איזה מאמוש אינו הוא לקח גם את קאגומה וגם את סאנגו ....!!! אה וגם את מיוגה ..... חחח איך קאגומה אומרת שבפנים הוא עדין נפש ....חחח כיאלו היא מכירה אותו שנים .... חחחח
פרק נחמד. די יבשים היחסים בין קגומה לאינוישה בשתי הפרקים האחרונים. מיוגה ומירוקו די דומים- שניהם בורחים שקשה. אם הייתי סאנגו הייתי מתאבדת. ונארוקו יפהה...(לא לרצוח).
למה מירוקו בורח? ההיפך, למרות שהוא קצת חולה מין (אוקיי, אולי קצת זו לא המילה נכונה), הוא דווקא תמיד תמיד מנסה לעזור לאינו אפילו שאינויאשה כל הזמן צועק עליו. וגם מנסה כל הזמן ליעץ לאינויאשה. ואינויאשה הקנאי מגעיל אליו...
נו טוב, אף אחד לא מושלם.. מסכנה סאנגו ("שאנגו")...
, עם המשפחה שלה ואח שלה... אוף, אני מתגעגעת נורא לריבים של קאגומה ואינויאשה! זה כזה כיף כשהם רבים (מה לעשות, אני לא רודפת שלום)!
, אז התחלתי לצרוח: "לאאאאא!!!! מטומטם, תחנוק את מירוקו, לא את קירארה!!! לאאאאאאא!!!! עזוב אותה עכשיו, מיד, לא, קירארה! קוף טיפש, תחנוק את מירוקו!!" וידעתי שהיה משו משונה ב"בן-אדם".. ראיתי כבר את נאראקו בצורה האמיתית שלו (איוכסה.. הוא ניסה לשאוב את סשי-סמה, פרק 81 אם אני לא טועה), וזיהיתי את הקול. ידעתי, ידעתי, ידעתי!
../images/Emo71.gifאויייי פרק יפה!!../images/Emo99.gif
אני אוהבת פרקים אחרונים של עונות. לא היה מספיק שיפו
. מיוגה וקארארה (או משמה...) חמודים בטירוף.
חחח וקגומה אומרת שאינויאשה עדין נפש
הדבורים האלה של נארקו מעצבנות>< וגם הוא>< הוא צוחק מגעיל. אהבתי את זה שהוא בובה בעצם.. ממש מגניב. סאנגו טיפה מעצבנת אבל אולי זה רק בגלל שהיא רצתה להרוג את אינו';_; אממ שאלה: בעונות הבאות עדיין ירדפו אחרי נארקו? או שיהיה אוייב חדש? ומתי יחזור סשומרו?! בלי פרקים שיראו כמה הוא מגעיל אני מחבבת אותו יותר ויותר...]: