שרשור המלצות

shaharrr53

New member
שרשור המלצות../images/Emo70.gif

עשו את זה אבל תמיד יש מה לחדש! שרשרו לפה המלצות. זה יכול שירים,אמנים,ספרים,סרטים וכל דבר...

Brombit

New member
חרוש, אבל אני לא מכירה ../images/Emo115.gif

או שאני מכירה ולא יודעת שקוראים לו ככה..

אז תכירי,זו להקה נחמדהP:../images/Emo219.gif

שמתם לב שבטלוויזיה השפתיים שלהם לא מתואמות עם המילים? P:

B o N u s

New member
../images/Emo91.gif

משחק http://www.oldgames.dk/freeflashgames/arcadegames/bombjack4.swf גם THE MOVIE.. והמשחק "אחי טוב" גם די נחמד.. שירים יוני בלוך - אחריות.. זה אחד השירים שאני שומע בלופ בימים אלה.. גם את "מאמא מיה" של אבא. הפרסומות הדביקה אותי P-: אם שואלים אותי על להקות זה AIR. אחת הלהקות הטובות יותר בחו"ל. סרטים איך שלא את - מישהו לרוץ איתו. אחד הסרטים והספרים הטובים יותר. טל :)

slee4

New member
אני אספר לך בקצרה

תמר,נערה בת 16 מנסה לשקם את אחיה,שי(שזה יובל מנדלסון מ"שייגעצ") מהתמכרות להרואין ולעזור לו בתקופה של "קריז". הבעיה היא ששי נמצא במעון שמי שנכנס אליו לא יכול לצאת וזו פשוט מסחרה של סמים לנערים ונערות שמקבצים נדבות בשביל מנהל המעון למטרת סמים. אסף,גם הוא נער בן 16,מוצא את דינק'ה הכלבה של תמר ודינק'ה מובילה אותו להרבה מקומות בדרך לתמר. בקיצור,ספר מהמם והסרט עוד יותר,ולדעתי הסרט יותר טוב כי שם את יכולה לשמוע גם את המוזיקה שהיא משו מאוד חשוב בעלילה... אם את רוצה תקציר מדוייק יותר תקראי באתר של סטימצקי,יש שם בטוח...

לא ראיתי את הסרט אבל..../images/Emo182.gif

מישו מהבצפר שלי אמר שצילמו חלק מהסרט בעיר העתיקה בזמן שאנשים עברו ולא ידעו על זה, והוא עבר שם אז הוא מופיע בסרט

תפסיק לשמוע מאמאמיה!! ../images/Emo219.gif

לנו תקעו ביבנה עדלאידע עלובה עם שיר אחד! אחד!! שחוזר על עצמו. תנחש מה הוא היה- מאמאמיה. חזרו על הפאקינג שיר הזה 2475237529485 פעמים!! זה כבר נמאס.

מישהו לרוץ איתו ../images/Emo182.gif

עדיין לא קראתי את זה. קניתי אותו לא מזמן ביחד עם "יש ילדים זיגזג" (גם של דויד גרוסמן) ואני קוראת קודם את יש ילדים זיגזג. זה נכון שעברית זו השפה המקורית? [אמרו לי שדוד גרוסמן גר במבשרת או איפשהו קרוב לירושלים]

למעלה