הרבה זמן להתאים את הגזרה לגוף שלי:( וגם מצאתי כנראה גזרה טובה לשרוולים כמו שאני צריכה וייאי!

Era nyo

New member
*נופל מהכיסא*

את מתקדמת ממש מהר בקוספליי, אני כל כך גאה בך D:

innocence

New member
תתכונן, ככה אני אהיה כל פורים XD

מפתיע אותי כמה חשופה אני מרשה לעצמי להיות בפורים @_@ ותודה^^ אבל ההתקדמות משמ לא מהירה כמו שהייתי רוצה שתהיה, בעיקר כי אני עובדת הרבה ואין לי תמיד חלק לתפור.. גם אין לי איפה לתפור עם המכונה עדיין, כל הדברים האלו תפורים במכלב.

saarshemer

New member
במכלב? אלוהים אדירים

אם אני אראה לך דברים שלי במכלב...... כל קשר בינם לבין הבגד התפור הינו מקרי בהחלט

innocence

New member
באמת? דווקא במכלב תמיד נראה טוב יותר..

בעיקר כי הוא יותר "סלחן" מאשר תפר של מכונה XD אני ממש צריכה את עזרתך עם אקססוריז. אין לי מושג אפילו מאיפה להתחיל!

למעלה