שרשור המלצות

YUZY

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo85.gif

הספר הכי טוב שקראתי - "הנעלמים" של הרלן קובן. חובה לקרוא !!

Brombit

New member
אפשר קצת פרטים? ../images/Emo115.gif

למקרה שיום אחד יתחשק לי לקרוא עוד ספר...

go goldi

New member
אמ... הנה כמה פרטים

הנעלמים-ספר של הרלן קובן, הרב מכר הכי גדול שלו ואחד רבי המכר הגדולים בכלל על מה מספר בקצרה? בן אדם אנס ורצח את האקסית של אח שלו ונעלם, אחרי כמה שנים לאח ההוא יש חברה והיא נעלמת ומתה... ואז מתגלים כמה דברים מפתיעים, רק קובן יכול לחשוב על תפנית כזאת!! אני אשאיר לך לקרוא את זה...

שירנאעה

Well-known member
שמעתי עליו המשמינה רק../images/Emo3.gif../images/Emo105.gif

לא יצא לי לקרוא ..

YUZY

New member
גמני שמעתי עליו מהשמינייה..../images/Emo85.gif

ולא תיכננתי לקרוא אותו... אבל יום אחד אימאשלי מביאה הביתה עוד ספר של הרלן קובן "אל תגלה" [גם מומלץ ביותררר!] ואהבתי תסגנון שלו... ואז לקחתי תנעלמים והתאהבתי
את חייבת לקרוא אותו !!!

../images/Emo91.gif../images/Emo219.gif../images/Emo13.gif

להקות מומלצות
[אני לא אכתוב בקיצורים
] My Chemical Romance [הו,כמה צפוי >.>] The Used A Fire Inside Placebo Windir Vintersorg Korpiklaani Stratovarius Amon Amarth Madina Lake שירים מומלצים
It's Not A Fashion Statement, It's a Deathwish-My Chemical Romance [השירים הישנים כ"כ יפים
] Demolition Lovers-My Chemical Romance Cemetery Drive-My Chemical Romance Placebo-Meds Madina Lake-House Of Cards HIM-Please Don't Let It Go From Autumn To Ashes - A Winters Rose AFI-Miss Murder The Casualties - Nightmare Parkway Drive - Don't Close Your Eyes Kaiser Chiefs - Oh My God Kaiser Chifes-Ruby [הו,השיר מדבק XD] Polly - Nirvana Blur-Song 2 ספרים מומלצים
"הארי פוטר וחדר הסודות" [הספר הכי יפה לדעתי. אבל בעיקרון כל ספרי "הארי פוטר"] "החברה שלי אלין" "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" סרטים מומלצים "הארי פוטר וחדר הסודות" "בופור" "לילה מוטרף במוזיאון" "נורביט" [לא ראיתי את הסרט. ראיתי ספוילר כזה שלו בקולנוע והתלהבתי ממנו ישר. כנראה שאני אלך בקרוב] "ג'ומנג'י" זהו

אהא. אבל קייזר צ'יפס טובים../images/Emo219.gif

ואני מתה על או מיי גאד D: [רובירובירובירובי!!!!1 *אההההההה* XD]

B o N u s

New member
"המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה"

זה לא זה עם הילד האוטיסט שזה קשור למספרים ראשוניים? או שאני מתבלבל עם ספר אחר? טל :)

מספרים ראשוניים. אל תדבר עליהם

. אני שונאת את זה
. זה בכלל על ילד אוטיסט [כריסטופר] ששונא את הסביבה שלו,אוהב מתמטיקה [דפוק P:],מחפש אחרי הרוצח של וולינגטון הכלב של השכנים,חושב שאמא שלו מתה אבל בעצם היא עזבה אותו ואז הוא מגלה שאבא שלו רצח את וולינגטון והוא בורח לאמא שלו בלונדון. הא,והוא שונא צהוב וחום נדמה לי. חוץ מקטעי המתמטיקה-ספר מצויין.

למעלה