שרשור היכרות!

P i x i e s

New member
חשבונך ../images/Emo3.gif

עכשיו תקראו על היום שלי.. השרשור הזה נהיה מוצף מדי. :|

GaluP

New member
עשית לי חשק../images/Emo7.gif

אני בעד

P i x i e s

New member
יא טחונה!

לכלללללללללל האנשים בפורום תממני שוקו? עשירה. P: קני לי מתנה בזארה.

nse

New member
../images/Emo6.gif

לממן לכולכם? כדאי שאני אתחיל לחסוך מעכשיו!
בינתים אני מממנת רק ליונתן שוקו
כי הוא הזמין אותי ואתם לא!

עונה../images/Emo203.gif

שם:גל גיל:עוד חודש וחצי 15[קטנה-קטנה] תיכון:אורט כיף לך בתיכון?נממ בסדר.. כיתה:י'
האם אתה מרוצה מהכיתה?לפעמים כן לפעמים לא מחנכת:פנינה האם אתה מרוצה מהמחנכת?היא סתם משעממת מקצוע אהוב:מתמטיקה אלגברה...רק לא גיאומטריה אעעעהה מקצוע שנוא:כל השאר תחביבים:לשמוע מוזיקה,אינטרנט,חברים...כרגיל דברים אהובים: סגנונות מוזיקה:בעיקר רוק אבל גם מוזיקה שחורה הולכת..מזרחית ודיכאון אני שונאת שונאת שונאת להקה:אוונסנס, פאניק! אט דה דיסקו ופלסיבו מאכל:פיצה בגד מהארון:הג'ינסים שלי חנות:זארה,TNT עיר:יקנעם
ארץ:ישראל עונה:חורף...גשם זה משו בסט ספר:אבני הנבואה סרט:אבודות והוזות,משחקי פיתוי,הרדוף לבן תוכנית TV:נמלטים,הישרדות,עדי אשכנזי אתר:תפוז וישראבלוג זה או זה: קיץ או חורף?חורף
פיצה או ספגטי?פיצה אנגלית או ערבית?אינגליש עט או עיפרון מכני?עט פיילוט 0.4 או STABILO?
מאיפה לי סטימצקי או צומת ספרים?אף אחד
יומן או ארגונית?ארגונית פיזיקה או ביולוגיה? בנים או בנות ?מה השאלה הזאת בכלל!?!? בנות שולטות! ריאלי או הומני?ריאלי סנייק או מרוץ מכוניות?סנייק תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום?שיהיייה כיף להיות בו האם אתה הולך להיות קבוע בפורום?יש מצב ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה?עד סוף השנה כן

אעע, גם אני רוצה P:

אני בכיתה ט', אבל אצלנו זה נחשב תיכון. (כןכן, מין תיכון קיבוצניקי מעוות שכזה. ט'-יב') שם: שיר גיל: 14 (קטנה...) תיכון: בית ריח -עמק הירדן כיף לך בתיכון? מאווד :) במיוחד אחרי היסודי הזוועתי. (תראו לכם להיות תקועים במשך 8 שנים עם אותם 30 ילדים? סיוט. בצפר של א'-ח', כיתה אחת מכל שכבה. זה נוראי.) כיתה: ט'6 האם אתה מרוצה מהכיתה? בהחלט :] אחלה אנשים. האם אתה מרוצה מהמחנכת? פיכ, היא פוסטמה. חחח, יש לה מין כתם לידה ענקי על הצד הימני של הפרצוף, וכבר שנים אומרים שמי שיושב בצד של הכתם בכיתה יהיה לו מזל רע למשך השנה. מקצוע אהוב: מתמטיקה וספרות (שיואו, איזה שילוב.) מקצוע שנוא: לשון >.< תחביבים: לרקוד, לנגן, מוזיקה... דברים אהובים: בלט, פסנתר, הנעלי פוינט הכוסיות שלי. סגנונות מוזיקה: האמ, אין לי מושג. להקה: אוונסנס, מיוז, קוקס. מאכל: ספגטי 3> בגד מהארון: סריג שקיבלתי ביוומלדת. הוא אחד המהממים שקיימים. חנות: - עיר: ליבנים. מרכז העולם. ארץ: ישראל, איטליה. עונה: חורף. כ"כ. ספר: צלה של הרוח/ מה שמו... שחכתי. סרט: חמש ילדות יפות. תוכנית TV: אוורווד. למרות שנראה לי שאני היחידה שרואה את זה :S אתר: פורום 4GIRLS זה או זה: קיץ או חורף? חורףףף פיצה או ספגטי? ספגטי אנגלית או ערבית? אנגלית. פיכ ערבית >.< עט או עיפרון מכני? עט פילוט, מהדקים האלה. פיילוט 0.4 או STABILO? ^^ פיילוט סטימצקי או צומת ספרים? צומת ספרים, כ"כ. יומן או ארגונית? יומן. פיזיקה או ביולוגיה? ביולוגיה :) בנים או בנות ? הוו, בנות. למרות שבנות הן עם נבזי. כלבות אחת אחת. ריאלי או הומני? אווו, קשה להחליט. אני בעד האיזון (ראו ערך מקצוע אהוב) סנייק או מרוץ מכוניות? סנייק תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום? באתי בעקבות פירסום של יובל, סתם נראה לי נחמד פתאום P: האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? לא יודעת. בינתיים נבוא לבקר לפעמים :) ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? לאלא, אליפים רולס P:
שיואו, פיל ורוד=]

B a m b o o k

New member
../images/Emo187.gif

שם: צליל גיל: 15 וחצי תיכון: אולפנה
כיף לך בתיכון? לא כיתה: י'2 האם אתה מרוצה מהכיתה? ככה מחנכת: יש האם אתה מרוצה מהמחנכת? לא. היא צבועה מקצוע אהוב: תקשורת-הפקה מקצוע שנוא: מתמטיקה תחביבים: לקרוא, לשמוע מוזיקה, להיות עם חברים, לדבר עם חברים, שיחות נפש ועוד ועוד ועוד דברים אהובים: סגנונות מוזיקה: רוק ישראלי בעיקר להקה: שייגעצ, אינפקציה, מוניקה סקס ועוד מאכל: פיצה בגד מהארון: אממ מכנסיים משובצים
חנות: לאדעת עיר: באר שבע
ארץ: ישראך עונה: חורף
ספר: מישהו לרוץ איתו סרט: שודדי הקריביים, משיהו לרוץ איתו תוכנית TV: הפיג'מות אתר: תפוז זה או זה: קיץ או חורף? חורף פיצה או ספגטי? פיצה אנגלית או ערבית? אנגלית עט או עיפרון מכני? אט פיילוט 0.4 או STABILO? לא משנה לי סטימצקי או צומת ספרים? צומת ספרים
יומן או ארגונית? יומן פיזיקה או ביולוגיה? פיזיקה בנים או בנות ? X: ריאלי או הומני? בעברית בקשה
סנייק או מרוץ מכוניות?סנייק! תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום? שיהיה כיף:]]] האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? מי יודע? ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? סוג של

linkintrance

New member
חדשה=)

שם:קטיה גיל:14(ב-30.10 15=)) ) תיכון:עירוני ה' חיפה כיף לך בתיכון?כן כיתה:י'1 האם אתה מרוצה מהכיתה?כן,,דיי.. מחנכת:ד"ר מירי ברומר האם אתה מרוצה מהמחנכת?כן,אחלה מחנכת ..למרות ששמעתי עליה דברים לא הכי טובים.. מקצוע אהוב:צרפתית ואנגלית מקצוע שנוא:ע=ר=ב=י=ת!!! תחביבים:לראות סדרות אמריקאיות ובריטיות למיניהן דברים אהובים: סגנונות מוזיקה:רוק מטאל וכל זה להקה:HIM=))) מאכל:אי ספציפי בגד מהארון:ג'ינס חנות:זארה עיר:חיפה ארץ:פינלנד עונה:חורף ספר:הארי פוטר וצופן דה וינצ'י סרט:אמגדון,הפסנתרן ורשימת שינדלר. תוכנית TV:אבודים ונימלטים אתר:וואלה! ותפוז זה או זה: קיץ או חורף?חורף פיצה או ספגטי?פיצה אנגלית או ערבית?אנגלית!!!!! עט או עיפרון מכני?שניהם=) פיילוט 0.4 או STABILO?פיילונ 0.4 סטימצקי או צומת ספרים?סטימצקי יומן או ארגונית?יומן פיזיקה או ביולוגיה?ביולוגיה!!! לא מסתדרת עם פיזיקה בנים או בנות ?בנותת ריאלי או הומני?הומני סנייק או מרוץ מכוניות?סנייק תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום?אממ שיצליח..ושיהיו כל מני שאלונים ודיונים מעניינים האם אתה הולך להיות קבוע בפורום?כן.. ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה?יאפ))

GaluP

New member
לא אהבתי תבצפר..

היית שם גם בחטיבה? אם כן איזה ט'?

mad artichoke

New member
../images/Emo3.gif

שם: רוית
גיל:15. תיכון: בן גוריון. כיף לך בתיכון? נחמד, נחמד.. ^^ כיתה:י3. האם אתה מרוצה מהכיתה? כן D: מחנכת: אתי P: האם אתה מרוצה מהמחנכת? כן, אבל יש לה קול מעצבן ^^ מקצוע אהוב: אנגלית, אבל רק בגלל שאני אוהבת אנגלית- המורה עצמה די מטומטמת, ויש שמועות שהיא בכלל לא מורה לאנגלית. היו חייבים למצוא מורה כי הקודמת התפטרה [כנראה בגלל הכיתה שלנו D:] מקצוע שנוא: מתמטיקה, ספורט. תחביבים: אין
דברים אהובים: סגנונות מוזיקה: מגוון רחב- מרוק אלטרנטיבי לדום מטאל דרך פאנק, מטאלקור וגראנג'. להקה: Anathema
מאכל:ממ..סוכריות קרמל! P: בגד מהארון: חצאית סקוטית נחמדה למדי. חנות: לא יודעת. עיר: כנ"ל. ארץ: פינלנד
עונה: חורף! ^^ ספר: יש הרבה אבל קיים מחסור באנרגיה +_+ סרט: נראה לי שנפלאות התבונה. תוכנית TV: CSI אתר: לא יודעת O: זה או זה: קיץ או חורף? חורף, ללא ספק. פיצה או ספגטי? אל תזכירו פיצות בנוכחותי
אנגלית או ערבית? אנגלית. עט או עיפרון מכני? עט, מסיבה לא ידועה אני תמיד הורסת את העפרונות המכניים D: פיילוט 0.4 או STABILO? לא כ"כ משנה לי. סטימצקי או צומת ספרים? כנ"ל. יומן או ארגונית? אין לי לא את זה ולא את זה D: פיזיקה או ביולוגיה? ביולוגיה!!
בנים או בנות ? לא יודעת O: ריאלי או הומני? לא זה ולא זה, אבל יותר ריאלי, אני מניחה. סנייק או מרוץ מכוניות? סנייק
תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום? שיספק לי אוכל חינם?
האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? ייתכן, ייתכן ^^ ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? כן D:

shiri li

New member
חדשה... עונה!

שם: שירי-לי גיל: עוד שלושה חודשים 16 תיכון: --- כיף לך בתיכון? יותר טוב מהחטיבה (שהייתה נוראית), זה בטוח... כיתה: י'.. (פורום שישסטים, לא?!) האם אתה מרוצה מהכיתה? יחסית לשאר הכיתות, כן
מחנכת: נחמה האם אתה מרוצה מהמחנכת? סביר מקצוע אהוב: תקשורת? נגיד. מקצוע שנוא: ספורט, לשון, אנגלית. תחביבים: כתיבה, קולנוע, נגינה, ציור, מוזיקה, מוזיקה, מוזיקה
דברים אהובים: סגנונות מוזיקה: רוק, רוק ישראלי בעיקר
אבל גם אמריקאי... לא מטאל. אולי טיפה פאנק, לא רוק כבד מדי... רוקנרול בהגדרה הקלאסית של המילה. להקה: ביטלס. מאכל: שוקולד! בגד מהארון: לא יודעת... חנות: זארה, שוק הפשפשים, פול אנד בר. עיר: אהובה? תל אביב. ארץ: אנגליה נראלי. או סקוטלנד. בכל אופן, אירופה
עונה: חורף! ספר: כל הספרים שהספקתי לקרוא של דויד גרוסמן. סרט: יש כל כך הרבה... אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל. תוכנית TV: 'חברים', 'סיינפלד', 'האנטומיה של גרי', 'מגרש ביתי'. אתר: תפוזונות! זה או זה: קיץ או חורף? נו באמת. חורף! ברור שחורף! פיצה או ספגטי? פיצה. אנגלית או ערבית? אנגלית עט או עיפרון מכני? עט פיילוט 0.4 או STABILO? פיילוט 0.4! סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי זה של פעם, זה קטן, ויש שם בלאגן ולא מוצאים כלום... צומת ספרים זה מודרני, מסודר, ארבע מאות עותקים לכל ספר... אז סטימצקי, אני חושבת.
יומן או ארגונית? יומן פיזיקה או ביולוגיה? פיזיקה בנים או בנות ? בנים ריאלי או הומני? הומני, הכי בעולם. סנייק או מרוץ מכוניות? מרוץ מכוניות תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום? אין לי ציפיות ממנו
האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? אולי ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? הכי שולטים.

Reichan

New member
עונה ../images/Emo54.gif

שם: שירה סגל גיל: 14.8 תיכון: ליידי דיוויס כיף לך בתיכון? בניגוד לציפיות, כן
כיתה: י'5 האם אתה מרוצה מהכיתה? מאוד מחנכת: אביבה קאופמן האם אתה מרוצה מהמחנכת? אהה... היא בסדר ^^; מקצוע אהוב: אנגלית, אני חושבת. למרות שאני אוהבת עוד מקצועות
מקצוע שנוא: ביולוגיה. אני כל כך גרועה בזה שזה עצוב
תחביבים: לקרוא, לצייר, לכתוב, מחשב ואינטרנט, טלוויזיה מדי פעם, מוסיקה, תיאטרון, הצגות, דיבוב, ועוד הרבה הרבה
דברים אהובים: סגנונות מוזיקה: רוק, לייט רוק, פופ, קלאסי, ג'יי פופ, ג'יי רוק, ו... עוד סגנונות שאני לא יודעת להגדיר
להקה: הרבה... מאכל: ארטיקים וקרמבו
למרות שיש הרבה XD בגד מהארון: כותונת ארוכה שקניתי בדיסני לפני שנתיים
חנות: מאיפה לי XD עיר: תל אביב ארץ: ישראל, ארה"ב, יפן, צרפת... עונה: סתיו ספר: הרבה... אם אתם מתעקשים - הרוזן ממונטה כריסטו. סרט: המסע המופלא [או בשפה המקורית: Chihiro to Sen no kamikakushi] תוכנית TV: סאקורה ^^ אתר: גוגל @_@ זה או זה: קיץ או חורף? חורף פיצה או ספגטי? פיצה אנגלית או ערבית? אנגלית!!! עט או עיפרון מכני? עיפרון מכני, ללא שום ספק. פיילוט 0.4 או STABILO? המ... פיילוט 0.4 סטימצקי או צומת ספרים? לא ממש משנה. יומן או ארגונית? מה ההבדל? ^^; פיזיקה או ביולוגיה? אף אחד 8-( בנים או בנות
? באיזה מובן? קשר רומנטי? בנים כמובן
ריאלי או הומני? משהו באמצע
סנייק או מרוץ מכוניות? סנייק תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום? למצוא בו אנשים נחמדים שיהיה אפשר לדבר איתם
בהצלחה פורום
האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? נקווה שכן ^^ ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? ברור!

2nd me

New member
אע. אע. כזה של חדשים יו. =)

שם: בר. גיל: 15. תיכון: ליאו בק. כיף לך בתיכון? לא.
כיתה: י'9 (יאיא ווי רול.) האם אתה מרוצה מהכיתה? כן. חמודים, כפרות. מחנכת: קוצ'קוץ'! האם אתה מרוצה מהמחנכת? דעא!!! מקצוע אהוב: תיאטרון
מקצוע שנוא: מתלבטת בין מתמטיקה לביולוגיה. תחביבים: תיאטרון, גיטרה, מוסיקה. דברים אהובים:
סגנונות מוזיקה: רוק.. כל רוק, כמעט. להקה: וואע. שאני אתחיל? אם מישהו אחד יבקש אני אענה.
מאכל: מרק עוף, או ג'אנק פוד, או בשר כמו שצריך. בגד מהארון: אני מניחה שחולצת המחזור של "רעות" (געגועים קשים), או אחד המכנסיים השחורים אומשו. חנות: תמנון
עיר: חיפה! דעא. למרות שגם כל הרמה (רמת הגולן >< ) מהממת. ארץ: ספרד, איטליה, אנגליה, טקסס. ^^ סתם. ברור שמרוקו. >< עונה: חורף!!!
ספר: הרבה.. P: סרט: הרבה גם.. P: תוכנית TV: לא רואה כמעט. אתר: תפוז, אני מניחה. זה או זה:
קיץ או חורף? חורף! פיצה או ספגטי? פיצה. אנגלית או ערבית? אנגלית! (איפה הספק פה? :O) עט או עיפרון מכני? עט בדר"כ, עט( ע)יפרון במתמטיקה. פיילוט 0.4 או STABILO? אע.. כמה שיותר דק יותר טוב. סטימצקי או צומת ספרים? שניהם יו. יומן או ארגונית? לא'דע. יומן, איי גאס. פיזיקה או ביולוגיה? ביולוגיה. בנים או בנות? בנות.
ריאלי או הומני? הומנית, הכי בארץ. סנייק או מרוץ מכוניות? סנייק. :] תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום? שומדבר, מה. האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? לא'דע. תלוי. ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? מה.
סתם.. P: תלוי מי.
=) תתחדשו על הפורום.

../images/Emo41.gifחדשה../images/Emo41.gif../images/Emo13.gif

שם: אודליה גיל: 16 וחודשים תיכון: כיף לך בתיכון? נחמד כיתה: י'2 האם אתה מרוצה מהכיתה? כן נחמדה. מחנכת:יפעה האם אתה מרוצה מהמחנכת? כן. היא דיי סבבה. מקצוע אהוב: מתמטיקה,לשון. מקצוע שנוא: אנגלית, ספרות תחביבים: כל מיני אין לי כוח לפרט. דברים אהובים: ממתקים סגנונות מוזיקה: האוסים, רוק קליל, היפ הופ, פופ להקה: מאכל: שוקולד בגד מהארון: ג'ינס חנות: לי קופר עיר: י-ם ארץ: ישראל
עונה: חורף ספר: 'הרדוף לבן', 'סדרת קיץ אחד ביחד' סרט: סיפור אהבה בלתי נשכח, איזה מין שוטרת וכאלה.. תוכנית TV: השיר שלנו
אתר: תפוז זה או זה: קיץ או חורף? חורף פיצה או ספגטי? פיצה אנגלית או ערבית? אנגלית עט או עיפרון מכני? עט פיילוט 0.4 או STABILO? סטאבילו סטימצקי או צומת ספרים? צומת יומן או ארגונית? ארגונית פיזיקה או ביולוגיה? לא זה ולא זה בנים או בנות ? בנים ריאלי או הומני? ריאלי סנייק או מרוץ מכוניות? מרוץ מכוניות תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום? האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? אמממ יש מצב ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? ברור שכן!! רק שישיסטים!

למעלה