שרשור הפרק היומי!

Omega Dark

New member
פרק מדהים!!! ובכלל סנגו היא דמות

נהדרת!!! הרבה יותר טובה מקגומה....

נושיfay

New member
איזה פרק סוגוי...*_*

למראת שאני בטוחה שיהיו טובים יותר..^_~....אבל בכל מקרה...אמממ איזה חמודה סאנגו...^0^.....ועדיין משגעה אותי הקטע של שאנגו...><... איזה חמוד אינו הוא לקח את סאנגו וקאגומה ביחד...חיחיחיח...ומירוקו גם בישי חמודי...חח...הוא הלך להלחם בנאראקו לבד...^0^....קיצר עכשיו החבורה שילוב מנצח.....חצי שד, גלאית אבני שיקו נו טאמא (שיקו נו היפופוטאמה,חחחח) גלאית שדים, ושואב אבק....חחחחח....קיצר אחלה שילוב...לא? אני מברברת יותר מידי.... קיצר..אמממ אחלה פרק....^^....

השיקו נו היפופוטאמה../images/Emo3.gif

ושואב האבק

פרק טוב.../images/Emo45.gif../images/Emo19.gif

אוי, כל הקטע עם סאנגו וקוהאקו והכפר שלהם כל כך עצוב.
שעשע אותי כשסאנגו ואינו דיברו מעבר לשיער הענקי של אינו.D: התרגום המשעשע לפרק: "מירוקו, מה אתה עושה?! זה ממש פתטי."

magicalgirl

New member
איזה פרק יפה!!!

התמכרתי לפרק הזה ^_^".הנאראקו הזה...אני יחטיף לו בעיטה מתישהו >_< אבל אני חייבת לציין הוא בישי,בישי *צונזר*...מירוקו-קון
הולך להלחם לבד בנאראקו המניאק אוי כל כך אמיץ מצידו XDDD...וסאנגו באמת נלחמת טוב...ויש לה גם רעה חדה היא היחידה ששמה לב שזאת הייתה בובה....קיצר הפרק היה מעולה...

BaBy AnImE

New member
פרק נחמד...

נאראקו מפחיד O.O אינויאשה חמוד ^^ מיוגה סאמה *.* הוא חזרררר ^^ אני אוהבת את סאנגו ^^ היא הבת היחידה שמירוקו ראה ולא נטפל אליה O.O

PakoLina

New member
פרק נחמט+

בקושי הראו את שיפו צ'אן, לא היו הרבה קטעים מצחיקים וקטעים עם אינויאשה + קגומה, אבל זה היה ממש עצוב מה שקרה לסאנגו...

Fay Wood

New member
סורייי על התגובה המאוחרת...

אז דבר ראשון אני חייבת התנצלות לכל אלה שאמרו שהאיש ההוא היה נאראקו ואני לא האמנתי.. אני פשוט פסימית מידי.. לפעמים.. =\ אז בכל מקרה פרק שולטט!!! נאראקו הבן ^$*$%^*#^#!$#!@$~@$ הזהההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!! אני לא סובלת אותוווווווווו!!!!!!!!!!!!!! בן^&@$&$!@$& מסריח אמן תישרף בגהנוםםםם!!!!! אבל זה היה בשלב כלשהו די ברור שמי שהם נלחמו נגדו לא היה באמת נאראקו, איך התבאסתי!!!!! סאנגו (שאנגו... טחחח עוד לא ירדו מזה..) הייתה כזאת מותק!!!!!!!!!!! וקירארה
אני אוהבת חתוליםםםםםם!!!(במיוחד עם שני זנבות!!!! חחח...) וזה היה כזה קורע כשאינויאשה עשה לקגומה וסאנגו שק קמח.. חחחח!! ומירוקו כזה פשוששששש!!!!! פרק שולט קיצר... אבל היו טובים יותר...

חבל שפיספתי. ../images/Emo10.gif

מאוד רציתי לראות את הפרק הזה על מסך גדול באיכות טובה. סאנגו...
ואני פשוט נדהמת מחוסר המקצועיות של המתרגמים כל פעם מחדש - "שאנגו"??
הרי שומעים בבירור שזו ס', מה נסגר?! ולא הגיוני שזו ש' כמו במילה "עושה", כי כשמתרגמים מלועזית את הצליל של S אז תמיד יכתבו עם ס'! אבל מצד שני, כבר אמרתי שהתרגום הזה לא מקצועי בגרוש, אז...

פינל

New member
מישהו שם לב חוץ ממני

שהם נראו שונה? כלומר שהם צוירו אחרת, כל הפרק ממש התרגזתי מזה!
הפרופורציות בכלל לא היו נכונות ולא יודעת היה משהו שונה
כנראה שהציר לקח חופשה...

princess taly

New member
הציור בפרקים האחרונים ממש מוזר!

אני מקווה שזה לא ימשיך. אתם יודעים לצייר את זה מרגש, אז למה לעשות צחוק מהעבודה? :-|

למעלה