שרשור הכרות

PopPy

New member
קראתי לך איזה שעה!

ישבתי כמה שולחנות מאחורייך ליד עמדת הסאונד (לא לכיוון הדלת), והיה די בלתי אפשרי להגיע אלייך, ניסיתי לקרוא לך והגבת בחירשות מוחלטת אז התייאשתי בשלב מסוים :X

gp53

New member
../images/Emo26.gif

שם: גילי גיל: 17 ומשהו איזור מגורים: גדרות, לפחות עד פסח שיר אהוב של שילה: ארג, יותר מידי. מכשאקשיב לאלבום החדש עד סופו אודיע לכם. שיר אהוב לא-של-שילה: יותר מידי >> כבר קנית את 'מתוק שחור'? עדיין לא.

אני ../images/Emo98.gif

שם: שי גיל: 17 איזור מגורים: ליד כפר תבור שיר אהוב של שילה: רק לנו, אסור זה אסור, לך שיר אהוב לא-של-שילה: מאיר ואביתר בנאי- אצלך בעולם, רונה קינן-Tips כבר קנית את 'מתוק שחור'? לא
ואני ממש רוצה! היום חיפשתי אותו ובגלל שהוא ממש טרי אין אותו בחנויות.. ותמונה...

pishkashit

New member
עכשיו גם אני ../images/Emo9.gif

שם: לירון
איזור מגורים: ראשל"צ
שיר אהוב של שילה: "לך","גשם","רק לנו","דרך צלחה","הרגע","שמיים"
שיר אהוב לא-של-שילה: יש יותר מידי
כבר קנית את 'מתוק שחור'?בקרוב. מאוד.
מוזמנים לצרף תמונה של עצמכם
(אני עם החולצה הכחולה)

Justin Angel

New member
נעים להכיר

נעים להכיר, ג'סטין-יוסף אנג'ל. שמעתי לפני שבועיים את "איזה זהב" במוזיקה 24, אהבתי, אז הזמנתי את הדיסק החדש של שילה פרבר ממוזיקה נטו. אתמול הדיסק הגיע (ואני חייב לתת למוזיקה נטו מחמאות על הטיפול המאוד מקצועי), שמעתי את הדיסק וגם אותו אני מאוד אוהב.

עונה../images/Emo9.gif

שם: צליל גיל: 13 איזור מגורים: איפשהו בצפון
שיר אהוב של שילה: איזה זהב, אדם חופשי שיר אהוב לא-של-שילה: המון... עברי לידר- איש יקר, ואולי, ביום שמש יפה, כבשים, מרי לנצח, אישה לוויתן וכו'. איגי וקסמן- בעדינות, תמיד אוהב תמיד נפגע, לא מחכה יותר לדוור, אדום. הפרוייקט של עידן רייכל- אולי הפעם, ממעמקים מיקה קרני- פשוט וטוב, מיטשל, נישקתי בחורה ועוד המון שאין לי כוח לרשום
כבר קנית את 'מתוק שחור'? לא

xספירושx

New member
מובן שגם אני פה!!

שם:ספיר גיל:18 מגורים:יבנה(עיר האורות) שיר אהוב של שילה:שאלה קשה! אבל.. לצורך העיניין, "לך". שיר לא אהוב של שילה:זאת באמת שאלה קשה ואני לא מצליחה לענות עלייה=\ כבר קנית את הדיסק "מתוקשחור":עוד לא הגיע לחנות הקרובה אליי..=[ תמונה:יש לי רק תמונה אחת שהיא מצליחה לעלות פה כי כולן גדולות מידי אז התמונה קצת הרבה ישנה.. -אך יש פה הרבה אנשים שאני מכירה ומכירים אותי- ל"מתנות"(היי את יודעת מי אני כן..(רמז:גלי)-אז היי=] וגם לקרן ולהדר ולאלמוג ועוד ועוד.

למעלה