שרשור התקדמות

Ayelet chan

New member
הזמנתי פאה. D:

וגזרתי ותפרתי ידנית את החלק העליון, צריך ללכת שוב לעדי ולהתחיל להשתמש במכונת תפירה~ וגם הכנתי את השרשרת והמטה כמעט מוכן.

NNoam chan

New member
כבר רואים את הסוף

אני עובדת מיום חמישי שעבר בצרף מ-2 בצהרים עד 10 בערב @_@ נכנסתי לשוונג תפירה. החולצה כמעט גמורה,הוספתי לה את הכתפיות ואת הבד הורוד והורד היום.חיברתי את הכתפיות השקופות ומסתבר שגם אמא שלי לא הבינה נכון שהיא קנתה לי אותם ובסוף אי פאשר להקטין אותן אז אני יתפור אותן כשהן עלי ביום של הכנס. ובחצאית אני רק צריכה לעשות את המכפלת הגדולה לבדוק דברים אחרונים וזהו.אני גאה בעצמי שהצלחתי לעשות את זהXD בהתחלה ממש חשבתי שזה לא ילך ואני דווקא חושבת שהלך לא רע.בכ"מ ברגע שאני יגמור את הכל אני יעלה תמונה ^^

NNoam chan

New member
גם ללדיה

מ-earl and fairy פשוט בגירסה הזו> http://www.youtube.com/watch?v=2hAzZzWSItQ&feature=related הידד! יש לי חולצה והיא ממש כמעט גמורה D= רק הבד הורוד נמתח הרבה יותר ממה שחשבתי וזה גורם לשרוולים לאבד מהנפח שעשיתי להם עם הגומי,בטוח אני בסוף יכניס לשם טול כדי להעמיד את השרוולים.

Mana Sama

New member
אין קוספליי

אחרי שערערתם את הקוספליי שלי ונזכרתם שאתם רוצים קאסט סול קאליבר אז ירדתי מזה עכשיו נשארתי בלי כלום ובלי יותר מידי זמן להזמין פאה.. הצעות לקוספליי,מישהו? >:

innocence

New member
יש מספיק זמן בשביל פיאה

העניין הוא למצוא תחפושת...:\ ראית סדרה מסויימת שאהבת לאחרונה?

Mana Sama

New member
חוץ מכאוס הד לא ממש

אבל כשלתי בלמצוא בד בצבע המתאים כשחיפשתי בחנוכה..אז בעכס..לא יודעת אני פתוחה להצעות-כל דמות מגניבה מאנימה קצרה יחסית שאוכל לפחות לראות את רובה עד הכנס אם לא לסיים אותה משהו עם תלבושת מגניבה אבל לא מטורפת יתר על המידה מבחינת הכנה

innocence

New member
לצערי אני לא יכולה להמליץ לך...

אני בקושי רואה אנימה..:( אבל בהצלחה!

למעלה