שרשור הפרק היומי!

הו.. תודה -^__^-

חחח.. אני צריכה להעלות לשם עוד כמה ציורים חדשים, ואחד של אינויאשה X_X' אבל ברגע שאני אסיים לצבוע >.>'

גם לי היתה הרגשה

שהבן אדם ההוא הוא נאראקו.. אבל זה בילבל אותי כשהיו שניים, אבל עכשיו הכל מובן, מעניין מהי באמת אבן 4 הנשמות...

NOYMAN12

New member
איזה יפה היה

איזה מאמוש אינו הוא לקח גם את קאגומה וגם את סאנגו ....!!! אה וגם את מיוגה ..... חחח איך קאגומה אומרת שבפנים הוא עדין נפש ....חחח כיאלו היא מכירה אותו שנים .... חחחח

shirosh2503

New member
פרק נחמד..

היה פרק נחמד..היו טובים יותר.. אני שונאתת את נאראקו כזה בן """" חחחח... אבל ידעתי עוד מהפרק של אתמול שזה אותו אחד

NOYMAN12

New member
התמונה

שבהודעה הקודמת שלי היא של אחד הילדים פה שציירו

surrent

New member
(-:

פרק נחמד. די יבשים היחסים בין קגומה לאינוישה בשתי הפרקים האחרונים. מיוגה ומירוקו די דומים- שניהם בורחים שקשה. אם הייתי סאנגו הייתי מתאבדת. ונארוקו יפהה...(לא לרצוח).

surrent

New member
נכון.

אבל כשהוא הסביר שכשאינויאשה יהפוך לשד הוא עלול לפגוע בשיפו וקאגומה ולא בו, כי הוא יברח עד אז.. אני יודעת שהוא הלך גם לקרב, לא התכוונתי לזה.

J e i n

New member
פרק נייס

למה מירוקו בורח? ההיפך, למרות שהוא קצת חולה מין (אוקיי, אולי קצת זו לא המילה נכונה), הוא דווקא תמיד תמיד מנסה לעזור לאינו אפילו שאינויאשה כל הזמן צועק עליו. וגם מנסה כל הזמן ליעץ לאינויאשה. ואינויאשה הקנאי מגעיל אליו...
נו טוב, אף אחד לא מושלם.. מסכנה סאנגו ("שאנגו")...
, עם המשפחה שלה ואח שלה... אוף, אני מתגעגעת נורא לריבים של קאגומה ואינויאשה! זה כזה כיף כשהם רבים (מה לעשות, אני לא רודפת שלום)!

metuka15

New member
פרק חביב

נאראקו..טוב שזה לא היה צפוי..גרררר בנזונה מניאקקקקק @#%$%&^%&%&$&!&

Aquara

New member
כמה דברים בקשר לפרק:

היה קטע שבו הברייר של נאראקו התחיל לחנוק את
קירארה
, אז התחלתי לצרוח: "לאאאאא!!!! מטומטם, תחנוק את מירוקו, לא את קירארה!!! לאאאאאאא!!!! עזוב אותה עכשיו, מיד, לא, קירארה! קוף טיפש, תחנוק את מירוקו!!" וידעתי שהיה משו משונה ב"בן-אדם".. ראיתי כבר את נאראקו בצורה האמיתית שלו (איוכסה.. הוא ניסה לשאוב את סשי-סמה, פרק 81 אם אני לא טועה), וזיהיתי את הקול. ידעתי, ידעתי, ידעתי!

Stinki Winki

New member
../images/Emo71.gifאויייי פרק יפה!!../images/Emo99.gif

אני אוהבת פרקים אחרונים של עונות. לא היה מספיק שיפו
. מיוגה וקארארה (או משמה...) חמודים בטירוף.
חחח וקגומה אומרת שאינויאשה עדין נפש
הדבורים האלה של נארקו מעצבנות>< וגם הוא>< הוא צוחק מגעיל. אהבתי את זה שהוא בובה בעצם.. ממש מגניב. סאנגו טיפה מעצבנת אבל אולי זה רק בגלל שהיא רצתה להרוג את אינו';_; אממ שאלה: בעונות הבאות עדיין ירדפו אחרי נארקו? או שיהיה אוייב חדש? ומתי יחזור סשומרו?! בלי פרקים שיראו כמה הוא מגעיל אני מחבבת אותו יותר ויותר...]:

Mrs Love

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

למה לי לכתוב מגילה עם את כתבת כבר הכל
ושאלה, איך זה שאני תמיד מסכימה איתך

Yoley

New member
../images/Emo45.gif בקשר לסאשומארו...

ועוד יותר כשבסוף כל פרק רואים אותו בשיר סיום... אבל... זה היה הפרק אחרון בעונה?

למעלה