שרשור הכרות...

SiS MaSiS

New member
בטח

זה לא אתה התום שרציתי להביא לו שקל והוא לא רצה? חח

Mohawk Tom

New member
זה שיט של מופתע רגע את הילדה עם

העגיל מתחת לשפה?!?! ואם כן אז איך ידעת שזה אני?

SiS MaSiS

New member
כה זה אני וקישרתי כי קרן ש..

היא אומרת עלייך כבר משו אז היא אומרת תום עם המוהוק אז ..קישרתי כה כה אני חכמה חח

guy krul

New member
הנה אני

1. גיא קרול 2. 14 וחצי 3. ירוק 4. כחול (זה צבוע כן..) 5. לא יודע מטר שישים ומשהו מטר שיבעים ומשהו 6. תאומים 7. מוזיקה מחשב חברים כל זה. 8. אין 9. כחול 10. הארי פוטר 11. אמריקה X 12. פעמיים בחיים 13. גראנג´, מטאל, אלטרנטיבי. 14. לפרט? 15. אין 16. אני עוד לא יודע!

FlamMAble

New member
אוי אוי אמריקה X זה סרט מעולה

ועוד משו... בקשר לספר שאטני קוןראץת עכשיו, כוח העצם אז זה על פאנקיסט מגניב...ששומע נירוונה
(זה לא החלק העיקרי בסיפור.. אבל זה פרט שולי)

The Sandman

New member
The Sandman Is Here

אז כולם להכיר: 1.שם- רוני נמרוד טל (שם מלא
) 2.גיל- 15 וחצי
3.צבע עניים- חום כהה 4.צבע שיער- שחום (חום כהה
) 5.גובה- 1.75+ 6.מזל- אריה 7.תחביבים- סקייטבורד, תופים, קצת אינטרנט שיוצא, לצלם CKy, לשחק starcraft באינטרנט, לכתוב קצת פריסטיילים בשיעורים משעממים, פורומי תפוז
. 8.מוטו- "כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שימחה" 9.צבע אהוב- כחול 10.ספר אהוב- געגועי לקיסינג´ר/אתגר קרת 11.סרט אהוב- רקווים לחלום, חברים בכל מחיר (בללעע יש לזה שם מגעיל בעיברית
) 12.תוכנית טלוויזיה אהובה- סיינפלד, משמרת שלישית, סימפסון, פלטפוס, מלך השכונה, סאות´ פארק. 13.סגנון מוזיקה- רוק,מטאל 14.להקות- (זה הולך להיות ארוך
) קודם כל הלהקה שאני הכי אוהב: korn ואחרים:system of a down, slipknot, Marilyn Manson, offspring, limp bizkit, Rage Agains the Machine, deftones, slaves on dope, metallica, Static-X, Red Hot Chili Peppers, Anouk, foo fighters, nirvana, green day, Disturbed, Papa Roach. ויש גם כמה ישראליים: שב"ק ס´ (אימפריה), הדג נחש, אביתר בנאי, מוקי. (אני יודע שהסגנונות לא קשורים אבל כל אחד בא בתקופה אחרת). 15.מודל לחיקוי- ג´ונתן דיויס (חוץ מזה שלא ממש מודל לחיקוי יותר להערצה) 16.שאיפות לעתיד- לעתיד הקרוב:לפתוח פורום קורן ולנהל אותו
לקנות מערכת תופים, להשתפר על סקייט. לעתיד הרחוק:להשאיר את התחביבים שיש לי גם לעתיד, לסיים לימודים בהצלחה (כמה שאפשר) לטוס לשנה לארה"ב לחזור לעשות צבא (ולשרוד) וללמוד ולעסוק במשהו שאני אוהב. יום טוב
The Sandman

made in china

New member
../images/Emo36.gifby the way......./images/Emo26.gif

מישהו אמר לי שג´ונתן החביב שלנו "עושה את זה" עם גופות.. היש אמת בשמועה הזו? אם כן, אז הוא המוזמן הראשון להלוויה שלי..
וכמובן שגם אתם תוזמנו. יהיה כיבוד, מוזיקה טובה, ריקודים... תבואו?

Mohawk Tom

New member
!CHECK THIS OUT!

עכשיו יש זמן לכתוב בפורום(סוף סוף) אז אני אנצל את זה כדי להכיר לכם את עצמי למי שלא מכיר: 1.שם- טום 2.גיל- 15 וחצי 3.צבע עיניים- שניה אני אבדוק...כז חום כזה כמו בוץ...אבל בלילה הם שחורות ואהאההאה :) 4.צבע שיער- שחור 5.גובה- 1.74 6.מזל- בתולה 7-תחביבים- למי יש זמן לתחביבים(פעם היו תחביבים - רולר..משי
..שוקו..) אני כל היום לומד ופה ושם עושה ברייקדאנס בהפסקות. 8.מוטו- תהרוג או שתהרג. 9- צבע אהוב- כחול 10.ספר אהוב- אני מעדיף לראות ת´סרט 11.סרט אהוב- מגנוליה 12.תוכנית טלוויזיה אהובה- סיינפלד 13.סגנון מוסיקה- וואי זה כזה מסובך זה עובר מנירוונה עד לשבק´ס ומשם לכיוון האקספלויטד ואז לכיוון טופאק ואז אל מושיק עפיה...וזה עובר הרבה דברים בדרך המוזרה. 14.להקות- כמו למעלה 15.מודל לחיקוי- משי 16.שאיפות לעתיד- להתחתן(עם משי) 29 ילדים...סתם איזה 2-3 ככה לעבוד במשהו שאני אוכל ללכת בו מכות כדי שגם כשאני אהיה מבוגר אני אוכל(כי זה כיף!) וזהו לחיות. ולשבור עוד שיאים בספורט!!!כן כן אני כזה מתלהב מזה אבל מזה לא אכפת לי שברתי שיא היסטורי בסיבולת שריר בבצפר אזד מותר לי להתלהב!(שיעורי ספורט זה כיף גדוללל!בו מכות כדי שג םכשאני אהיה מבוגר אנ יאוכל(כי זה כיף!) וזהו לחיות.

made in china

New member
ייהייי!!! אני אוהבת דברים כאלה../images/Emo98.gif

קוראים לי אלה
אני בת 14 וקצת
יש לי עיניים כחולות
שיער חום
ו.....אני 148 וזה הדבר שני הכי שונאת בעצמי
, והקטע הא שאני לא ודלת יותר....
מזל אריה
אני מציירת, מנגנת בגיטרה, כותבת..אהמ.. מה עוד?
מוטו? אין לי מושג מה זה בכלל...
כחול, שחור, אדום... מקווה שזה בסדר שרשמתי 3..
ספר? לא יודעת, עכשיו אני קוראת את אחוות הטבעת של טולקין ואני מוקסמת
אני לא אוהבת סרטים... אבל אם כבר, אז כל מיני דרמות אן סטאף. או סאות´ פארק.
סאות´ פארק, כשעוד היה לי יס, דריה, חברים, של מי השורה הזאת בכלל ושאר ירקות..
פאנקרוקמטאלגראנג´
אין לי... רגע, איך קראו לרוצח הסידרתי ההוא?
שאיפות?? חח.... משום מה אני מוצחקת. בכולופן, אני צריכה לחשוב על זה. עד כאן... מי שקרא הכל מקבל פוסטר של בריטני שפיכס ושתי כפפות אגרוף

eorion

New member
אני

1 יואב 2 13 3ירוק כחול בערך ניראה לי, ופוזל. 4 בלונדיני 5 1.57 בערך ניראה לי 6 סרטן, מה זה משנה, אין לי מזל... 7 מוזיקה, אומנות (ציור פיסול, וכל הבא לראש...) החלקה על הגלגשת הפקת מוזיקה... 8שן ותן לישון.... 9 שחור אני מנחש... 10 ספרי אנטומיה.../הביאוגרפיה של קורט... 11 אהה... גלאדיאטור... ניראה לי 12 דריה/ ארתור... 13 רוק ניראה לי 14 רד הוט צ´ילי פפרז... נירוונה... פינק פלויד...... דיוויד בווי ועוד ועוד... 15 אני חושב שאני גילגול נשמות של קורט... זה הגיוני? אני נולדתי לפני שהוא מת... אהה...תכירו אותי ותבינו... 16מוזיקה אני מנחש... ביי ידידיייי

למעלה