שרשור היכרות!

זונע

New member
חחחחחחח

בכמות מטורפת אפילו. זו באמת נקודת האור של הבצפר

שגיא 1991

New member
טוב

שם:שגיא גיל:15 תיכון:בחולון כיף לך בתיכון?כן כיתה:י האם אתה מרוצה מהכיתה?כן מחנך: האם אתה מרוצה מהמחנך:כן מקצוע אהוב:אין
מקצוע שנוא:היה ביולוגיה וערבית אבל אני לא לומד תחביבים:כל הפלצנות דברים אהובים: סגנונות מוזיקה:פופ להקה:אבבא
מאכל:מרק של סבתא בגד מהארון:חולצה של פומה מה זה שקסית עלי חנות:שונא לקנות עיר:חולון ארץ:ישראל עונה:חורף ספר:"אל תשלח ידך אל הנער" סרט:אין תוכנית TV:אין קבוע אתר:אין קבוע זה או זה: קיץ או חורף?חורף פיצה או ספגטי?פיצה אנגלית או ערבית?אנגלית עט או עיפרון מכני?עפרון מכני פיילוט 0.4 או STABILO?סטבילו סטימצקי או צומת ספרים?אותו דרעק יומן או ארגונית?אותו דרעק פיזיקה או ביולוגיה?פיזיקה בנים או בנות ?בנות ריאלי או הומני?אותו דרעק סנייק או מרוץ מכוניות?מרוץ מכוניות תאום ציפיות:מחזור מה אתה מצפה מהפורום?שיהיה כיף
האם אתה הולך להיות קבוע בפורום?כן ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? הם שולטים ואני שולט בהם, כלל המעבר אני שולט בעולם.

שגיא 1991

New member
אני לא בן אדם עם מותגים

אבל נשארו לי כמה דולרים בדיוטי,אז למה לא לנצל?

15dorintal

New member
חחחח אהבתי את התשובה האחרונה!../images/Emo8.gif

הולך חזק גיאומטריה הא??!

שגיא 1991

New member
בגיאומטריה אני סבבה../images/Emo3.gif

אבל זאת המורה מנסה להכשיל.
בכל מקרה מי ייתן ואעשה 5 יח"ל במת'. אמן

nse

New member
הרי לכם -

שם:נטע D: גיל:15 תיכון: מודיעין. כיף לך בתיכון?
אפשר להגיד. כיתה:י' האם אתה מרוצה מהכיתה? בהחלט מחנכת:שירה האם אתה מרוצה מהמחנכת? מיהצור הקשקשני הזה? בהחלט. מקצוע אהוב: אין. מקצוע שנוא: לשון תחביבים:מחשב,מוזיקה סגנונות מוזיקה:רוק להקה: כל מיני מאכל: ספגטי בגד מהארון: שמלה מרנואר עונה: חורף
ספר: הפנימיה שלא הייתה סרט: תעביר את זה הלאה זה או זה: קיץ או חורף? חורף! פיצה או ספגטי? ספגטי אנגלית או ערבית? אנגלית עט או עיפרון מכני? עט פיילוט 0.4 או STABILO? stabilo סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי יומן או ארגונית? ארגונית פיזיקה או ביולוגיה? ביולוגיה בנים או בנות ? בנים
ריאלי או הומני? ריאלי סנייק או מרוץ מכוניות? סנייק תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום? לאיודעת. האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? בוודאי ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? שולטיםשולטים!

GaluP

New member
עונה../images/Emo3.gif

שם: גל. גיל: 15 וחצי. תיכון: ליאו באק חיפה. כיף לך בתיכון? סבבה. כיתה: י'9. האם אתה מרוצה מהכיתה? פחות או יותר. מחנכת: אירנה. האם אתה מרוצה מהמחנכת? בתור מחנכת היא מדהימה, בתור מורה קצת פחות. מקצוע אהוב: מתמטיקה (למרות שהלך לי חרא במבחן היום
) מקצוע שנוא: הו, הרבה. תחביבים: לישון[
], לקרוא, מחשב, חברות.. נו כל הדברים הרגילים. דברים אהובים: סגנונות מוזיקה: אין משו מוגדר, כל מה שטוב. להקה: אין. מאכל: שניצלים של אמא. בגד מהארון: כמעט כולם. חנות: פוקס, TNT. עיר: ניו יורק. ארץ: ארה"ב. עונה: חורף. ספר: אני, כריסטיאנה פ. סרט: 50 דייטים ראשונים. תוכנית TV: השמינייה וממש. אתר: תפוז. זה או זה: קיץ או חורף? חורף
. פיצה או ספגטי? שניהם. אנגלית או ערבית? ערבית. עט או עיפרון מכני? עיפרון מכני. פיילוט 0.4 או STABILO? פיילוט 0.4 סטימצקי או צומת ספרים? צומת ספרים. יומן או ארגונית? יומן. פיזיקה או ביולוגיה? פיזיקה. בנים או בנות? תלוי
. ריאלי או הומני? ריאלי. סנייק או מרוץ מכוניות? סנייק (אבל של הפלאפונים הממש ישנים. תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום? שיהיה בו נחמד?
האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? ממ, תמיד פרשתי אחרי תקופה מסוימת אז לא חושבת.. אבל מקווה שכן. ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? ברור
הודגש באמצעות מדגישומטיק

2nd me

New member
גל, עכשיו גם אני פה. ><

(אעאע. זאת בר. כנכן.. ברע גיטרע. P: )

GaluP

New member
חחחחחחחח מה קורה

יאללה תקראי לנמרוד ולאבישג ונעשה פה התנחלות כיתתית. (פשוט אני זוכרת שראיתי אותם גם בפורום תיכוניסטים)

noyy

New member
../images/Emo28.gifnoyy.blogia.co.il

שם: נוי גיל: 16 תיכון: מקיף ג' כיף לך בתיכון? כיף חיים
כיתה: י'7 האם אתה מרוצה מהכיתה? לא מחנכת: זכר האם אתה מרוצה מהמחנכת? כן מקצוע אהוב: ביולוגיה ולשון מקצוע שנוא: פיזיקה תחביבים: טלוויזיה אבל לא יוצא לי כ"כ
דברים אהובים: בעלי!! סגנונות מוזיקה: כמעט כל מה שמתקשר לישראלית ולשנות ה70-80 להקה: ABBA מאכל: אורז
בגד מהארון: סווצ'רים
חנות: מקדונלדס? :$ עיר: טבריה ארץ: ישראל, דה עונה: חורף ספר: "אירופה, אירופה" סרט: "החיים יפים" תוכנית TV: סאות' פארק, סיינפלד, נשואים פלוס, רק בישראל (
) אתר: www.opinion.co.il זה או זה: קיץ או חורף? חורף פיצה או ספגטי? ספגטי, אבל בלי הרוטב אנגלית או ערבית? אנגלית עט או עיפרון מכני? זה בכלל עפרון שפיצים
פיילוט 0.4 או STABILO? מי כותב עם עט.. סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי יומן או ארגונית? יומן פיזיקה או ביולוגיה? ביולוגיה בנים או בנות? החבר שלי
ריאלי או הומני? לאדעת
סנייק או מרוץ מכוניות? מרוץ מכוניות תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום? האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? נראה לי ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה?

Double U

New member
אני

שם: שי גיל: 16 עוד חודש תיכון: רבין כפ"ס כיף לך בתיכון? בינתיים כן
כיתה: י3 האם אתה מרוצה מהכיתה? כן מחנכת: יעל האם אתה מרוצה מהמחנכת? לומד להתרגל... מקצוע אהוב: פיזיקה מקצוע שנוא: אין בינתיים תחביבים: נגינה על סקסופון, התנדבות, גלישה באינטרנט דברים אהובים: סגנונות מוזיקה: רוק, שנות ה70 וה-80 להקה: ABBA מאכל: פסטות למיניהן. בגד מהארון: חולצה ארוכה דקה שחורה. חנות: TNT עיר: כפר סבא ארץ: ישראל עונה: קיץ ספר: דיו חיוור/הרלן קובן. מומלץ. סרט: צלילי המוסיקה עם ג'ולי אנדרוס. סרט שכיף לצפות בו כל פעם מחדש. תוכנית TV: השמינייה
אתר: תפוז זה או זה: קיץ או חורף? קיץ פיצה או ספגטי? פיצה אנגלית או ערבית? אנגלית עט או עיפרון מכני? עיפרון מכני פיילוט 0.4 או STABILO? - סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי יומן או ארגונית? יומן פיזיקה או ביולוגיה? שניהם טובים אבל נכון לעכשיו פיזיקה יותר מעניין אותי בנים או בנות ? ניסוח לא ברור ריאלי או הומני? שניהם סנייק או מרוץ מכוניות? סנייק
תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום? שיועלו בו דיונים מעניינים והיענות גבוהה. האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? נראה לי שכן:) ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? ברור!!!!

אני אני אני../images/Emo98.gif

שם:צאלה גיל:15 תיכון:אורט השומרון כיף לך בתיכון?אכן=] כיתה:י'7 האם אתה מרוצה מהכיתה?פחות או יותר מחנכת:שירי האם אתה מרוצה מהמחנכת?נחמדה+ מקצוע אהוב:אממממ תקשורת מקצוע שנוא:לשון ומתמטיקה תחביבים:אממ כמו כולם..להיות עם חברים מחשב לישון..ים..לצאת..לשמוע מוסיקה. דברים אהובים:מוזיקה,ים..אממ עוד הרבה סגנונות מוזיקה:היפ הופ רגאיי קצת רוק..שקטים..ישראלי...אבל בעיקרון הכל להקה:אמממ יש הרבה.. מאכל:אני אוהבת לאכול ה-כ-ל
בגד מהארון: בעיקר ג'ינסים..והרבה חולצות של זארה חנות:זארה,טי אן טי פוקס, קסטרו..כל מיני עיר:זכרון יעקבב ארץ:ישראל עונה:קיץ ספר:אם יש גן עדן סרט:אמממ לא יודעתת יש הרבה שאהבתי.. תוכנית TV:כל מיני..אין קבועות.. אתר:מממ לא יודעת זה או זה: קיץ או חורף?קיץ פיצה או ספגטי?גם וגם אנגלית או ערבית?אנגלית עט או עיפרון מכני?עט פיילוט 0.4 או STABILO? פיילוט 0.4 סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי יומן או ארגונית? יומן פיזיקה או ביולוגיה? אפחד בנים או בנות ? בנים ובנות ככה העולם..בנים ובנות ביחד זה מושלם!=) ריאלי או הומני?הומני סנייק או מרוץ מכוניות?סנייק תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום?מממ לא יודעת האם אתה הולך להיות קבוע בפורום?אולי.. ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? שישיסטים שליטההה

well well well

שם: יעל. גיל: 15 ו8 חודשים! תיכון: טשרניחובסקי, נתניה. כיף לך בתיכון? יאפ. כיתה: י'. האם אתה מרוצה מהכיתה? מאודדד מחנכת: היפר אקטיבית מצחיקולה D: האם אתה מרוצה מהמחנכת? יאפ. מקצוע אהוב: מדעי החברה/ דמוקרטיה. מקצוע שנוא: פיסיקה. [בגלל המורה הזונה..] תחביבים: לרקוד. לשיר. דברים אהובים:
סגנונות מוזיקה: הכל מהכל חוץ מדיכאון/מזרחית. להקה: אין משו ספציפי. מאכל: שניצל.. פסטה.. צ'יפס. דה יוז'יואל
בגד מהארון: חצאית מקסטרו. יאיא. חנות: כלבו זהבית. חחחח סתם מאיפה לי X: עיר: שאני אוהבת או שאני חיה בה? בכל אופן, אני גרה בנתניה ואוהבת את רעננה ות"א. ארץ: ברזילללללללללללללללללללל [בא לי לבקר שם] עונה: חורף זה כיף. ספר: מלך החומוס ומלכת האמבטיה. סרט: מטריקס כל הטרילוגיה :] תוכנית TV: מה זה השטויות האלו - עדי אשכנזי. אתר: הבלוג שלי :] זה או זה:
קיץ או חורף? חורף פיצה או ספגטי? פיצה. אנגלית או ערבית? אנגליתתתתת עט או עיפרון מכני? עט. פיילוט 0.4 או STABILO? פיילוט 0.4 חחח סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי. יומן או ארגונית? יומן. פיזיקה או ביולוגיה? ביולוגיה. בנים או בנות ? בנים ראר. ריאלי או הומני? ריאלי. סנייק או מרוץ מכוניות? סנייק. תאום ציפיות:
מה אתה מצפה מהפורום? להכיר אחלה חבר'ה
האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? אינדיד. ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? דאעהעהה :)

עונה #$%$%

שם: עמרי גיל: 15 וחצי תיכון: אורט שפירא כיף לך בתיכון? מאוד כיתה: י' האם אתה מרוצה מהכיתה? כן מחנכת: אילנה [?] האם אתה מרוצה מהמחנכת? כן מקצוע אהוב: הפקה תקשורת והיסטוריה מקצוע שנוא: מתמטיקה תחביבים: כל תחביביו של בן נוער[: דברים אהובים: סגנונות מוזיקה: ישראלי (בעיקר רוק ישראלי) להקה:אין להקה אהובה ממש מאכל: אין מאכל מועדף בגד מהארון: ג'ינס חנות: אין ממש.. עיר: כפר סבא ארץ:ישראל עונה:חורף? ספר:שחכתי איך קוראים לו |: סרט: כל סרטי האימה למיניהם... תוכנית TV: אין תוכנית מועדפת... אתר: ישראבלוג זה או זה: קיץ או חורף? חורף והרבה פיצה או ספגטי? ספגטי אנגלית או ערבית? אנגלית עט או עיפרון מכני? עט פיילוט 0.4 או STABILO? פיילוט 0.4 סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי יומן או ארגונית? ארגונית פיזיקה או ביולוגיה? לא זה ולא זה בנים או בנות ? בנות
ריאלי או הומני? הומני סנייק או מרוץ מכוניות? סנייק תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום? אין לי הרבה ציפיות... אני מקווה שהוא יצליח ויעלה. האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? כן!! ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? שישיסטים שולטים!

למעלה