שרשור התקדמות

innocence

New member
שרשור התקדמות

אז מה? חודש וקצת עד לכנס? תראו את ההתקדמות שלכם! (וחסר לכם שאתם לא שמים תמונות, תכריחו את עצמכם ותודו לי אח"כ שיהיו לכם תמונות מהתהליך להראות לשופטים P:)

innocence

New member
ההתקדמות שלי

מלבד הפיאה שהזמנתי כבר מאיביי (ואמורה להגיע בשבוע-שבועיים הקרובים) התחלתי סוף סוף לעבוד על התחפושת עצמה... הוצאתי את הגזרה אתמול (פעמיים ;_;) והיום חיברתי הכל במכלב ועשיתי קצת שיפוצים לגזרה שהיתה לא בדיוק מה שחשבתי ומה שרציתי שתהיה. קחו בחשבון שזה לגמרי לא מוכן, אין שרוולים, יש עוד הצרות ותיקונים שאני צריכה לעשות ומה לעשות, יש לי תחתונים שחורים P: זו אחת הבעיות שיותר מציקות לי, האמת, כי הביריות שלי חייבות להיותש חורות ואני פוחדת שיראו אותן מתחת לשמלה:(

innocence

New member
הממ... עוד

קחו בחשבון שכל החלק העליון (של המחשוף) לא יהיה חשוף (כי יש מעליו כזה של נזירות..) אז זה בסדר שזה מכוער P: פה כבר הצרתי את המקדימה כדי שיהיה שסע בולט יותר

XannieChan

New member
נראה מבטיח

גם לזרוק עלייך בד לא מעובד עדיין יראה טוב XD

innocence

New member
אבלא ני רוצה אותו כן מעובד XD

תודה:) אני מקווה שהוא גם יקיים את מה שהוא מבטיח (הבגד P:)

innocence

New member
ומאחורה

אל תדאגו, זה יהיה סגור עם ריצ'רץ'. אני שוקלת אם להוריד גם מכאן בד, כי זה ממש מתנפנף כזה. הבעיה היא שקשה לי למצוא תמונות טובות של הבגדים של נואל...:/

XannieChan

New member
אין לי ממש התקדמות ששייכת למה שאני אלבש...

אבל יש של לא מה שאני אלבש

CibiHeart92

New member
אין לי ממש תמונות XD

אבל הבסיס של החולצה גמור ועכשיו אני עובדת על השרוולים עם הפאף הזה... יוצא לא רע, בעיקר בהתחשב בעובדה שאני מאלתרת ם: עכשיו אני צריכה לאלתר איך מכינים גלימה מבד שאי אפשר לחתוך בעיגול T-T

CibiHeart92

New member
שאלה לגבי שרוולים! ><

כפי שאתם יודעים יש לקורנליה שרוולים מנופחים הם יצאו טוב אבל הם נפולים כזה.. יש משהו מומלץ לשים בתוכם כדי שהם יעמדו? @_@

XannieChan

New member
טול? תגהצי שכבה נוספת של באטיסט מחוכים? XD

סתם זה יראה כמו שיריון מבד ;_; , אולי תתפרי לזה כמה שכבות של טול?

למעלה