שרשור הכרות[:

להלהלה.

שם: ליטל. אזור מגורים: מודיעין. תאריך לידה: 13.12.88 < האחמ האחמ שימו לב לתאריך..הקרב ובא P: >. תאריך גיוס: 25.2.07 < כן, גם זה קרב ובא ]]]: >. מה יהיה תפקידכם בצבא? חוקרת מודיעין אוויר < בינתיים, כן? אין לדעת מה יהיה בסוף >. איך אתם אוהבים לבלות? ברביצה. שיר אהוב: הו, יש מלא. השבוע הוא - something של הביטלס. אמן אהוב: הו, יש מלא. השבוע הם הביטלס. משהו שרציתם להוסיף: החיים היו הרבה יותר ורודים, אם לא היו קיימות הפונקציות הטריגונומטריות
. :].

להלה

אלה כרמיאל 1.9.88 מתגייסת ביום רביעי. עוד שבוע בדיוק. הייתי אמורה ליהיות במודיעין. עכשיו הכל בלאגן. יהיה טוב

shiran™

New member
......

שם: שירן אזור מגורים: אזור תאריך לידה: 25.11.88 תאריך גיוס: 11.2.07 מה יהיה תפקידכם בצבא? חסוי
(לא ידוע
) איך אתם אוהבים לבלות? כל מיני.. אבל שיהיה מצחיק.. שיר אהוב: שירי ג'סטין ובקסטריט. אמן אהוב: ג'סטין. להקה גם? תודה - בקסטריט. משהו שרציתם להוסיף: לילה טוב.

schwinner

New member
הנה השאלון המרתק שלי:

שם:יבגני אזור מגורים: כפ"ס תאריך לידה:21/8 תאריך גיוס: 19/4 מה יהיה תפקידכם בצבא? חובש (אני לא יודע איזה ואיפה עדיין..) איך אתם אוהבים לבלות? כל מה שמעניין הולך.. (ועדיף שהאדרנלין יזרום) שיר אהוב: כל מיני אמן אהוב: Green Day, The Rasmus אבל יש עוד הרבה. משהו שרציתם להוסיף: השעמום הורג (אבל נשקים להורגו).

../images/Emo187.gif יאפ ../images/Emo3.gif

אם לא היתי מכפ"ס, לא הייתי שואלת
אזז... אתה מכיר את...

schwinner

New member
שגיעת כתיב - התכבנתי שנקום

יותר מוקדם ממנו(יש ביטוי כזה..) אני לא יודע איך לכתוב את זה

tuti100

New member
אז.. גם אני. ../images/Emo13.gif

שם: רעות
אזור מגורים: מרכז
תאריך לידה:14.08.1988
תאריך גיוס:11.02
מה יהיה תפקידכם בצבא?קצינה.
איך אתם אוהבים לבלות?כל דבר שכולל בתוכו חברים שלי זה אחלה..
משהו שרציתם להוסיף: אני רוצה להתגייס כבר..

m i r u s h i

New member
../images/Emo108.gif

שם: מירי אזור מגורים: אשקלון סיטי תאריך לידה: 22.7 תאריך גיוס: 13.12 מה יהיה תפקידכם בצבא?: לא ידוע. פקידותי בטח. איך אתם אוהבים לבלות?: לישון,חברים,כתיבה.. שיר אהוב: יש המון אמן אהוב: משינה
[כמובן],פיל קולינס,הדג נחש.. משהו שרציתם להוסיף: הזמן עובר מהר.

למעלה