שרשור הכרות...

lifes sucks

New member
עכשיו אני...:)

1-נעמה 2-14 3-חומות 4-שיער שטני (חום בהיר ובלונד..בלעעע) 5-אני לא יודעת מה הגובה אני יודעת שאני נמוכה לגילי :) 6-שור 7-לשמוע מוזיקה , לבלות עם החברים הקרובים ולהיזרק איתם באיזשהו חור לראות טלוויזיה לנגן בגיטרה (וללמוד תופים נחשב?), רולרבליידס וסקייטבורד (כי אני מאאגניבה),לחתוך ורידים (אני אוהבת דם..)לנסות בכל דרך להתאבד או סתם למות...בעיקר לזרוק את עצמי מול מכוניות נוסעות , לבלוע כדורי שינה, לשתות ציאניד ולתלות את עצמי (סתם לכיף..תמיד עוצרים אותי בכל דרך) להתעלל באנשים , לחטוף אנשים מעצבנים ולעשות בהם ניתוחים ולהוציא להם את האיברים עד שהם מאבדים את ההכרה , לשמור את האיברים של בני האדם (סתם כי אני קשוחה ) 8-דפוק את החיים בדיוק כמו שהם דופקים אותך. 9-שחור וגוונים של שחור (חחח) 10-"דרום אמריקה באופנוע"(של צ´ה גווארה) "כל מה שרצתים לדעת על רוצחים סדרתיים ,טכניקות,ניתוחים פסיכולגיים וכו´ " 11-"ג´ק המרטש-מכתבים מהגיהנום" כל הסרטים של קוין סמית "צעקה 1 2 3" "אני יודע/עדיין מה עשית בקיץ האחרון" "רצח ממדרגה ראשונה" "פסיכו" "מתחת לפני השטח" "חדר המתים" "אילו הייתי רוצח" ועוד ועוד ועוד (בעיקר אימה שלא ציינתי...) 12-אין לי כוח לציין יש המון 13-רוק,גראנג´,פאנק,סופט מטאל, 14-לא רוצה לציין יש יותר מידיי, מיותר 15-צ´ארלס מנסון,ג´ק המרטש, ג´ון ווין גייסי,אלברט פיש, החונק מבוסטון,מרלין מנסון (כן!!! מרלין מנסון, לא טוב לך? תתאבד) קורט קוביין (ולא בגלל שאני מעריצה אותו, בגלל שהיה לו את החיים שאני רציתי ואל תתנו נאומים מפגרים כמו "אני לא חושב שקורט הוא מודל לחיקוי הוא התעסק בסמים קשים, הוא התאבד בלה בלה בלה" ) וצ´ה גווארה . 16-להיות רוצחת סדרתית מוכרת / להקים להקה של פמינסטיות! (כן כמו הול! קורטני למוקד!) נ.ב זהו!

FlamMAble

New member
K

משי 13.5 צבע עיניים- חום בהיר (נראה לי
) יש לי שיער מוזר... מין חום שהופך ל... צהוב (לא בלונדיני! צהוב.) גובה בערך 1.54 מזל תאומים
צבע אהוב------ כחול כהה... וירוק זוהר
אין לי מודל לחיקוי ואין לי כל כך שאיפות לעתיד.. חוצמלהתחתן עם טום ולהביא ת´ילדים הכי חמודים בעולם

FlamMAble

New member
אה... שכחתי ספר אהוב

אני לא קוראת הרבה ספרים אבל.. כרגע אני קוראת את "חוק העצם" ואני ממש ממליצה עליו. גם ת´ספר "וורט" אני נורא אוהבת, אתם בטח לא מכירים אבל זה ספר מעולה. וגם הספר "שטן" (ספר מסובך... מסובך ביותר! עם מונחים מקצועיים לכל מיני מחלות ובעיות...זה ספר אתגר) זה ספר ממש מגניב, על זה שהשטן הולך לפסיכולוג.. והשטן זה לא מישהו..ואי אפשר לראות אותו או להרגיש אותו... ספר מעולה!!!

the sofa city

New member
אני אני

1.שם: אורחן 2.גיל: 12 3.צבע עיניים- כחול\ירוק... (מתה לשחור) 4.צבע שיער-חום צהוב (מתה לשחור) 5.גובה- 170 (נראה לי) 6.מזל- טלה (5.4.90) 7-תחביבים- אממממ לראות T.V לגלוש באינטר וללמוד לנגן על תופים (בקרוב) 8.מוטו- בסוף כולנו נמות... 9- צבע אהוב- שחור 10.ספר אהוב- התבונה השמימית (נראה אותכם מי מכיר?) 11.סרט אהוב- כל סירטי קיווין סמית ומועדון קבר 12.תוכנית טלוויזיה אהובה- חברים 13.סגנון מוסיקה- רוק 14.להקות- גאנס קווין ועוד ועוד 15.מודל לחיקוי- אממממממ כל מיני קסל ג´ייסון קורט... ועוד ועוד 16.שאיפות לעתיד- להקים להקה ולהצליח... להיות שחקנית

סתם כי משעמם לי ...

שם - אור גיל - 13 ומשהו ... צבע עיניים - חום ( בלעחסס) צבע שיער - פשוט חום :)) גובה - משהו כמו 165 מזל- עקרב תחביבים - לשמוע מוסיקה , לישון , וכמובן ... לגדל דגי זהב
:) מוטו - מים שקטים חודרים עמוק צבע אהוב - ירוק כהה ספר אהוב - התפסן של שדה השיפון / ג.ד סלינג´ר סרט אהוב - סיפורו של וויל האנטינג. תוכנית טלוויזיה - דריה . סגנון מוסיקה - גראנג´ להקות - נירוונה , פרל , אליס , רדיוהד , סמאשינג פמפקינס , שייגעצ , מוניקה סקס ועוד כמה שטויות ... מודל לחיקוי - אדי וודר :)
שאיפות לעתיד - להתעורר מחר בבוקר
...

ganja man

New member
קבלו

שם - רועי גיל - 15 צבע עיניים - חום צבע שיער - שחור גובה - 1.80 מזל - בתולה תחביבים - לנגן, לראות סרטים, לשמוע מוסיקה, לשחק במחשב ולשחק בD&D. מוטו - אין צבע אהוב - אין ספר אהוב - שר הטבעות(כולם) וdune. תוכנית טלוויזיה אהובה - נישואים פלוס סגנון מוסיקה - גראנג, פאנק, רוק. להקות - פו פייטרז, נירוונה ,אופספרינג, גאנז,... מודל לחיקוי - אין שאיפות לעתיד - שיהיה טוב.

MoRiNuSh

New member
למרות שלא יעניין אתכם..אבל לא..

אכפת לי לנסות..... אז ככה.. שם: מורין גיל:14 וחצי צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור גובה: 1.52..מה לעשות... מזל: תאומים תחביבים: מוזיקה..חדר כושר..אינטרנט ולרקוד. מוטו: כולם מתים בסוף צבע אהוב: אמממ... אין.. ספר אהוב: מלאך או שטן - שרה אנג´ל תכנית טלויזיה: סאות´פארק, אדיר מילר סרט אהוב: רומיאו ויוליה..(בכיתי כל פעם מחדש!!) סגנון מוזיקה- רוק להקות: נירוונה, סיסטם, קורן, רד הוט צ´ילי פפרס, מטאליקה ועוד.. מודל לחיקוי: אין שאיפות לעתיד: למות

SiS MaSiS

New member
Sista Fever!!!!!! shake your bootie

1-ענבר סיסטר 2- 15 3.ירוקות 4.חום כהה נראה לי 5. :\ 1.58 6.בתולה 7.לשמוע מוזיקה ולחרופ 8.חתולי חמודי פשושי =^. .^= 9.שחור כחול ואדום 10.ורוניקה מחליטה למות 11.ראיון עם ערפד 12.סיינפלד 13.רוק גראנג´ ומטאל 14.בעעע! יותר מדי 15.צביקה פיק 16.להיות אישתו של דובי גל

SiS MaSiS

New member
כמה דברים להוסיף

אממ משעמם לי אז אני ארשום כמה להקות כבר שיהיה חח אממ צ´ילדרן אוף בודום נירוונה מטאליקה צ´ילי פפרז הדלתות סוילוורק לד זפלין איפה הילד משינה פורטיס מופע הארנבות של ד"ר קספר החברים של נטאשה המכשפות אליס אין צ´יינס פרל ג´ם סונטה ארקטיקה פינק פלויד לני קרביץ איירון מיידן גאנז אנ רוזס פו פייטרס דייר סטרייטס בלר...אממ זהו? חחחח אה אני אוהבת גם את סאות פארק שכחתי להוסיף את זה בסדרות :)) גם משפחת סימפסון!!!!!!

נריה פי

New member
עכשיו אני....

1.שם-נריה 2.גיל-14 3.צבע עיניים-חום 4.צבע שיער-חום (בכלל, כולי חומה
) 5.גובה-1.50, אני קטנטונת... 6.מזל-קשת 7.תחביבים-לשמוע מוזיקה,להשתגע, לצחוק ובלה בלה בלה 8.מוטו- חייה ותן למות (פול מקרתני-live and let die) 9.צבע אהוב-שחור 10.ספר אהוב-אממממ... לא קוראת. 11.סרט אהוב-ג´יי ובוב השקט מכים שנית, דוגמה 12.תוכנית טלווזיה אהובה-המורדים, סתם סתם... חברים 13.סגנון מוזיקה-רוק, גראנג´ 14.להקות-נירוונה, גאנז אנד רוזס, אלאניס מוריסט (למרות שהיא לא להקה..) 15.מודל חיקוי-המורה להיסטוריה (ענת קצלניק,חחח... סתם,בלעעעע) 16.שאיפות לעתיד-אממממ.... אין?

למעלה