שרשור הכרות

שרשור הכרות ../images/Emo9.gif

שם גיל איזור מגורים שיר אהוב של שילה שיר אהוב לא-של-שילה כבר קנית את 'מתוק שחור'? מוזמנים לצרף תמונה של עצמכם

Bari west

New member
יאללה נענה:)

שם:ענבר גיל:13 איזור מגורים:ירושלים שיר אהוב של שילה:הרגע,יום אחד גם את תמותי שיר אהוב לא-של-שילה:שיר של הלהקה הכי אהובה עליי-צמד ראות-דיבורים כבר קנית את 'מתוק שחור'?אני רוצה אבל לא יצא עדיין מוזמנים לצרף תמונה של עצמכם -הנה

מתנות

New member
../images/Emo41.gif

שם: טל גיל: 15 בקרוב. איזור מגורים: צפון. שיר אהוב של שילה: "לך", "אסור זה אסור" שיר אהוב לא-של-שילה: היהודים - ליפול. כבר קנית את 'מתוק שחור'? קונים לי מחר.
(בתמונה רואים את מעריב פרומו, ואותי, בערך, קוראת את הריאיון עם שילה.)

והנה קצת עליי.

שם:קרן גיל:18 וחצי איזור מגורים:חולון שיר אהוב של שילה: לך,אסור זה אסור, רק לנו, אל המחט [טוב יש יותר מידי.] שיר אהוב לא-של-שילה: "רואה לך בעיניים" של אתי אנקרי [והשירים של ענבל פרלמוטר.. ] כבר קנית את 'מתוק שחור'? אקנה..

Orange Queen

New member
אני...

נטע 19 דרום- באר שבע וקרית גת... תבחרו מה שבא לכם. שיר אהוב של שילה: הרגע, אלף רסיסים, לונדון, אל המחט(בגללו התחלתי לשמוע!) שיר אהוב לא-של-שילה: ואולי, כשהקיץ יבוא - שניהם של עברי לידר. מתוק שחור- זכיתי בו ב-ynet ואני מחכה שיגיע.. תמונה? פעם אחרת...

Aaheli

New member
ייאאאא...סו גוד

ברכות על הפורום
היכרות ובכן
שם: איז גיל: 17 איזור מגורים: נצרת עילית-לאזהלאנצרתואניבסדראניגרהרחוקמהכנסייה-אם מישהו מכיר
שיר אהוב של שילה: בית הדמעות. שיר אהוב לא-של-שילה: בע, כ"כ המון...רג'ינה ספקטור -consequence of sounds כבר קנית את 'מתוק שחור'? לא
אין כסף

punk bubbles

New member
מטוס זעיר ללא טייס

שם: פאנק באבלס גיל: 21 איזור מגורים: צפונה שיר אהוב של שילה: "אל המחט", אבל בעיקרון משתנה. שיר אהוב לא-של-שילה: כל דבר של ארקדי? =] כבר קנית את 'מתוק שחור'? לא, אבל כשאני חושבת על זה אני אתחיל לשלוח רמזים עבים לחברה שלי.

Marj17

New member
כמה נחמד

שמי מארג', כמו הכוסית מסימפסון גרה ביישוב נידח ליד כפר סבא הרבה שירים של שילה אהובים עליי, בעיה להחליט, כך גם לגבי שיר אהוב של אמן אחר. זכיתי ב"מתוק שחור" באירוח של שילה בפורום ויינט, ואני עדיין המומה כששמעתי שהיא שמה בחוברת את האקורדים של השירים.

As I Am

New member
אני מכירה אותך~! :eek: ../images/Emo103.gif

היישוב הנידח ליד כפר-סבא חשף אותך, מתנחלת~ [לין, אם לא הבנת.]

hila3000

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם: הילה גיל: 19 איזור מגורים: דרום שיר אהוב של שילה: לך, גשם, יום שישי. שיר אהוב לא של שילה: addicted, hear me, ordinary day, wanted כבר קנית את "מתוק שחור"? עוד לא. בקרוב.

אני..

שם: חופש (בת, וזה השם האמיתי שלי...אם מישהו תוהה) גיל: 15 איזור מגורים: באר-שבע שיר אהוב של שילה: אל המחט שיר אהוב לא-של-שילה: קחי לך זמן- יצית חירום כבר קנית את 'מתוק שחור'? אכן!
חופש

../images/Emo26.gif

שם - לי גיל - 21 איזור מגורים - מרכז שיר אהוב של שילה - "סתיו" שיר אהוב לא-של-שילה - "הוא ואני" של ארקדי דוכין כבר קנית את 'מתוק שחור'? קנתה לי חברה אתמול בהופעה אך עוד לא פגשתי אותה.

inbal83

New member
גם אני...

שם :עינבל.ד. גיל :22 איזור מגורים :לוד שיר אהוב של שילה : איזה זהב,אל המחט שיר אהוב לא של שילה : יש הרבה,אבל ממש הרבה,אי אפשר לבחור כבר קנית את "מתוק שחור"? : עדיין לא,אני כבר שבועיים בערך הולכת לחנויות המוסיקה ואומרים לי שעדיין לא הגיע הדיסק, בקרוב אני אקנה..

Sivangen

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

שם: סיוון גיל: 23 איזור מגורים: ת"א אפשר קצת מלל חופשי? מזל טוב על פתיחת הפורום, הגיע הזמן. שילה מלווה אותי כבר כמעט שלוש שנים- כן ירבו. שיהיה בהצלחה לשילה ובהצלחה לפורום.

למעלה