שרשור היכרות

Konq

New member
אהלן.. ../images/Emo6.gif

נימרודי מרעננה הכרתי את התקווה 6 דרך חברים (שהכירו אותם בבראשית לפני שנתיים), ומאז אני מכור.. לא יודע בכמה הופעות הייתי אבל הייתי בהרבה... ואני פשוט לא מצליח להחליט איזה שיר אני הכי אוהב.. כולם מעולים

נג היפה

New member
שלום לכווולם!!

אז קודם על מזל טוב לנו על הפורום החדש ושיהיה בהצלחה! אני נגה, בת 17 מהרצליה הכרתי את התקווה 6 בפעם הראשונה בבראית 2005, עד אז 2006 לא הייתי בהופעות. בבראשית 2006 ההופעה הייתה כל כך מדהימה שמאז הייתי במלא הופעות (בארבי כפ"ס,בארבי ת"א עם לוקי די, BLESS THE CHILDREN, הופעה בהרצליה !! פסטיבל צאלים, וכמובן בקפלטון) ובקרוב גם בארבי ת"א =) אוהבת את כל השירים =P אבל באבילון שיר מעולה בעייני... שיהיה יומטוב =)

miss levin

New member
=]]

איך קוראים לכם? ירדןלוין=] מאיפה אתם? רעננה=[ איך הכרתם את התקווה 6? בהתחלה דרך אחותי.. ואז הופעות...(כולן חוץ משנטיפי..) ואז גיליתי, שיש לי קשר משפחתי אליהם=] בכמה הופעות הייתם? כולן חוץ משנטיפי.. איזה שיר אתם הכי אוהבים? לילה לבן, גיאדמק...הכי הכי.. אבל כולם מממש טובים=] מחכה לדיסק הבא..=]]]]]

JAH FAYA CREW 1

New member
יאסס

דור,בן 16 מהרצליה(שליטה) איך הכרתי את התקוה? דרך שוהם(VIGIMAN) הצלע השנייה ב-FAYA CREW, שיר ראשון ששמעתי? אפגוש את אלוהים הייתי ב-7 הופעות בינהם 2 הבארבי, בלאס דה צ'ילדרן,הרצליה(שחיממנו את התקוה) צאלים ועוד(ח כי אין לי כוח לרשום.חח) שיר אהוב? בעיקרון הכול אבל במיוחד את לילה לבן ו-דאם א פייל.

pSyhoKokiLiDa

New member
[=

תום חולון דרך פורום מוסיקה שחורה כאן בתפוז, עכב פירגונים בלתי פוסקים הייתי חייב לבדוק את העניין.. אמ.. הייתי בבומבמלה, אבל אני די חושב שפיספסתי אתכם לא שמעתי הרבה חומרים, אבל ממה ששמעתי לבנתיים אני הכי אוהב את "קצב החיים".

vigiman

New member
חח אחי מצטער לאכזב אותך אבל השיר הזה

(שהוא בלי קשר דווקא שיר נחמד) לא שלהם. זה של איזה אחד דין כרמל וקוראים לו בכלל "ים",סתם טעות מעצבנת של מישהו בתוכנות שיתוף קבצים.

"קצב החיים" זה לא של התקווה?!

מוטטת אותי עכשיו, זה אחד השירים שאני הכי אוהבת!#@‎!... אינמצב שזה לא שלהם, זה עמרי ששר בפיזמון של השיר...

bjben

New member
רק קצב החים טוב?????

תעשה טובה שמע את סתבאלישן, גידאמק, אפגוש את אלוהים, יונייטד וכו' תתחיל מאלה ואח"כ תגיד שאין לך מה לעשות פה

Retama

New member
מזל טוב על הפורום :)

איך קוראים לכם? רותם, בת 15 :] מאיפה אתם? חדרה איך הכרתם את התקווה 6? דרך הקורס מדריכים בכמה הופעות הייתם? אממ... אפס :) איזהשיר אתם הכי אוהבים? יונה לבנה

yuvaly5

New member
:)

היי אני יובל, מזכרון יעקב. הכרתי את התקווה 6 מידיד שלי ששרוף עליהם ושומע אותם כל היום. עוד לא הייתי באף הופעה שלהם אבל אני ממש רוצה להיות (אוף היתה בהופעה בשוני שזה ממש לידי אבל לא הסתדר לי :( ) השיר האהוב עלי? ממ יש ממש הרבה אבל נראהלי ותזעק ישראל

LightbuIb sun

New member
איזה יובל?

באיזה בצפר את? בכל מקרה, מה זה לא הסתדר, הייתה הופעה שורפת בשוני:p

למעלה