האדום מבין יותר מהמנהל. ובמקרים אחרים גם אני מבין יותר מהמנהל. ויש מקרים שהאדום צריך לנהל, והמנהל צריך ללכת הביתה. ויש גם מקרים שלמרות שלאדום מגיע להיות מנהל, הוא אדום רק בגלל שהוא חבר של המנהל.
כדי שתסתום תפה שך ותעוף מהפורום הזה. מי אתה חושב שאתה שתגיד שלא יתנו לו להיות מנהל? יאלה סע סע מפה לפני שכל גבעת עדה מבררים מי אתה ובאים לתקוע לך מכחול בעין.
מי שמנהל יש לו סיבה לנהל מי שאדום יש לו סיבה להיות אדום ומי שסתם מסתובב לו בפורום יש לו סיבה סתם להסתובב לו בפורום ומה אתם מציקים אתם נשמעים כמו חבורה של נקבות בגיל 5 שרבות על ברבי! התאכזבתי ממכם!
הכוסית היחידה פה זו את...וכאילו אני לא בא לייבש או משו אני רציני לגמרי.. וזה בצחוק..זתומרת אני באמת רוצה לתקוע לו מכחול בעין אבל לא נורא... בקיצור חדל חפירות ויומטוב.
הוא בסה"כ עושה עבודה טובה וזה, וחבל שאתה סתם מציק פה בפורום. אם משהו באמת מציק לך בניהול שלו, תפנה אליו או משהו כזה. הרי כולנו יודעים למה אתה ממורמר עליו:\ חבל. נדבר כבר במסנג'ר או בבצפר או משהו
אני בתאל (אתם יכולים לקרוא לי בובית...כמו בוב מארלי) בת 17 מפ"ת מממ הכרתי את התקווה 6 שהם עוד הופיעו בבמה הקטנה בבומבמלה ליפני שנתיים...שהם לא היו כ"כ מוכרים וישר קלטתי שהם טובים =) אמממ אין לי שיר הכי אהוב...פשוט כל השירים ממש טובים! אממ זהו =)