שרשור הרוגים

Fairywitch

New member
ויש גם את../images/Emo58.gif

הרעים, כמובן, כמו בלטריקס. אבל למי אכפת, שימותו
כ"כ שמחתי שהיא מתה!

VeryRare

New member
../images/Emo58.gif, כמובן

יחד עם טד טונקס נהרג גובלין ועוד בוצדם שברח לי שמו אבל אני זוכר שהוא הוזכר בפרק שבו הארוניוני פלשו למשרד הוקמסים. כמו כן, נדמה לי שוולדמורט הרג את הגובלין שהבטיח לו שגרינגווטס מוגן ומאובטח. לדעתי לא צריך להחשיב את "טום רידל מהיומן", בהתחשב בעובדה, המתבררת בדיעבד, שהוא היה בסה"כ חלקיק נשמה שנשמר בתוך הורקרוקס (אם מחשיבים אותו צריך להחשיב את שאר ששת החלקיקים שהוסתרו בהורקרוקסים).

natyly

New member
ברודריק בוד

בספר החמישי
ותום רידל כן נחשב אם נגיני נחשבת..

ס א י

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo58.gifשתי שאלות - הרוג או לא הרוג?

בלטריקס ולבנדר - הן מתות בסוף, או לא? ראיתי שזה שנוי במחלוקת אז, מה בסוף?

ס א י

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo58.gifו - אוכלי מוות,

מי מהם מת? קראב וגויל, כן, אבל חוץ מזה? אר, בגלל שזה באנגלית הזיכרון שלי מפקפק בי.

ס א י

New member
../images/Emo115.gifלא, הוא לא מת. ../images/Emo58.gif

זה פשוט בא לי ביחד, את יודעת, קראב וגויל. XD

togi12

New member
דווקא כן ../images/Emo58.gif

באחד מהראיונות של רולינג, היא אומרת שדראקו היה המום מהבגידה ומהאובדן של חבר שלו [זה שהצית את האש ההיא, זה היה גויל? -אידיוט], ולכן לא דיבר אחרי שהארי הציל אותו משם, או משהו כזה. ואני מאוד אהבתי את הסצינה שהוא הציל אותו. מאוד. 3> :]

pizza18

New member
רגע ../images/Emo58.gif

על איזה בגידה את מדברת ??גויל הצית את האש כדי לעזור להארי ?? אני לא הבנתי את זה ככה אני הבנתי שהוא ניסה להרוג אותו,את הארי !

togi12

New member
לא בגידה כזאת ../images/Emo58.gif

מאלפוי אמר לגויל לא להרוג את הארי, כי אדון האופל רוצה אותו לעצמו וגויל אמר שהוא לא יקשיב יותר לפקודות ממאלפוי כי הוא גם ככה גמור. זאת הבגידה שמאלפוי היה המום עליה..

cheeeen

New member
סאי../images/Emo58.gif

לבנדר מתה כתוב בספר שגרייבק נשך את הגופה שלה. בלטריקס מתה מולי וויזלי הרגה אותה כי היא ניסתה להרוג את ג'יני

Cherub Rock

New member
ספוילר|לא.

הוא התכוון לנשוך אותה, אבל הרמיוני העיפה אותו לפני שהוא בגיעה ללבנדר. ואז טרילוני התחילה לזרוק את הכדורי בדולח כדי להגן על לבנדר.

I Me Mine

New member
../images/Emo6.gif (../images/Emo58.gif?)

טרלוני הזאת, קטעים איתה
ואם זכרוני אינו מטעני, מולי לא עשתה על בלטריקס אבדה קדברה, אבל בהחלט יכול להיות שהמוות שלה היה כמו זה של סיריוס.

למעלה