עונה ../images/Emo54.gif
שם: שירה סגל גיל: 14.8 תיכון: ליידי דיוויס כיף לך בתיכון? בניגוד לציפיות, כן
כיתה: י'5 האם אתה מרוצה מהכיתה? מאוד מחנכת: אביבה קאופמן האם אתה מרוצה מהמחנכת? אהה... היא בסדר ^^; מקצוע אהוב: אנגלית, אני חושבת. למרות שאני אוהבת עוד מקצועות
מקצוע שנוא: ביולוגיה. אני כל כך גרועה בזה שזה עצוב
תחביבים: לקרוא, לצייר, לכתוב, מחשב ואינטרנט, טלוויזיה מדי פעם, מוסיקה, תיאטרון, הצגות, דיבוב, ועוד הרבה הרבה
דברים אהובים: סגנונות מוזיקה: רוק, לייט רוק, פופ, קלאסי, ג'יי פופ, ג'יי רוק, ו... עוד סגנונות שאני לא יודעת להגדיר
להקה: הרבה... מאכל: ארטיקים וקרמבו
למרות שיש הרבה XD בגד מהארון: כותונת ארוכה שקניתי בדיסני לפני שנתיים
חנות: מאיפה לי XD עיר: תל אביב ארץ: ישראל, ארה"ב, יפן, צרפת... עונה: סתיו ספר: הרבה... אם אתם מתעקשים - הרוזן ממונטה כריסטו. סרט: המסע המופלא [או בשפה המקורית: Chihiro to Sen no kamikakushi] תוכנית TV: סאקורה ^^ אתר: גוגל @_@ זה או זה: קיץ או חורף? חורף פיצה או ספגטי? פיצה אנגלית או ערבית? אנגלית!!! עט או עיפרון מכני? עיפרון מכני, ללא שום ספק. פיילוט 0.4 או STABILO? המ... פיילוט 0.4 סטימצקי או צומת ספרים? לא ממש משנה. יומן או ארגונית? מה ההבדל? ^^; פיזיקה או ביולוגיה? אף אחד 8-( בנים או בנות
? באיזה מובן? קשר רומנטי? בנים כמובן
ריאלי או הומני? משהו באמצע
סנייק או מרוץ מכוניות? סנייק תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום? למצוא בו אנשים נחמדים שיהיה אפשר לדבר איתם
בהצלחה פורום
האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? נקווה שכן ^^ ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? ברור!