שרשור הכרות...

eorion

New member
חחח חחח ח חח

ח חח חחח חחחח חחחחח חחחחחח חחחחחחח חחחחחחחח חחחחחחחחח חחחחחחחח חחחחחחח חחחחחח חחחחח חחחח חחח חח ח

eorion

New member
Wayld SYNG

ו מייק מי הרט סינג סתם אני יודע שלא ככה כותבים... בלה בלה

the rock girl

New member
מה קשור?!

לחצי מהידידים שלי יש שיער ארוך.... ויש כמה מהם שהם סתם אנשים טיפשים... והשאר אחלה אנשים.... ממתי שיער ארוך הופך מישו למגניב??

the sofa city

New member
תום... שששששששש את לא מבינה על מה

אני מדברת אז אל תתערבי! או במילים אחרות יש לי משהו עם אנשים עם שער ארוך... (בעיקר בנים) את לא מבינה ולעולם לא תביני (או שכן...)

the sofa city

New member
אוקי...

זה התחיל כשראיתי דוגמה... ראיתי את היופי של השיער הארוך על בנים ואז ראיתי עוד בנים עם שער ארוך וכולם לדעתי מהממים.. בעיקר מישהו מתוק מהבית ספר שלי... ויש לו צמה מגניבה... ובקיצור כל בנאדם שאני רואה עם שיער אורך נחשב ליפה ומגניב בעיניי

nnnnnnnnn

New member
לא רע...

עכשיו כל הבנים בפורום ישנאו אותך והבנות יעריצו אותך כי אתה דומה לקורט (יש כאלה שחושבות שהוא כוסון... לא לדעתי...) אבל לא נורא אתה באמת יפה...

Mohawk Tom

New member
אני לא אשנא אותו....

לפחות לא בגלל זה אולי כי הוא טויג פליפר(ווד פושר,בורדר מסריח) אבל חוץ מזה....

eorion

New member
היי... אהבתי את זה...

ווד פוזר... חח... זה חדש... "טויג פליפר" מה פרוש הדבר?! לא נורא...

eorion

New member
תסלח לי!

אני לפעמים גם על רולר! כן! גם אני הצלחתי סול סליד! סלח לי בבקשה! אני לא שונא אותך בגלל שאתה בלידר! שוקולד.

Mohawk Tom

New member
פשש יפה יפה..זה עדיין התחלה אבל

נחמד. ואני לא באמת שונא אותך כי אתה טויג פליפר(twig flipper טויג = ענף באנגלית) זה היה בצחוק יש לי מלא חברים ווד פושרים וזה גם שימושי כי אפשר להרביץ עם זה לאנשים שמתחילים איתך(הצירים יכולים לכאוב בפנים ובגב) ותמשיך על רולר!!

eorion

New member
אם הייתי בת,

והייתי רואה את קורט, היופי זה לא מה שהייתי מחפש בו.. ולכל אלה שחושבים שהוא "מביע" אותכם הכי טוב- אתם ממש מוזרים. כי הוא לא שלט בחיים שלו, הוא לא ידע מה הוא עושה. וכל אלה שכתבו לו מכתבים כאלה הוא לא הבין למה...

Mohawk Tom

New member
תשמע אני לא חושב שהוא "מביע" אותי

הכי טוב וכאלה... אבל אל תקרא לאנשים מוזרים! אין כזה דבר מוזרים! אתם מזכיר לי אנשים שפלים מאוד דיי לרדת על אנשים במיוחד שהם לא עשו לך כלום... אולי זו הסיבה שערסים לא קוראים לי "פריק! פריק!!" המבין יבין.... ועוד משהו אל תנסה לנתח את קורט ואל תחשוב שאתה כלכך מבין בקורט כי האנשים הכי קרובים אליו לא הבינו אותו.

eorion

New member
איכס לנתח! ועוד גופה?!

לא סתם... אני יודע אני לא מנסה לנתח אותו... זה פשוט כתוב בספר שאני קורא... בלה בלה...

nnnnnnnnn

New member
אוי../images/Emo93.gif

אתה בן 13 יאשימו אותי בפיתוי קטינים.... אוף לא שמתי תמונה אז אף אחד לא הגיב... אם הייתי שמה תמונה כולכם הייתם נשכבים על הרצפה....

למעלה