שרשור הפרק של היום

AshkenaziAmiti

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

גם מה שאני חשבתי וגם התמונה שצפניה שם בבלוג שלו

blur2

New member
אין ספק - ליה היא המלכה של הישרדות ../images/Emo68.gif !

Imai

New member
יש! לליה הכי הגיע,

היא המלכה האמיתית גם אם היא לא הגיעה ראשונה.
נמאס לי שדן זוכה כל הזמן,

TheCandyGirl

New member
חמוד.. תפנים... אני בת..!!!!

ותחפש את דן במקום אחר..... [יש לך תסביך 'דן' ?????]

Imai

New member
כן!!!

דן, דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן, דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן, דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן, דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן, דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן, דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן, דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן, דן דן דן דן דן דן דן דן דן דן המשך יום נעים ומצחיק

Jen74

New member
דג חריף שיהיה מטריף ../images/Emo6.gif

הבנתי למה היא רוצה לנקום בדן עם דגים חריפים אבל למה גם לשים לגיא חריף? אז אני אגיד לכם למה. חשבתי על זה קצת ובעצם ליה לא ממש מתה על גיא כי לאורך כל המשחק הוא היה הגבר הכי פחות משמעותי כשזה מגיע לעבודות במחנה/שבט שלהם לפני כל הטוויסטים. ליה החזיקה ממושיק גבר-גבר ולעומתו גיא לא עשה הרבה. רק אחרי שמולי הודח גיא התחיל לעזור לעידן ומושיק בכל מיני דברים במחנה. במשימות גם הוא לא היה מי יודע מה, מלבד המשימה של קליעת האננסים מול משה. לכן היתה לליה הזדמנות לנקום גם בגיא על זה שהוא לא ממש עזה לסבאנה והיה חלש למדי יחסית לגבר-גבר שהוא אמור להיות. החריף אולי ישרוף לו קצת ויגרום לו להזיז את עצמו
ככה לי זה נראה בכל אופן. היה מעניין לראות את גיא ומשה מתמודדים אחרונים על המתח וכל אחד מהם רוצה להישאר האחרון. משה פשוט אכל את הלב כשלא הצליח להחזיק יותר ונפל למים. ממש ריחמתי עליו באותו רגע, זאת הרגשה ממש משפילה.

blur2

New member
נראה לי שהיא הייתה חייבת לשים לו חריף..

אחרת דן היה מריח שמשהו מסריח... אבל סביר להניח שהיא שמה לו פחות חריף אם דן אמר שהעיניים יצאו לו וגיא אמר שהיא "קצת חריף"..

הדפוקה הזאת הרסה להם את הפרס!!!

הם אומרים לה שהם לא אוהבים מתובל והיא דוחפת את כל הפאקינג צינצנת של הפפריקה
עלק בשלנית... בעעעעעעעעע
יא סתומה!!! תגידי תודה שהם חלקו איתך את הפרס... פשוט פוסטמה הליה הזאת!!!

blur2

New member
לא, דן אמר שהוא לא אוהב מתובל

ומלכה כמו מלכה עושה מה שבראש שלה

אוהד 49

New member
חחחח../images/Emo6.gif וואי זה היה ענקקקקק!!!../images/Emo6.gif

חולה על ליה...פשוט תותחית!

l סיו l

New member
חחח פרק טוב בנתיים!,כפרה על דן../images/Emo99.gif

יאו ראיתם את ליה החצופה שעשתה לו בכוונה? טיפשה שכזאת,הייתי טובעת אותה בים שם חתיכת מפגרת. שתתנקם בו בכל דבר אבל ככה לגרום לו להרגיש חריפות עדירה? יימח שמה אם הייתי באי הזה הייתי שמה אותה במנגל ומסובבת אותה
אאאאלה שג'יבארו יהיו בייתרון ויעיפו אחד אחד מהשבט של אידיוטים האלה. חח נעמה ומארינה הרגו אותי עם הציניות ואיך שהם ירדו על סבאנה העלובים,ומשה
ובקיצור,דן מלך [: אאאלה שיגמרו הפרסומות כבר
ורכשתי לעצמי אויבת חדשה,ליה שהתעסקה עם דן
!

למעלה