שרשור היכרות

yuvaly5

New member
לא מכירה.

אולי במקרה אני אתקל בך איזה יום בהיר אחד בבצפר, אז אני אדע שזה אתה :)

כי האדימו אותי..

מאדימים אנשים כשהם מומחים בנושא, נגיד בפורום רגאי האדימו אנשים שהם מבינים הכי הרבה בנושא, ככה גם באגדות רוק וכו'..

ובמקרים מסויימים

האדום מבין יותר מהמנהל. ובמקרים אחרים גם אני מבין יותר מהמנהל. ויש מקרים שהאדום צריך לנהל, והמנהל צריך ללכת הביתה. ויש גם מקרים שלמרות שלאדום מגיע להיות מנהל, הוא אדום רק בגלל שהוא חבר של המנהל.

otzzto

New member
ויש מקרים, שאנשים מציקים

ואז אולי הם ילכו הביתה....

תמחק איזה הודעות שבא לך,

שלחתי לתקוה מסר המסביר את הטענות שלי. וזה שמחקת בלי להגיב מראה כמה שאתה מסכים עם כמה מהנקודות שלי. כמו ההתקפה על חברי פורום רגאיי. ממש מכובד אתה

ilanflip

New member
בואנה אתה שמציק פה לצולי כנס.

כדי שתסתום תפה שך ותעוף מהפורום הזה. מי אתה חושב שאתה שתגיד שלא יתנו לו להיות מנהל? יאלה סע סע מפה לפני שכל גבעת עדה מבררים מי אתה ובאים לתקוע לך מכחול בעין.

bjben

New member
פששש אילן הלוחם

אני בעד שתזרוק עלין בלון מים נ.ב. הומר פנימי אז מי שלא הבין בעיה שלו

הוא יודע מי אני תשאל אותו

ותביא לי מכות אני בסה"כ מביע דעה. בקרוב אני יתיאש אל תדאג :) חח

Ben Dor

New member
טוב מה יש לכם חבורה של כוסיות!?..

מי שמנהל יש לו סיבה לנהל מי שאדום יש לו סיבה להיות אדום ומי שסתם מסתובב לו בפורום יש לו סיבה סתם להסתובב לו בפורום ומה אתם מציקים אתם נשמעים כמו חבורה של נקבות בגיל 5 שרבות על ברבי! התאכזבתי ממכם!

ilanflip

New member
הלו הלו

הכוסית היחידה פה זו את...וכאילו אני לא בא לייבש או משו אני רציני לגמרי..:) וזה בצחוק..זתומרת אני באמת רוצה לתקוע לו מכחול בעין אבל לא נורא... בקיצור חדל חפירות ויומטוב.

bjben

New member
יומטוב גם לך ובהצלחה בבגקות באנגלית למי שיש

LightbuIb sun

New member
די להתמרמר אייל:p

הוא בסה"כ עושה עבודה טובה וזה, וחבל שאתה סתם מציק פה בפורום. אם משהו באמת מציק לך בניהול שלו, תפנה אליו או משהו כזה. הרי כולנו יודעים למה אתה ממורמר עליו:\ חבל. נדבר כבר במסנג'ר או בבצפר או משהו

מורן 1986

New member
עונהההההה

איך קוראים לכם? מורן
מאיפה אתם?בת ים
איך הכרתם את התקווה 6?
אז זהו שכאילו
.... בלי להעליב
, הייתי
בטוחה
שזאת להקה שאף אחד
לא מכיר
.... ידיד שלי
שלח לי כמה שירים
שלהם במסנג'ר ואהבתי
אותם
... והתחלתי לשמוע
... לא ידעתי בכלל שהם מופיעים
.... חחחחחח

bobit marely

New member
אהלן אהלן ../images/Emo9.gif חדשה פה...

תקבלו אותי יפה?
אני בתאל (אתם יכולים לקרוא לי בובית...כמו בוב מארלי) בת 17 מפ"ת מממ הכרתי את התקווה 6 שהם עוד הופיעו בבמה הקטנה בבומבמלה ליפני שנתיים...שהם לא היו כ"כ מוכרים וישר קלטתי שהם טובים =) אמממ אין לי שיר הכי אהוב...פשוט כל השירים ממש טובים! אממ זהו =)

למעלה