שרשור הרוגים

Dana3563

New member
חבר'ה../images/Emo70.gif../images/Emo178.gif זה היה ציטוט מnick at noon../images/Emo70.gif

לכן שמתי <> לפני ואחרי הציטוט...
הנה מה שהוא אמר. אני זאת שדיברתי על כך שבלה באמת מתה...
דנה

GalHarold

New member
אני בספק ../images/Emo58.gif

קללה משתקת רק משתקת בעיני. לא הורגת בשום אופן. כי אין לזה סוף... אפשר לפגוע בהמון איברים חיוניים ולהרוג ככה. לדעתי לא חשוב איפה אתה פוגע- רקמת העור היא היחידה שמשותקת... אנחנו גם רואים במקומות מסויימים שהעיניים זזות בזמן שמישהו משותק...

ShweeShoo

New member
העיניים זזות

כשהגוף של מישהו נעול (פטריפיקוס טוטאלוס - נעילת גוף מלאה) ואז הגוף שלו לא יכול לזוז הוא כמו קרש אבל הוא בהכרה ורואה מה קורה בשיתוק הוא משותק ולא בהכרה, לא רואה כלום, כאילו הוא התעלף והוא לא יכול לקום עד שישחררו אותו

GalHarold

New member
יכול להיות ../images/Emo58.gif

העיניים באמת מתוארות כזזות רק בנעילת גוף נראה לי... אבל קללת השיתוק בפירוש לא הורגת.. לא חשוב איפה פוגעים איתה... גם בתחילת הספר לופין אומר משהו כמו "אם אתה לא מוכן להרוג- לפחות שתק אותם!"

Maurey

New member
גם בספר ה5 כמה קללות משתקות פוגעות במקגונגל

והיא לא מתה.

GalHarold

New member
כן. הם גם מתרגלים את זה בבית ספר... לא נראה

לי הגיוני שהם יתרגלו ויפעילו אחד על השני משהו שיש ביכולתו להרוג.

GalHarold

New member
הא? איך בדיוק?

איבדת את ההכרה... איך תזוזי?! ו... רק רקמת העור משותקת בנעילת גוף מלאה... לא בשיתוק... אבל האדם עדיין לא יכול לזוז. כל האיברים שלו פועלים אבל המעטפת החיצונית שלו (העור) נעולה. הוא לא זז לשום מקום.

SandEater

New member
טעות.

תקרא טוב את מה שאומרים על נשיקת הסוהרסנים בשלישי. אין לי כח לצטט, אבל זה אומר משהו כזה: כשהארי שואל מישהו מה זה, אז מסבירים לו שהסוהרסן שואב את הנשמה והארי שואל אם הבנאדם מת ומי שמסביר לו אומר שלא, אלא שיותר גרוע - הגוף ממשיך להתקיים, הבנאדם עדיין חי, אבל בלי הנשמה, כמו בובת סמרטוטים. משהו כזה.

אני הבנתי משהו אחר ../images/Emo58.gif

שזה יותר גרוע ממוות כי הנשמה לא ממשיכה הלאה לעולם המתים. כלומר אי אפשר לראות את הנשמה דרך ההולו השני (הטבעת). איך אמר ניק כמעט בלי ראש על המתים? הם המשיכו הלאה. מי שנשמתו נשאבת פשוט לא יכול להמשיך הלאה והוא גם לא יכול להישאר כרוח רפאים. הנשמה שלו פגה

SandEater

New member
נו, לא זכרתי פרטים מדוייקים לגמרי.

אבל בכל מקרה - העניין הוא שמנשיקת הסוהרסנים לא מתים, משמע ברטי קראוץ' JR לא מת.

על פי רולינג, כן

ניק בלי ראש לא מת, הוא רוח רפאים. בארטי קראוץ' ג'וניור לא מת כי הנשמה שלו לא המשיכה הלאה אל אחרי המוות.

LiRs Lullaby

New member
לאלאלא../images/Emo58.gif

ניק בלי ראש, הוא מת, אבל הוא פשוט "חזר" בתור רוח רפאים. הוא בטח ובטח לא חי, אף אחד לא יכול לחיות באמת בתור רוח. ברטי קראוץ' לא מת כי הגוף שלו עדיין מתקיים, כמו שאוכל חול הסביר לך. כנ"ל גם בלטריקס, היא מתה לגמרי, בגלל זה וולד' רתח על כך שהמשרת הנאמן והאחרון שלו מת.

שכחתי בספר השביעי ../images/Emo58.gif

עוד 50 הרוגים מהצד "הטוב" ולא מצויין מספר אוכלי המוות שמתו, אבל אני מנחש שיש כמה כאלה גם כן.

למעלה