שרשור המלצות

Brombit

New member
נחמד למדי... ../images/Emo115.gif

הבנתי שזה שיר על עפרה חזה לדעתי הביצוע החדש שלהם יותר יפה... (אל תהרגו אותי טוב?
כי אולי יש פה כאלה שיגידו "הם לא מתקרבים לרמה של עפרה" וכו'...)

shira ofek

New member
אייייין על אביב../images/Emo47.gif

תורידו את כל ה100 ומשהו שירים שלו,מומלץ.

Brombit

New member
../images/Emo91.gif ../images/Emo115.gif

זמרת איטלקיה לנחמדים בלבד
Laura Pausini אפשר להגיד שהיא זמרת פופ, אבל לא כמו בריטני ספירס וכאלה... שירים שאני אוהבת לדוגמה: E ritorno da te Il mio sbaglio piu grande Resta in ascolto (היא שרה גם באנגלית, אבל יש לה מבטא ממש גרוע
) (המלצות נוספות בהמשך)

kepit

New member
ההמלצות שלי...../images/Emo156.gif

אינפקציה- להקה מעולה
דניאל סלמון - גם כן זמר מעולה יוני בלוך אפרת גוש מוניקה סקס מרסדס בנד מופע הארנבות של ד"ק קספר שחר אבן צור דפנה והעוגיות
שייגעצ כמובן- שיחייו לעד אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
מאור כהן אבטיפוס placebo anouk- שליטע
כל הפסקול של מישו לרוץ איתו מים שקטים אמפריות נופלות-חמי רודנר היהודים- הזמן שלך יומולדת- ברי סחרוף טוב אני יכולה להמשיך מפה עד מחר..
ספרים: מישו לרוץ איתו כמובן
יש ילדים זיגזג פרא מטילדה
ויש עוד מלא אבל אין לי כוח עוד

go goldi

New member
הנה עוד הוכחה שאת נורמלית

את אוהבת את הזמרים והלהקות הכי טובים!!!

אני מתעבת ../images/Emo219.gif

להקות רוק ישראליות :X אולי חוץ ממופע הארנבות של דוקטור קספר.

אז ההמלצה שלי לא אלייך...

חברה - אינפקציה!! אתם אוהבים שטויות הזויות כמו הפיג'מות ובכל זאת לא כתבתם אותם אפילו פעם אחת.... מאווווווווווווווד מומלץ!!

kepit

New member
הו כן... ../images/Emo156.gif

סרט: מבצע סבתא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 הסרט הכי טוב ביקום!

../images/Emo91.gif תכנית טלויזיה ../images/Emo182.gif

בלאגן ועד אילת- תכנית "דוקומנטרית" קומית על תחרות על הירושה של סבתא לאה. התחרות היא מירוץ בזוגות שמתרחש בכל רחבי הארץ, ולכל זוג יש את השגעונות שלו. התכנית שודרה בג'טיקס בקיץ האחרון ותוכלו למצוא אותה ב-VOD: עולם הילדים-->ג'טיקס-->בלאגן ועד אילת מחיר: 8 ש"ח מנוי חודשי לג'טיקס ב-VOD אבל אם כבר אתם מזמינים אז תראו גם את "קומי קומי" (בערך תכנית מתיחות) ו"גור ואוח" (2 חברים לא מוצלחים) כולם פה ממליצים על ספרים ולהקות ואני ממליצה על תכנית מפגרת
לא! שלא תבינו אותי לא נכון! זאת אחלה תכנית!

Because Of May

New member
פריקים כולכם!../images/Emo123.gif../images/Emo109.gif

סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאםםםם!
זמר/ת/להקה: טוב אז קלי, בארור
MCR גרין דיי אבריל לאבין [אבל השירים הישנים!] FOB אונסנסססססס
נראה אולי אני אזכר בעוד
שירים: ONE MINUTE של קלי.... מייבי, אדיקטד, HEAR ME, BLEED FOR MW.... חחח זה לא יגמר
לית'יום ואקסודס של אוונסנס.... וגם כל פולן ו- Good Enough... ו-Your Star! איך שכחתיי! אבריל- כל הישנים [MHE, סקיטר בוי, קומפליקייטד... הישנים >< ] אבל גם גירלפרנד החדש חמוד! FOB- IAASIAAR [באמשלכם אין לי כוח לכתוב הכל] ספרים: מלא זמן לא קראתי ספר טוב.... אבל אני באמת מתכננת לקחת את "הנעלמים" של הרלן קובן... כבר חודש שאני חושבת על זה... אבל בכללי כל הארי פוטר [ובמיוחד הנסיך חצוי הדם ^^] סרטים: בופור. אויי זה יפה. מאוד. תוכניות: האלופה2 [זה קרוב, זה קרוב!] וכמובן ארץ נהדרת, מועדון לילה ועוד....

למעלה