שרשור הכרות[:

SuGaRBabe1

New member
גם אני נדחפת...

שם: הילה אזור מגורים: גבעתיים תאריך לידה: 19.10.87 תאריך גיוס: 22.02.06 מה יהיה תפקידכם בצבא? סמב"צית בלאי איך אתם אוהבים לבלות? כל דבר שהוא לא להיות בבסיס... [אני קצת ממורמרת השבוע, תסלחו לי] שיר אהוב: יש המון אמן אהוב: אין ספציפי [אח איזה סתירות הולכות פה] משהו שרציתם להוסיף: ריתוק זה לא כיף!

jenngirl

New member
"אם לא רואים את הסוף../images/Emo82.gif

נסה לקחת ימינה". שם:הודיה אזור מגורים:ירושלים תאריך לידה:21.9.88 תאריך גיוס:29.4 מה יהיה תפקידכם בצבא?מודיעין איך אתם אוהבים לבלות?פאבים,הופעות,קניות,להפגש עם חברות. שיר אהוב:שומקום-אביב גפן אמן אהוב:אביב גפן[וגם משינה,יוני בלוך,גאנז...] משהו שרציתם להוסיף:אההה יום חמישי,סופ"ש!!

itai18n

New member
גם אני פה ../images/Emo13.gif ! ...

שם: איתי אזור מגורים: דרום תאריך לידה:88\10\12 תאריך גיוס: 3\13 מה יהיה תפקידכם בצבא? קשר"ג.. או לוחם בסטילים\דבורים (שניהם בגדר הכנראה לבנתיים) איך אתם אוהבים לבלות? מועדונים.. פאבים.. הופעות.. סנוקר.. ספורט.. שיר אהוב: taking back sunday- make damn sure אמן אהוב: guns and roses משהו שרציתם להוסיף:

SuperGirl711

New member
אני!

שם: מאיה "ג'יין". אזור מגורים: ערסקלון. תאריך לידה: 4.7.88 תאריך גיוס: 18.5.08 (היומולדת של האדם שאני הכי אוהבת
) מה יהיה תפקידכם בצבא? הנדסאית מכונות בחיל האוויר, יא! איך אתם אוהבים לבלות? לישוןןןן שיר אהוב: כינוי. אמן אהוב: אני, כמובן. משהו שרציתם להוסיף: מגעיל לי ורע לי ושכל העולם ימות במיוחד אלו שיש להם חבר\ה.

../images/Emo187.gif

שם: אורוש אזור מגורים:
תאריך לידה: יולי! תאריך גיוס: ספטמבר! מה יהיה תפקידכם בצבא? לא 'דעת
איך אתם אוהבים לבלות? לישון! ולשגע את החבר'ה בעבודה
שיר אהוב: "בית הבובות" אמן אהוב: יש כמה משהו שרציתם להוסיף: לילה טוב!

חלק היכרות שיטחית וממוצעת וחלק אני

מכיר טוב מאוד... שם:ענבל אזור מגורים:מרכז תאריך לידה:20.9 תאריך גיוס:1.9.06 מה יהיה תפקידכם בצבא?מזכירה
איך אתם אוהבים לבלות?בשינה בעיקר.. שיר אהוב:walking away- lifehouse אמן אהוב:ואן גוך.. (
) משהו שרציתם להוסיף:שהמנהלת החדשה קצת מוזרה ושכדאי ש.. (
סתם..) רציתי להוסיף "ברוכים הבאים לכל המצטרפים החדשים וגם הישנים" ושהמסנג'ר מעצבן אותי
כי הוא מסנן לי הודעות וש...אני ממש לא מוצאת זמן כמעט להגיב בפורום ואם אני כבר מוצאת אני מציפה. וכמובן שתודה להוריי שהביאוני עד הלום
(
) -
-

AndreaCorr ©

New member
תן לי דקה להתרגל אלייך שוב

שם: שרון אזור מגורים: הרצליה תאריך לידה: 25.8.88 תאריך גיוס: 21 בינואר 2007 מה יהיה תפקידכם בצבא? מש"קית ת"ש איך אתם אוהבים לבלות? עם אנשים שאני אוהבת שיר אהוב: אין כזה אמן אהוב: אביתר בנאי משהו שרציתם להוסיף: נאי עייפה ואני כאן במקום ללכת לישון, זה מחדל

Skaat Girl

New member
נדחפת../images/Emo9.gif

שם: שחר אזור מגורים:מושב ליד עפולה תאריך לידה:24.8 תאריך גיוס:15.12.05 שישי הבא חוגגת שנההההה מה יהיה תפקידכם בצבא?אני מקפלת מצנחים(של טייסים) איך אתם אוהבים לבלות?עם חברים,לישון ולישון שיר אהוב:כל יום משתנה אמן אהוב:הראל סקעת משהו שרציתם להוסיף:שבת שלום

טוב נו, גם אני

שם: מעדיפה ניקול אזור מגורים: איזור ר"ג גבעתיים תאריך לידה: 25.7.88 תאריך גיוס: 14.12.06 (?) מה יהיה תפקידכם בצבא? חיל חינוך נראה לי (זה לא בטוח) איך אתם אוהבים לבלות? לישוווווווווון ולצאת
שיר אהוב: mest- chelsea אמן אהוב: mest משהו שרציתם להוסיף: אחרי יום ראשון אני אדע בטוח מה קורה איתי בהקשר לתאריך גיוס

צליל88

New member
דלקת גרון זה כואב../images/Emo10.gif../images/Emo183.gif

שם:
אזור מגורים: ת"א
תאריך לידה: 6/1/88.. אעעה עוד פחות מחודש אני בת 19!
תאריך גיוס:3/9/06
מה יהיה תפקידכם בצבא?
איך אתם אוהבים לבלות? אין משהו מוגדר.
שיר אהוב: זה משתנה.
אמן אהוב: אין ספציפי.
משהו שרציתם להוסיף: אני מכורה לווזלין!

../images/Emo192.gif

שם: גילילי. אזור מגורים: צפון. תאריך לידה: 29.10 תאריך גיוס: מרץ 06. מה יהיה תפקידכם בצבא? למה יהיה? מנהלת רשת מיחשוב במודיעין. איך אתם אוהבים לבלות? ליישוווןןןן... שיר אהוב: שאלה מטרידה. :| אמן אהוב: אביב גפן, אביתר בנאי. משהו שרציתם להוסיף: 2.

למעלה