שרשור הכרות[:

jenngirl

New member
שרשור הכרות[:../images/Emo82.gif

הצטרפו לפה כמה חדשים אז יהיה נחמד לדעת עליהם קצת ולהכיר אותם,ואני מניחה שגם הם רוצים לדעת מי אתם. שם: אזור מגורים: תאריך לידה: תאריך גיוס: מה יהיה תפקידכם בצבא? איך אתם אוהבים לבלות? שיר אהוב: אמן אהוב: משהו שרציתם להוסיף: שהות נעימה לכולנו

mAAyAn 1

New member
../images/Emo9.gif

שם:מעיין אזור מגורים:אריאל תאריך לידה:16.4 תאריך גיוס:25.2 מה יהיה תפקידכם בצבא?מפעילת קש"ב טקטי-חיל האוויר והחלל(!). איך אתם אוהבים לבלות?כל מיני...P: שיר אהוב:אני לא יכולה לבחור רק אחד... אמן אהוב:אביב גפן
משהו שרציתם להוסיף:טלסקופים קטנים מדווחים לי על כל מה שקורה מסביבי

danzk

New member
|חילזון|

שם: דנה אזור מגורים: חיפה תאריך לידה:17.5.88 תאריך גיוס:7.5.07 מה יהיה תפקידכם בצבא? מה"ק (מפעילת האמר קרבי) איך אתם אוהבים לבלות? שיר אהוב: אמן אהוב: משהו שרציתם להוסיף: אין לי כוח לענות על שאלות חופרות שכאלה..

שבלול זו המילה.. ../images/Emo3.gif

כבר סיכמנו שתפוז משתמש במילים גבוהות? "שי", "שבלול"....

jenngirl

New member
זה נקרא חופר?../images/Emo82.gif

בושי לך,שאלון קצר שכזה
נראה מה יהיה כשתשתעממי בבית.

belabula

New member
אולי תגלי לנו את הסוד?

איך לא להשתעמם בבית בימים הנוראים האלה?

danzk

New member
צריך לדעת להעסיק את עצמך.

תמיד אפשר לעזור לאמאבא בבישולים (להפתיע אותם באיזה ארוחת גורמה או סתם עוגה שאפית) או לעשות כביסות, לסדר את החדר, את הארון (ואם הארון שלך מסודר אז את זה של האחים או ההורים) נו, תמיד אפשר מה לעשות בבית.. יש טלויזיה. לראות סרטים בוידיאו נוסטלגים. אני עצמי העברתי שלוש שעות בצפייה בוידיאו של כל הימי הולדת וכל האירועים שצילמו אותי ואת משפחתי בגן. יכול להיות מאוד משעשע. ואפשר לצאת במקום ההורים לסידורים (קניות וכדומה..) ויש את הדברים המשוגעים, כמו להטריד שכנים וכאלה..

danzk

New member
אה וגם

ללכת להרשם כל יום בחברת כ"א אחרת. ולהציק להם בטלפון לגבי עבודות (יש שלל עבודות זמניות שאפשר למצוא כמו חלוקת פלאיירים ופרסומות כאלה, טיול עם כלבים ויש עוד המון אופציות.. ) ואם יש לך שכנים עם ילדים אפשר תמיד לקחת אותם על חשבון ההורים שלהם ליום כיף.. יש שלל אופציות שאפשר לנסות

Drorrrrrr

New member
בבבבבבבבבבבבו

שם
דרור. אזור מגורים
מרכז. תאריך לידה
21.9. תאריך גיוס
7.2.2006. מה יהיה תפקידכם בצבא
מפקח בקרת רשת. איך אתם אוהבים לבלות
לא אוהב. שיר אהוב
האחרונות המתוקות- אריק ברמן. אמן אהוב
ברי סחרוף. משהו שרציתם להוסיף
חג שמח לכולנו!

../images/Emo13.gif

שם: מורן אזור מגורים: מרכז תאריך לידה: 31/3 תאריך גיוס: 14/12 מה יהיה תפקידכם בצבא? אין לי שמץ
איך אתם אוהבים לבלות? במסעדה עם חברות, סרט בבית.. שיר אהוב: כרגע - have you ever been in love -שיר מהחדש של ווסט , שיר חורף משובח ביותר.
אמן אהוב: אהממממ סוד
סתם Westlife
משהו שרציתם להוסיף: אני שונאת קור.שונאת

K e R e N18

New member
טריליללייליל../images/Emo204.gif

שם:קרן.. אזור מגורים:ליד אשקלון.. תאריך לידה:27/3/88 תאריך גיוס:עדיין אין מה יהיה תפקידכם בצבא?לא ידוע איך אתם אוהבים לבלות?כל מיני..
שיר אהוב:אין משו מיוחד, מזרחי..
אמן אהוב:כנ"ל.. משהו שרציתם להוסיף:עוד 4 ימים למשכורת!וו-הו!

MaayaniSh

New member
../images/Emo113.gif

שם: מעיין אזור מגורים: ירושלים תאריך לידה: 9.5.88 תאריך גיוס: 24.12.06 (עוד שבועיים וחצי!!!
) מה יהיה תפקידכם בצבא? מאבחנת מד"ה איך אתם אוהבים לבלות? לראות סרט, לאכול פרוזן..
שיר אהוב: יש המון קשה לי לבחור חח אמן אהוב: כנ"ל משהו שרציתם להוסיף: שיהיה חג חנוכה שמח לכולם, ותהנו מהחורף

LuLiLoPiLaTo1

New member
מעייני??!:)

יאיי מה את עושה פה?:) מה שלומך??וואי עוד מעט מתגייסת?המון בהצלחה!

MaayaniSh

New member
חחח ענבר?:| ../images/Emo6.gif

הייי מה קורה??
שנייםםםםםם
אצלי הכל טובבב מה איתך?
כןן איך הזמן עובר מהר
תודה גם לך!!!!

למעלה