lifes sucks
New member
עכשיו אני...
1-נעמה 2-14 3-חומות 4-שיער שטני (חום בהיר ובלונד..בלעעע) 5-אני לא יודעת מה הגובה אני יודעת שאני נמוכה לגילי
6-שור 7-לשמוע מוזיקה , לבלות עם החברים הקרובים ולהיזרק איתם באיזשהו חור לראות טלוויזיה לנגן בגיטרה (וללמוד תופים נחשב?), רולרבליידס וסקייטבורד (כי אני מאאגניבה),לחתוך ורידים (אני אוהבת דם..)לנסות בכל דרך להתאבד או סתם למות...בעיקר לזרוק את עצמי מול מכוניות נוסעות , לבלוע כדורי שינה, לשתות ציאניד ולתלות את עצמי (סתם לכיף..תמיד עוצרים אותי בכל דרך) להתעלל באנשים , לחטוף אנשים מעצבנים ולעשות בהם ניתוחים ולהוציא להם את האיברים עד שהם מאבדים את ההכרה , לשמור את האיברים של בני האדם (סתם כי אני קשוחה ) 8-דפוק את החיים בדיוק כמו שהם דופקים אותך. 9-שחור וגוונים של שחור (חחח) 10-"דרום אמריקה באופנוע"(של צ´ה גווארה) "כל מה שרצתים לדעת על רוצחים סדרתיים ,טכניקות,ניתוחים פסיכולגיים וכו´ " 11-"ג´ק המרטש-מכתבים מהגיהנום" כל הסרטים של קוין סמית "צעקה 1 2 3" "אני יודע/עדיין מה עשית בקיץ האחרון" "רצח ממדרגה ראשונה" "פסיכו" "מתחת לפני השטח" "חדר המתים" "אילו הייתי רוצח" ועוד ועוד ועוד (בעיקר אימה שלא ציינתי...) 12-אין לי כוח לציין יש המון 13-רוק,גראנג´,פאנק,סופט מטאל, 14-לא רוצה לציין יש יותר מידיי, מיותר 15-צ´ארלס מנסון,ג´ק המרטש, ג´ון ווין גייסי,אלברט פיש, החונק מבוסטון,מרלין מנסון (כן!!! מרלין מנסון, לא טוב לך? תתאבד) קורט קוביין (ולא בגלל שאני מעריצה אותו, בגלל שהיה לו את החיים שאני רציתי ואל תתנו נאומים מפגרים כמו "אני לא חושב שקורט הוא מודל לחיקוי הוא התעסק בסמים קשים, הוא התאבד בלה בלה בלה" ) וצ´ה גווארה . 16-להיות רוצחת סדרתית מוכרת / להקים להקה של פמינסטיות! (כן כמו הול! קורטני למוקד!) נ.ב זהו!
1-נעמה 2-14 3-חומות 4-שיער שטני (חום בהיר ובלונד..בלעעע) 5-אני לא יודעת מה הגובה אני יודעת שאני נמוכה לגילי