שרשור הכרות...

nnnnnnnnn

New member
שרשור הכרות...

עשו לא מזמן שם וגיל אז סתם משהו יותר מעניין שכל אחד ירשום 1.שם- 2.גיל- 3.צבע עיניים- 4.צבע שיער- 5.גובה- 6.מזל- 7-תחביבים- 8.מוטו- 9- צבע אהוב- 10.ספר אהוב- 11.סרט אהוב- 12.תוכנית טלוויזיה אהובה- 13.סגנון מוסיקה- 14.להקות- 15.מודל לחיקוי- 16.שאיפות לעתיד-

nnnnnnnnn

New member
טוב אז אני אתחיל...

1.שם-מעיין 2.גיל-15 3.צבע עיניים-ירוק 4.צבע שיער-חום 5.גובה-1.70 (נשבעת) 6.מזל-טלה 7-תחביבים-לשמוע מוסיקה, לקרוא, לגלוש באינטרנט 8.מוטו-חיה ותן לחיות 9- צבע אהוב-אדום ושחור 10.ספר אהוב-שר הטבעות (כל הסדרה) 11.סרט אהוב-המפוע של טרומן 12.תוכנית טלוויזיה אהובה-אני לא כ"כ רואה טלוויזיה אבל חברים בהחלט מצחיק 13.סגנון מוסיקה-רוק 14.להקות-nirvana, metallica, black sabbath, pink floyd, led zeppelin, sex pistols, pearl jam, deep purple, alice in chains, the clash, ac\dc, iron maiden (ועוד הרבה...) 15.מודל לחיקוי-צביקה פיק (סתם..) 16.שאיפות לעתיד-אין...

the rock girl

New member
אני עצמי ואנוכי

1. תום גבעתי 2. 14 3. חום ירוק 4. שטני (חום עם בלונדיני) הטבעי שלי!! 5. 155 6.טלה 7. מוזיקה,מסיבות, ים, חברים יאדה יאדה... 8. ממממ משתנה.... אין משו קבוע 9.שחור 10. אין 11. slc punk 12.משתנה 13. פאנק 14. הרבהההה אין לי כוח לפרט 15. אין 16. ..?

ש ו ק ה

New member
טוב נו...

שם: נטע גיל: 15 צבע עיניים: חום בהיר צבע שיער: חום גובה: סביבות 164 מזל: טלה תחביבים: לשמוע מוזיקה לראות טלויזיה להסתובב עם חברות מוטו: תיהיה עצמך צבע אהוב: אדום ספר אהוב: אורי (יש עוד) סרט אהוב: מה קרה להרולד סמית... (יש עוד) תוכנית טלויזיה אהובה: חברים, מלקולם באמצע... יש עוד הרבה סגנון מוזיקה: רוק להקות: נירוונה, בלינק 182, קורן ועוד ועוד מודל לחיקוי: אין שאיפות לעתיד: לסיים ביצפר ולעבור לארץ אחרת

קצת הרבה אבל שיהיה!......./images/Emo3.gif

1. דניאל 2. 13 (שקרתי בכרטיס) 3. חום. 4. חום גינגי (צבעתי) 5. אני אומרת ש....1.58 6. עקרב 7. לשמוע גאנס נירוו ולראות vh1 8. עפרון מוסיף המון(לעיניים) 9. כחול-סגול-אדום-שחור- והכי לא קשור ורוד 10.בלעעעע מי קורא ספרים?.... 11. גיי ובוב השקט מכים שנית (אני יודעת זה פתאטי)\דוגמה 12. חברים 13.רוק בלדי וגראנג 14.נירוונה, גאנס, אלאניס, בריטני (סתם) ו.... טנסיוס די ובלאק סבת´ 15. שילוב של אקסל קורט וגייסון מיוז (שיער ארוך עושה לי את זה) 16. שלא יהיה לי עתיד כמו של הערסיות הדפוקות שיש לי בשכבה ושלא יסגרו את גלגלצ כי אנשים רק שתדעו לכם זאת התחנה היחידה שמשדרת נירוונה טורי איימוס גאנס אלאניס ועוד שירים יפים אז תעזרו כמה שיותר!.....

הרשו לי להציג את מר אני ועצמי

שם:דורון גיל:16 צבע עיניים:חום כהה גובה:מטר שבעים וחמש (אני לא בטו,אבל מה זה משנה) מזל:עקרב תחביבים:לשמוע מוזיקה,לבלות עם חברים,לראות טלוויזיה,לגלוש באינטרנט,ספורט (כדורגל,סקייטבורד...) ועוד שטויות מוטו:אדום עולה! צבע אהוב:אדום ספר אהוב:המניפסט הקומוניסטי סרטים אהובים:עימות חזיתי,האקדח מת מצחוק,לילה אחד במקולס תוכנית טלוויזיה:סיינפלד סגנון מוזיקה:רוק להקות:נירוונה,אליס אין צ´יינס,קורן,רייג´ אגיינסט דה משין,אופספרינג,סיסטם אוף א דאון,פו פייטרס ועוד.... מודל לחיקוי:צ´ה גווארה (יותר דמות אהובה..) שאיפות לעתיד:לחיות

Hairspray Queen

New member
אני! אני!

שם- תותי גיל- 15 צבע עיניים- ירוק צבע שיער- שחור (עם קצת ראסטות פה ושם) גובה- 1.58 מזל- קשת תחביבים- לנגן, לצייר, לכתוב, לקרוא ולשמוע המווווון מוסיקה. מוטו- בסוף במילא נמות צבע אהוב- כתום ספר אהוב- מישהו לרוץ איתו/ דויד גרוסמן, וכל הספרים של אתגר קרת סרט אהוב- עגבניות ירוקות מטוגנות תוכנית טלוויזיה- אוז, משפחת סימפסון מוסיקה- גראאאאאאאאנג´ להקות- נירוונה נירוונה נירוונה, אליס אין צ´יינס, סאונדגרדן, פרל ג´אם, משינה, היהודים, פינק פלויד רד הוט צ´ילי פפרס וכו´... מודל לחיקוי- קווווווורט שאיפות לעתיד- לנשור מהלימודים שנה הבאה, להקים להקה, ולמות בגיל 27 (כדי להכנס לסטטיסטיקה המכובדת של אנשים טובים שמתו בגיל הנ"ל) אוהבת אתכם.

made in china

New member
יש לך ראסטות? איזה כייייייף לך!!!!

יש לנו הרבה דברים משותפים... גאמני מנגנת/מציירת/כותבת/שומעת מוסיקה... יש פה הרבה מציירים... אולי נעשה משהו בנידון?

Hairspray Queen

New member
לא ממש...

יש לי כמה פה ושם, אבל אמא איימה עליי שאם אני עושה היא תעיף אותי מהבית... מה כבר אפשר לעשות בנידון?...

made in china

New member
לעשות.

היא באמת תגיד לך לעוף מהבית? איזה אימא תעשה את זה? פשוט תעשי, והיא כבר תתרגל

iLoveKurtCobain

New member
בואו נראה...

1. נעה רגב 2. 14.5 3. דבש 4.חום אדמוני 5. 1.60 (איזה נמוכה אני!) 6. טלה ת"ל: 18.4.88 7. גיטרה, צופים, לישון, מוזיקה, לקרוא, חברות וכו וכו... 8. אין לי ממש מוטו אני צריכה לחשוב על זה 9. שחור/סגול/כחול את כולם במידה שווה 10.וואו יש ה-מון אבל אני אוהבת מד"ב ופנטסיה; שר הטבעות, הסיפור שאינו נגמר, נרניה, הספר הגדול של אמבר 11. פורסט גאמפ 12. סיינפלד ודריה 13. רוק/פאנק/מטאל ותתי סוגים למינהם 14. הנה כמה היותר אהובות: נירוונה, מטאליקה, מגאדת´, רדיוהד, לד זפלין, דיפ פרפל, בלק סבבת´, פרנק זאפה, סקס פיסטולס, פו פייטרס, אואזיס, פינק פלויד ועוד ועוד ועוד... 15. אין לי מודל לחיקוי כי אני מאמינה באינדוידואליות... אם כבר אני ממש אוהבת את הגישה של דריה לחיים, את קורט ואת הסרקסטיות של ג´רי סיינפלד 16. לעבור לחו"ל ולעבוד במשהו שאני אוהבת

iLoveKurtCobain

New member
עוד מישהו שאני צריכה להתחלק איתו...

בתאריך לידה... אתה כבר בערך הבנאדם החמישי..

מממ..../images/Emo187.gif

1.נועה 2. 15 3. חום.. 4. אוי זה קשה.. חום בהיר מעורב עם ג´ינג´י בקיצר כלמיני גוונים(אבל לא צבעתי...) 5. 1.55 בערך.. שורטי... 6. מזל בתולה 7. ממ... לשמוע מוזיקה, לרכוב על סוסים... 8. חיו כל עוד אתם יכולים... 9. סגול ושחור וורוד! 10. ההוביט וטרילוגית שר הטבעות, הסיפור שאינו נגמר ועוד.. 11. להציל את גרייס :) 12. דריה, חברים 13. רוק בעיקר.. וגאנג´ קצת... 14. נירוונה, לד זפלין, גאנס, גרין דיי, מוניקה סקס, ועוד... 15. אממ אין ממש... 16. לסיים כבר תביצפר ולהקים חווה!

../images/Emo39.gifגם אני רוצהההה

1.שם-ורדד 2.גיל-תכף 15 3.צבע עיניים- חום ירוק 4.צבע שיער- חום 5.גובה- אמממ וואלה לויודעת 6.מזל- תאומים 7-תחביבים- מוזיקה והרבההה טיוליםםםם טבעעע חברים חופש... 8.מוטו- אמממ מוטו... לא עולה כרגע... 9- צבע אהוב- שחור ואדום 10.ספר אהוב- אאא אין 11.סרט אהוב- סרטים?! 12.תוכנית טלוויזיה אהובה- הכי גאים שיש... וגם חברים... 13.סגנון מוסיקה- רוק 14.להקות- נירוונהההה מטאליקה איירון מיידן סיסטם היהודים אביב גפןן(לא להקה אבל...) ויש עוד המוןןן המון המון 15.מודל לחיקוי- אמא 16.שאיפות לעתיד- להיות ראש הממשלה! מממ זהו...

למעלה