שרשור הפרק היומי!

שרשור הפרק היומי!

יס! אי דיד איט! פתחתי את השרשור ראשונה!!!! אז מה עם זה עוד רבע שעה.... הצלחתי הצלחתי להלהלה!!!! השמועת נכונות... השתגעתי סופית!!!!

spoop

New member
../images/Emo7.gifעשית לי דיכאון בדיוק באתי לפתוח!

מחר אני פותחת ולא מעניין אותי

תקציר ללא ספוילר

אוקי לפי מה שהבנתי הם מגלים עוד פרטים על האבן ושאנגו מתקיפה אותם והם רואים שוב את נאראקו..... (הבבון הצינזור צינזור צינזור!!!!!!)

למישהי כאן יש חוש חיזוי!!!!

אני זוכרת שמישהיא אמרה שהאיש הזה נראה כמו נאראקו וחשבה איך הוא יכול להיות גם האיש וגם הבבון הלבן. צדקה!!!! איזה מנאייק!!!! בן **** ודפוק!!!! פותחת אגודה: שונאי נאראקו בע"ם! ארוץ רשמי: מחר בפורום תמונות שלו חוטף/מעונה/נשרף או כל דבר שיעלה במוח החולני של חברי האגודה

Buyo H

New member
קירארה עושה קולות מצחיקים../images/Emo6.gif

אני אוהבת את הקטע בסוף^__^

יפים?!XD

דווקא הוא מכוער!!! ידעתי שהוא נאראקו!!! היה פרק נחמד... שאנגו תישאר בחיים, נכון? טוב זה כזה ברור..!

Yoley

New member
לא נכון, הוא חתיכת בישי...

אבל... הוא פעם היה טוב ונאראקו השתלט עליו, או שהוא מההתחלה היה נאראקו ש"שינה את הצורה" של הגוף שלו?

shukyyy

New member
ימחחחחחח שימוווו של נאראקו!!!!!!!!!

זבל בן *צונזר*

GalBatz

New member
הם כתבו קאזאנה!../images/Emo12.gif

זה בטח חד פעמי. חבל.
פרק נחמד. זה ממש מעצבן שהם כותבים "שאנגו".>_< ומירוקו דיבר אל קירארה בלשון זכר. טוב, נו.

BaBy AnImE

New member
נראה לי שזה 'שאנגו'

בגלל שזה ש' כמו במילה 'שמח'. אם תקשיבו טוב [חע חע
], אפשר לשמוע שזה דומה

גם לי זה נשמע כמה פעמים, אבל זו

טעות. זה סאנגו, בגלל שאין דבר כזה שאנגו. סאנגו, לעומת זאת, זה שם של בת שפירושו "אלמוג".

איזה פרק.. שקסי!~

XDDD נאראקו סקסי למדי! *.* התלתלים הנחשיים שלו, העיניים האדמדמות שלו! *_* גרררר.. יאמי! :} אינו-צ'אן חמודון!!!!!! לנשק אותו! D: ומירוקו.. בונבון!! :] סאנגו.. *_* איזו מושלמת! וקירארה.. יאאא.. איזו מותק!!!! שיפו בקושי דיבר היום =[ באסה.. ו..ו..מיוגה! DDD:

XD

יש מישהו שאת לא אוהבת? כזה, שנייה לפני שהאיש הזה הפך לנאראקו, אני כזה "יואו, נראה לי זה נאראקו!" אפילו התכוונתי לשאול את זה כאן-.- אינויאשה החמור, סוחב על הגב את כולם!XD והכי מצחיק, שזאת לא פעם ראשונה. תמיד הוא עושה לקאגומה ושיפו שק קמח, ועכשיו גם סאנגו (מה זה ה"שאנגו" הזה, פאק?! גם עברית הם לא יודעים?!><) והבומרנג הענק שלהXD ודי נמאס שכל פעם שמירוקו פותח את החור ביד באים החרקים האלה>< נראה לי שאחרי כמה פרקים היוצרים פשוט החליטו שהחור הזה חזק מדי והחליטו לתקוע את החרקים כל פעםXD איך קראו לזה היום?O.O סאנגו נסגדת*_*

חחחח.. אני חושבת שיש ^_^'

חייב להיות.. P: חח.. קראו לזה קאזאנה או משו כזה. כאילו קאזה=רוח.. עליתי על זה לבד ^.^ *גאה בעצמי* נאראקו *__*

Co0L iT

New member
פרק חמוד

קיארה ממש חמודה
ואיך שאינו הרכיב את סאנגו וקגומה על הגב חח ושונאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאתתתתתתתת שונאאאאאאאאאאאאאאאאאתתתתתתתתת את נאראקו כלבבב שימותתת ואני שונאת את הצחוק המטומטם שלו שונאת אותו

הממ.. פרק חמוד ^^ ../images/Emo108.gif

מהפרק הקודם ידעתי שה"טוב" הוא נאראקו ^^ פשוט זכרתי איך הוא נראה ו.. לא יודעת זה היה מאוד ברור. עד שהגיע "נאראקו" ואז התבלבלתי. הו.. כל כך שייני ^^ פרק חזק ונחמד זו רק אני או שנאראקו הוא ממש ממש ממש!!!! בישי?
|שאיה, קוראת לכל אחד בישי בע"מ|

למעלה