שרשור הכרות

matanbu

New member
אני גם מוכרת גיטרה ../images/Emo70.gif

שם: מתן גיל: 19 איזור מגורים: אילת שיר אהוב של שילה: פרנויה, אל המחט שיר אהוב לא-של-שילה: המונים. כבר קנית את 'מתוק שחור'?: לא, אני רוצה אותו גם במתנה וחתום כמו שקיבלתי את הקודם, כבר קשה לי להתפשר על פחות. וכמו שאמרתי, יש לי גם גיטרה למכירה.

ADVAM4

New member
אני:) שכולנו נתחדש על הפורום..

אז קודם כל חשוב לי להגיד.. ששילה היא אחד האומנים האהובים עליי.. המילים המרגשות המנגינה הנוגעת. פשוט מדהים... שם-אדוה גיל-16 איזור מגורים-אשקלון שמה.. שיר אהוב של שילה- נממ.. "אסור זה אסור" "הרגע" ,"רק לנו" אוו יש המון:) שיר אהוב לא-של-שילה-אממ שירים של בתי,דנה,דניאל,עברי וכו.. כבר קנית את 'מתוק שחור'? עדיין לא הגיע לאשקלון לצערי.. מחכה לו:)

VengaGirl

New member
טוב, נו..

אלמוג 19 נס ציונה רוק סיטי לא אכנס לשירים אהובים, כי אין לזה סוף. רק אציין שעכשיו דבוק לי אתה תסע לשם. [ותאספי אותי מהרצפה, אבל זה כבר דבוק המון זמן.] את הדיסק קניתי בהופעה, אחרי חיפושים רבים. ותמונה? חפשו אותי בהופעה, הדבר האמיתי מוצלח יותר. P:

hadarmh

New member
D:

שם: הדר. גיל: 15 איזור מגורים: יבנה. שיר אהוב של שילה: "רק לנו" שיר אהוב לא-של-שילה: emily- from first to last כבר קנית את 'מתוק שחור'? עוד לא :)

justmegit

New member
יו, הקומונה השתכללה. ^^ ../images/Emo79.gif

שם: מגי. גיל: 15 וחצי. אזור מגורים: כפר סבא. שיראהובשלשילה: אהע.. לא יודעת.. רק לנו? אסור זה אסור? בית הדמעות? קשה להחליט. שיראהובלאשלשילה: אין לי שיר אהוב אז אני רק אתן שם של שיר שאני שומעת הרבה בימים האחרונים- Beast of blood של Malice mizer. הם כאלה קרוס-דרסרים יפנים. ^^ לא קניתי עדיין את הדיסק.. צריך למצוא עבודה קודם..:(

As I Am

New member
Oooh~ ../images/Emo103.gif

שם: לין גיל: 18 איזור מגורים: תל-אביב. שיר אהוב של שילה: שיר חדש שלא מופיע באלבום ושמעתי רק בהופעות, ואינלי שמץ של מושג איך קוראים לו... "הלכתי לחוף הים, עד לבית הקפה הכי יקר, גלידה עם קצפת אנשים מאושרים~" - אומר לכם משהו? שיר נהדר. פשוט... וואו. שיר אהוב לא-של-שילה: אינלי אחד ספציפי, נו. >.> כבר קנית את 'מתוק שחור'? אתמול בהופעה, יה בייבי. :>

As I Am

New member
זה השם שלו? ../images/Emo103.gif

זה הפזמון, כן, השאלה אם זה השם. o,o אני רוצה אותו על האייפוד, סעמק. ;;

justmegit

New member
שוב היית בהופעה ולא קראת לי?! ../images/Emo79.gif

תגידי שלום לפרצוף היפה שלך.

S h A b i T

New member
או וואה, פורום לשילה..

שם: אלמוג. גיל: 17. איזור מגורים: ראש העין. שיר אהוב של שילה: רק לנו/גשם. שיר אהוב לא-של-שילה: כבר קנית את 'מתוק שחור'? האמת שעוד לא יצא לי. אבל זה הולך לקרות בקרוב מאוד. אני הימנית.

היי :)

שם: תומר גיל: 12
איזור מגורים: כפר סבא שיר אהוב של שילה: כרגע, איזה זהב שיר אהוב לא-של-שילה: אין אחד ספציפי.. כבר קנית את 'מתוק שחור'? עדיין לא, אני מקווה שביום ראשון.

עכשיו אני ../images/Emo9.gif

שם: אורעד גיל: 16 איזור מגורים: חיפה שיר אהוב של שילה- 'יום שישי', 'בלעדייך', 'אסור זה אסור'. שיר אהוב לא-של-שילה- 'צוכה בוחקת' של עברי לידר. כבר קנית את 'מתוק שחור'? עוד לא
. הנה תמונה. אני הימנית, עם הצעיף הכחול.

וואו... כמה אנשים.

אני צליל, שיהיה, בת 14 מת"א. בזמן האחרון אני עם 'אדם חפשי', 'תאספי אותי מהרצפה' ו'פיה אחת פחות', אבל אני אוהבת את כולם, אי אפשר ככה, השאלות האלה קשות! [להתחיל לפרט את שמות כל האמנים שאני אוהבת? עדיף שלא.] זכיתי באלבום, מקווה לקבל אותו בקרוב או מתישהו.

PopPy

New member
Me ^^

שם:אתי גיל:18 איזור מגורים: בת-ים סיטי
שיר אהוב של שילה: סיבכתם אותי עכשיו. לאחרונה אני מאוד מתחברת ל"אסור זה אסור", אבל אני גם מאוד אוהבת את "רק לנו", "אדם חופשי" וה"עיר הגדולה". ו"גשם".. ו"לילה".. הבנתם את הרעיון, בקיצור :X שיר אהוב לא-של-שילה: נו מה, יש מיליונים. אי אפשר לבחור. כבר קנית את 'מתוק שחור'? כן..! הוא קיים! הדיסק הזה אשכרה קיים! הוא לא פיקציה, הוא אצלי ביד החל מאתמול וכבר הספקתי לשמוע אותו פעמיים. ^^

למעלה