The Sandman Is Here
אז כולם להכיר: 1.שם- רוני נמרוד טל (שם מלא
) 2.גיל- 15 וחצי
3.צבע עניים- חום כהה 4.צבע שיער- שחום (חום כהה
) 5.גובה- 1.75+ 6.מזל- אריה 7.תחביבים- סקייטבורד, תופים, קצת אינטרנט שיוצא, לצלם CKy, לשחק starcraft באינטרנט, לכתוב קצת פריסטיילים בשיעורים משעממים, פורומי תפוז
. 8.מוטו- "כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שימחה" 9.צבע אהוב- כחול 10.ספר אהוב- געגועי לקיסינג´ר/אתגר קרת 11.סרט אהוב- רקווים לחלום, חברים בכל מחיר (בללעע יש לזה שם מגעיל בעיברית
) 12.תוכנית טלוויזיה אהובה- סיינפלד, משמרת שלישית, סימפסון, פלטפוס, מלך השכונה, סאות´ פארק. 13.סגנון מוזיקה- רוק,מטאל 14.להקות- (זה הולך להיות ארוך
) קודם כל הלהקה שאני הכי אוהב: korn ואחרים:system of a down, slipknot, Marilyn Manson, offspring, limp bizkit, Rage Agains the Machine, deftones, slaves on dope, metallica, Static-X, Red Hot Chili Peppers, Anouk, foo fighters, nirvana, green day, Disturbed, Papa Roach. ויש גם כמה ישראליים: שב"ק ס´ (אימפריה), הדג נחש, אביתר בנאי, מוקי. (אני יודע שהסגנונות לא קשורים אבל כל אחד בא בתקופה אחרת). 15.מודל לחיקוי- ג´ונתן דיויס (חוץ מזה שלא ממש מודל לחיקוי יותר להערצה) 16.שאיפות לעתיד- לעתיד הקרוב:לפתוח פורום קורן ולנהל אותו
לקנות מערכת תופים, להשתפר על סקייט. לעתיד הרחוק:להשאיר את התחביבים שיש לי גם לעתיד, לסיים לימודים בהצלחה (כמה שאפשר) לטוס לשנה לארה"ב לחזור לעשות צבא (ולשרוד) וללמוד ולעסוק במשהו שאני אוהב. יום טוב
The Sandman