מאיפה אתם? רחובות איך הכרתם את התקווה 6? נראלי דרך איזה פורום שמעתי שיר אחד שלהם ואז הייתי בהופעה בכמה הופעות הייתם?3 או 4 לא זוכרת איזהשיר אתם הכי אוהבים? מונטיגו ביי, יונה לבנה, אלוהים
איך קוראים לכם? שקד רן מאיפה אתם?גבעת עדה איך הכרתם את התקווה 6? בשנטיפי שנה שעברה בכמה הופעות הייתם? ממ 10 בערך איזהשיר אתם הכי אוהבים? באבילון, בלי שום ספק
איך קוראים לכם? אנדרס מאיפה אתם? רעננה איך הכרתם את התקווה 6? חבר שלי השמיע לי כמה שירים בכמה הופעות הייתם? 5-6, לא מספיק :| איזהשיר אתם הכי אוהבים? מונטיגו ביי, בבילון
אהלן חבר'ה! אני המנהל של הפורום, חחח סורי שלקח לי זמן, פשוט אני קצת עסוק בשבוע האחרון
עוד מעט אשרשר את כל המזל טובים ביחד. אז ככה: איך קוראים לכם? אני צולי מאיפה אתם? גבעת עדה (כבוד!) איך הכרתם את התקווה 6? בהופעה בשנטיפי ב2005 בכמה הופעות הייתם? 9 איזהשיר אתם הכי אוהבים? חולה על יונייטד, ואת ותזעק ישראל אני יודע בע"פ אז גם אותו אוהב. וכמובן POOT DOWN D GUN DEM החדש!!!!! שיר תותח! חבר'ה ממש ממש מתרגש להיות פה, הולך להיות תותח!!!! ביי צולי
מזל טוב על הפורום../images/Emo213.gif מצטרף לשירשור-
איך קוראים לכם? שוהם a.k.a ויגימאן...(ויש עוד כינויים חח) מאיפה אתם?הרצליה(יא מאן!) איך הכרתם את התקווה 6? הכרתי בהתחלה רק את אפגוש את אלוהים ואהבתי אבל לא היה לי עוד שירים ,עד שידידה הביאה תאלבום והתאהבתי. בכמה הופעות הייתם? לא סופר אבל הרבה איזה שיר אתם הכי אוהבים?תלוי מתי זה בא בתקופות,כרגע סתמבליאשן
אילן אור,מגבעת עדה,בן 17.. לומד במבואות עירון. הכרתי את התקווה 6 מהדיסק של ההופעה ואז ההופעה הראשונה הייתה בשוני מאז כל הופעה שיש באזור אני הולך.. אני חבר בלהקת אקונמה וחיממנו אותם בהופעה במבואות היה מגניב.. השיר האוהב עליי הוא לילה לבן. גבעת עדה משתלטים פה.
נעים להכיר. מנתניה, בת 17 וחצי:] הפעם הראשונה ששמעתי עליהם היתה מילד מהכיתה.. ואז הלכתי למועדון שהם הופיעו בו באותו יו ופשוט נדהמתי! הייתי ב2 הופעות ומקווה ללכת לעוד יותר! אוהבת את כולם אבל בעיקר את סתאמבלישן וPUT A FIRE PON BABYLON
בוא! שירי בת 22 מת"א איך הכרתי את התקווה 6?אחד החברים הכי טובים שלי לקח אותי לפני שנה בערך להופעה שלהם בתל אביב ומאז התאהבתי. איזה שיר אתם הכי אוהבים?סתםבאלישן! כמה הופעות הייתם?ברך 6\7הופעות
איך קוראים לכם? גיל שיידי דה-גאן קרוגר ראנקס 10, מספיק ארוך? מאיפה אתם? זה מורכב, בעיקרון מהבטן של אמא שלי, משם הכל התחיל... איך הכרתם את התקווה 6? בדרך לאיילון מכיוון צומת קאסם, יש שלט כחול גדול שכתוב עליו "תקווה - 6", זה לא קשור אבל סתם נחמד לדעת. הכרתי דרך פורום רגאיי בוואלה... בכמה הופעות הייתם? אין ספור, באמת. איזה שיר אתם הכי אוהבים? סתםבאלישן הכי כיפי וטוב לדעתי... להקה מוכשרת בטירוף! כבוד מקסימאלי!!!!!!!!!!!!!!