אבל כבר 9 ו20 לא אמור להתחיל ב9 ?
ב במבה סבמבה New member 13/2/08 #19 אפילו בפרסומות קראו לדן-כמו שהמצאנו פה בפורום- דן התחמן חח.... אולי אנשים מערוץ 10 קוראים בפורום/tapuzforum/images/emo13.gif
אפילו בפרסומות קראו לדן-כמו שהמצאנו פה בפורום- דן התחמן חח.... אולי אנשים מערוץ 10 קוראים בפורום/tapuzforum/images/emo13.gif
I Imai New member 13/2/08 #21 אווווווווווווף שג'יבארו יסתמו את הפה, סאבנה הרבה יותר ראויים מהם!!! הניסיון לעשות את סאבנה חבורת טפשים לא הולך!
אווווווווווווף שג'יבארו יסתמו את הפה, סאבנה הרבה יותר ראויים מהם!!! הניסיון לעשות את סאבנה חבורת טפשים לא הולך!
T TheCandyGirl New member 14/2/08 #96 מה זה ראויים... מה אתה מוועדה מסדרת.. מי ראוי לקבל פרס ומי לא ראוי...???? תפתח את העיינים זה משחק... מי שמנצח..."ראוי" לקבל את הפרס...!!!!!
מה זה ראויים... מה אתה מוועדה מסדרת.. מי ראוי לקבל פרס ומי לא ראוי...???? תפתח את העיינים זה משחק... מי שמנצח..."ראוי" לקבל את הפרס...!!!!!
I Imai New member 14/2/08 #116 דן, מספיק עם להיכנס לכאן בשמות בדויים כדי להצדיק למה אתה עוד במשחק. זה לא עושה עושה אותך ראוי יותר.
T TheCandyGirl New member 14/2/08 #132 אתה מסוג האנשים שלא יודעים לשחק ולא יודעים לראות ולהינות ממשחק... אני מרחמת עליך..... מומלץ לך לא להמשיך לראות.. כי אתה לוקח את זה כל כך קשה... חבל... ובאמת לא משנה מה יהיה אתה לא תצא מרוצה...
אתה מסוג האנשים שלא יודעים לשחק ולא יודעים לראות ולהינות ממשחק... אני מרחמת עליך..... מומלץ לך לא להמשיך לראות.. כי אתה לוקח את זה כל כך קשה... חבל... ובאמת לא משנה מה יהיה אתה לא תצא מרוצה...
I Imai New member 14/2/08 #150 וואו, איזו פסיכולגית יש לך כאן חבל שעוד לא הפנמת עד עכשיו שאני בת תמשיכי לנתח אחרים אם זה גורם לך להרגיש כל כך טוב ומיוחדת, אותי זה מצחיק
וואו, איזו פסיכולגית יש לך כאן חבל שעוד לא הפנמת עד עכשיו שאני בת תמשיכי לנתח אחרים אם זה גורם לך להרגיש כל כך טוב ומיוחדת, אותי זה מצחיק
T The Daily Girl New member 14/2/08 #119 לקחת לי במקרה את הרעיון לכינוי? כי לרגע חשבתי שזאת אני כתבתי את התגובה הזו. חיחיחי עולם קטן =P .
T TheCandyGirl New member 14/2/08 #133 עוד לא הבנתם שמי שזוכה זה לא מי ש"ראוי" אלא מי שמנצח....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לדוגמא... גם בכדורגל ---> זוכה מי שמנצח ולא מי שראוי... !!!!
עוד לא הבנתם שמי שזוכה זה לא מי ש"ראוי" אלא מי שמנצח....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לדוגמא... גם בכדורגל ---> זוכה מי שמנצח ולא מי שראוי... !!!!
Y yaeli54 New member 14/2/08 #157 אז זהו שלא... בניגוד למשחק כדורגל, השופטים לא מנהלים איך המשחק יתנהל כמו שההפקה עשתה בתוכנית. בכל אופן, את לא חייבת להסכים אם אנשים אחרים אבל לכבד דעות שונות זה לא דבר פסול את יודעת...
אז זהו שלא... בניגוד למשחק כדורגל, השופטים לא מנהלים איך המשחק יתנהל כמו שההפקה עשתה בתוכנית. בכל אופן, את לא חייבת להסכים אם אנשים אחרים אבל לכבד דעות שונות זה לא דבר פסול את יודעת...
מ מסויאס New member 13/2/08 #33 מה זה קשור זה משחק מה היא נהיתה לי איזה שופטת אסור ואסור ואסור מי היא בכלל.