שרשור היכרות!

isrargentina

New member
שלי!

שם: דניס.. אבל תקראו לי ג'יי-ג'יי גיל:14 ולא יודעת מה תיכון:מקיף יהוד כיף לך בתיכון? יאפ (יש הרבה חתיכים!!!!) כיתה:י'-1 האם אתה מרוצה מהכיתה? עדיין לא בטוחה אבל בסדר... מחנכת: סמדר האם אתה מרוצה מהמחנכת? נראה לי... מקצוע אהוב: לא יודעת אני חושבת ש... פייקה או אומנות אבל גם זה לא מקצוע שנוא: כל המקצועות!!! במיוחד מתמטיקה (זה לא היה ככה בחטיבה) תחביבים: לשחק כדור עף דברים אהובים:לשחק כדור עף סגנונות מוזיקה: הכל רק לא שקט.. להקה: אין לי מושג בלהקות מאכל:אסאדו!!!! (רוצים פירוט?) בגד מהארון:מכנס צבאי וחולה של פומה חנות: אין לי מושג עיר: לא יודעת.. אילת אולי.. ארץ:ארגנטינה וישראל!!!!!!!!!!!!!! עונה:חורף בלי הרבה גשם ספר:הארי פוטר ויומני הנסיכה סרט:יש הרבה... תוכנית TV:אמ... השמיניה נראה לי אתר: dollzmania זה או זה: קיץ או חורף? חורף פיצה או ספגטי?פיצה אנגלית או ערבית?אנגלית עט או עיפרון מכני? עט (מה זה עיפרון מכני?) פיילוט 0.4 או STABILO? פיילוט (מה זה השני) סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי יומן או ארגונית? יומן פיזיקה או ביולוגיה? פיזיקה בנים או בנות ? בנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ריאלי או הומני?מה? סנייק או מרוץ מכוניות? סנייק תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום?לוידעת האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? אני מקווה ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? ברוררררררררררר

LiLiNkA

New member
אנייי

שם:הילה גיל:16 עוד חודש תיכון: משהו בנתניה כיף לך בתיכון?נחמד כיתה:י'4 האם אתה מרוצה מהכיתה?ברור מחנכת:אישה עם בעיות האם אתה מרוצה מהמחנכת?חח כן מקצוע אהוב:ערבית ופיזיקה מקצוע שנוא:מתימטיקה וכימיה תחביבים:מוזיקה דברים אהובים: סגנונות מוזיקה:רוק, ישראלי להקה:אוונסנס ביטלס מאכל: צ'יפס בגד מהארון:ג'ינס חנות:זארה עיר:נתניה ארץ: לא ברור .. עונה: קיץ ספר: " משוואה עם נעלם " - אורי אדלמן סרט: מינכן תוכנית TV:המגן אתר: תפוז? זה או זה: קיץ או חורף? קיץ פיצה או ספגטי? פיצה אנגלית או ערבית? ערבית עט או עיפרון מכני? עט פיילוט 0.4 או STABILO? פיילוט 0.4 סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי יומן או ארגונית? יומן פיזיקה או ביולוגיה?פיזיקה בנים או בנות ? חחח שאלה רטורית? ריאלי או הומני? הומני סנייק או מרוץ מכוניות? מרוץ מכוניות תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום?שיהיו בו רק אנשים איכותיים! האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? אולי ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? אלא מה ?!

15dorintal

New member
rock on girl!!!!!!!!!!!!!אני יודעת

שזה שירשור הכירות אבל בכ"ז!! כל הכבוד על הפורום המדהים!!!!!!!!!! =] טוב ונעבור לתשובות =] שם: דורין גיל: 15 וחצי תיכון: מקיף יהוד כיף לך בתיכון? נחמד.......... כיתה: י' 1 שליטעע! האם אתה מרוצה מהכיתה? סבבה לגמרי! מחנכת: סמדי [סמדר חיחי......] האם אתה מרוצה מהמחנכת? היא משחקת אותה יותר מידי קשוחה... וזה דיי מרגיז
מקצוע אהוב: תאטרון כמובן!! מקצוע שנוא: מתמטיקה כמובן!! תחביבים: תאטרון כמובן!! חח סתם אני אפרט.... אממ לקרוא ומוזיקה אני במיוחד אוהבת..ו..אמ.. להיות במחשב מידי פעם זה נחמד ולצאת עם חברים ולהיות עם המשפחה....... =) דברים אהובים: סגנונות מוזיקה: רוק לפניםםםםםםםם!! רוק כבד, רוק פרוגרסיב [במיוחד!!] בלוז ופאנק........בעיקרון אבל את כל הסוגים... להקה: פינק פלויד, לד זפלין ודרים-ת'יאטר
אעאעאעאעאע! [גם ג'ימי הנדריקס אבל הוא לא להקה
אלא אם כן אתם מחשיבים את "ג'מי הנדריקס אקפיריאנסס"] מאכל: פסטה אלפרדו ורביולי פיטריות/בטטות
וגם כמו ילדה נורמלית~~~~~>פיצההה
בגד מהארון: המכנסיים החומים החדשים שלי =] חנות: החנות בגדים של אבא שלי!!" עיר: יהוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב נו וגם ת"א ארץ: ישראל בראש ובראשונה! וגם ארה"ב כי הם חמודים
עונה: חורף! ללא ספק!
ספר: כל מי שמכיר אותי יוכל להגיג בוודאות ש.....הארי פוטררררר
אעאעאעאע! סרט: ממנטו זה מגניב וקומדיה- אין על ברוס [הגדול מכולם]! תוכנית TV: החיים ע"פ Y זה פשוט קורעעע
אתר: זה??
ליודעת אני לא גולשת הרבה =) זה או זה: קיץ או חורף? חורףףףףףףףף! פיצה או ספגטי? ליודעתתת!! זה כמו לבחור אחד מבניך! אנגלית או ערבית? דפנטלי אנגלית! עט או עיפרון מכני? העיפרון המכני התחיל לעצבן אותי אז אמ.. נראה לי שאני אלך על העט................ פיילוט 0.4 או STABILO? פיילוט. מה זה השני??? סטימצקי או צומת ספרים? עזבו את שניהם! סטופניצקי היה הכי טוב
יומן או ארגונית? יומן. [או! סוף סוף תשובה רגילה בלי התחכמויות וכאלה! umm...not any more!
[ פיזיקה או ביולוגיה? ראו תשובה "פיצה או ספגטי?" בנים או בנות ? אי אפשר בלי אחד מהם!! ריאלי או הומני? הומני סנייק או מרוץ מכוניות? איכססס... בעעע... מרוץ מכוניות?? ברור שסנייק!! אין על סנייק! תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום? שיהיה מעניין ומגניב כי כולם פה פחות או יותר באותו גיל......... האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? אכן
ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? מה.

עונההה

שם: לילך גיל: 15 תיכון: רבין בקריית ים כיף לך בתיכון?: מאווווד כיתה: י2 האם את מרוצה מהכיתה: כן, הכיתה הכי משוגעת בבצפר מחנכת: אביבה!!!!! האם את מרוצה מהמחנכת: כן מקצוע אהוב: גיאוגרפיה מקצוע שנוא: לשון תחביבים: מחשב, לטייל, לקרוא ולבלות דברים אהובים: הפלאפון שלי, לא יכולה בלעדיו סגנונות מוזיקה: רוק ישראלי ורוק בכלל.... להקה: סינרגיהההה (פורום 1327, תבואו) מאכל: פופקורן בגד מהארון: יש הרבה, אמממ ג'ינס של מיס סיקסטי חנות: tnt ופוקס עיר: קריית ים, החור והאגדה ארץ: ישראל, אין כמו בבית!!!! עונה: קיץץץץץ ספר: סודות נעורים של חני נחמיאס סרט: סיפור סינדרלה וכל המת לצעוקים תוכנית: השיר שלנו אתר: תפוז פורומים קיץ או חורף: קיץ פיצה או ספגטי: פיצה אנגלית או ערבית: אנגלית עט או עיפרון מכני: עט פיילוט 0.4 או stabilo: פיילוט 0.4 סטימצקי או צומת ספרים: לא משנה לי יומן או אירגונית: יומן פיזיקה או ביולוגיה: לא זה ולא זה בנים או בנות: חחח איזה שאלה מוזרה ריאלי או הומני: הומני סנייק או מרוץ מכוניות: מרוץ מכוניות מה את מצפה מהפורום: להתגבש, להכיר חברים חדשים האם את הולכת להיות קבועה בפורום: כן שישסטים שולטים או מה: נו ברורררר, אין עלינו

galileho

New member
אני

שם:גלי גיל:15 תיכון:בליך כיף לך בתיכון?לא כיתה:י האם אתה מרוצה מהכיתה?לא מחנכת:- האם אתה מרוצה מהמחנכת?ככה מקצוע אהוב:אנגלית מקצוע שנוא:תנ"ך תחביבים:לרכב על סוסים לרקוד והממ לצייר דברים אהובים: סגנונות מוזיקה:ראפ , היפ הופ ומטאל להקה: system of a down מאכל:צ'יפס בגד מהארון:ג'ינס חנות:אין משהו קבוע עיר:אילת ארץ:אנגליה עונה:חורף ספר:האחים לב-ארי סרט:אמריקן פאי כל השלושה , אימה באמיטוויל וגבעות הפחד תוכנית TV: שנות השבעים , חברים , פרייז'ר , החברהה הגבוהה , האוס אתר: אין זה או זה: קיץ או חורף?חורף פיצה או ספגטי?פיצה אנגלית או ערבית?אנגלית עט או עיפרון מכני?עיפרון מכני פיילוט 0.4 או STABILO?פיילוט 0.4 סטימצקי או צומת ספרים?סטימצקי יומן או ארגונית?יומן וארגונית פיזיקה או ביולוגיה?ביולוגיה בנים או בנות ?בנים ריאלי או הומני?הומני סנייק או מרוץ מכוניות?סנייק תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום?לא יודעת:X האם אתה הולך להיות קבוע בפורום?אני חושבת שכן ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? מה

eladan1

New member
עונההה

שם:אלה גיל:15 תיכון:שב"צ כיף לך בתיכון? נחמד כיתה:י האם אתה מרוצה מהכיתה?כן מחנכת: מחנך! קצת כבוד! האם אתה מרוצה מהמחנכת? הוא בסדר מקצוע אהוב:מתמטיקה מקצוע שנוא:היסטוריה תחביבים:ריקוד, מחשב, חברות וטלוויזיה דברים אהובים:כנ"ל סגנונות מוזיקה:היפ הופ ורוק-פאנק-פופ להקה:BEP מאכל:שוקולד!! בגד מהארון:חולצה חמודה מזארה חנות: עיר:זארה D: ארץ:ישראל? עונה:חורף ספר:מישהו לרוץ איתו סרט: השטן לובש פראדה תוכנית TV:כן, מותק אתר:תפוז:) זה או זה: קיץ או חורף?חורף פיצה או ספגטי?ספגטי אנגלית או ערבית?צרפתית עט או עיפרון מכני?מכני פיילוט 0.4 או STABILO?0.7 סטימצקי או צומת ספרים?גם וגם יומן או ארגונית?אירגונית פיזיקה או ביולוגיה?פיזיקה בנים או בנות ?תלוי למה קשור חחח ריאלי או הומני?ריאלי סנייק או מרוץ מכוניות?מרוץ תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום? להנות ממנו האם אתה הולך להיות קבוע בפורום?אני מקווה ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה?ברור!!

Angel On Earth

New member
עונה ../images/Emo13.gif:

שם:צליל גיל:15.5 תיכון: כיף לך בתיכון?אממ..כרגע כן..:p כיתה:י'1 חחח האם אתה מרוצה מהכיתה?כן
מחנכת:רותי האם אתה מרוצה מהמחנכת?מאוד!מאוד תומכת בי.. מקצוע אהוב:אנגלית מקצוע שנוא:לשון תחביבים:ריקוד,טלוויזיה דברים אהובים: סגנונות מוזיקה:פופ,היפ הופ להקה:בלאק אייד פיז מאכל:ניקיוס..יאמי..
בגד מהארון:ג'ינס.. חנות:Tag woman עיר:תל-אביב ארץ:ישראל
עונה:חורףףף!!! ספר:ווינטר-בלו סרט:"סיפור אהבה" תוכנית TV:מתחילות מחדש אתר:תפוז
זה או זה: קיץ או חורף?חורף פיצה או ספגטי?ספגטי אנגלית או ערבית?אנגלית עט או עיפרון מכני?עיפרון מכני פיילוט 0.4 או STABILO? 0 פיילוט 0.4 סטימצקי או צומת ספרים?סטימצקי יומן או ארגונית?יומן פיזיקה או ביולוגיה?ביולוגיה בנים או בנות ?מממ..בנים
,אבל בנות שולטות! ריאלי או הומני?:-O סנייק או מרוץ מכוניות?סנייק חחח תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום?שיהיה כיף וזה..חחחח האם אתה הולך להיות קבוע בפורום?אממ..אני מקווה שכן.. ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה?שולטים!

נכון שאף אחד לא יקרא?../images/Emo10.gif

שם: אלונה כפרעליי:) גיל: 15.2(20/8. השוכח- נשכח!) תיכון: מקיף צפית:) כיף לך בתיכון? חוץ מהעומס של המבחנים, כה:) כיתה: י'1 "ענבר" האם אתה מרוצה מהכיתה? בהחלט:) חוץ משתיים שאני עדיין מתבלבלת בשמות שלהן(והן בשכבה מכתה ז'). מה אני אעשה]; הן דבוקות אחת לשניה כמו אנ'לאיודעת מה. >< מחנכת: השם לא יגיד לכם כלום, אבל היא נחשבת לאחת מהמורות הכי טובות בצפית... האם אתה מרוצה מהמחנכת? בסכ"ה כן. למרות שהיא קצת מפלה... לדוג' אחרי לילה בפנימייה(איןלי כוח לפרט. בקיצור- יש בצפית פנימייה של 3 לילות בשבוע{ראשון-שני-רביעי}. זה ממש נחמד) הגעתי שנייה[!] אחרי שהצלצול נגמר. אמרתי "הרררררגע נגמר הצלצול" היא עושה לי "את צריכה להכנס לפני הצלצול, לא אחריו", וחמש[!] דקות אחריי נכנס איזה גמד חרשן שגם בפנימייה והיא לא העירה לו.. מקצוע אהוב: ביולוגיה מגמה! ותאטרון! ואנגלית! מקצוע שנוא: לשון]; אני נוראית]; דברים אהובים: סגנונות מוזיקה: רוק-פופ וקצת מטעאל. בעיקר רוק-פופ:) להקה: היהודים וגאנס ומשינה וטריין ורדהוט ועברילידר ואמריקן היי-פיי ועאעה כלכך הרבה.. מאכל: טוסט עם שוקולד זה אחד מהטובים. וסלט שאני הכנתי זה בסט:) בגד מהארון: טוב שלא חצי מהארון שלי לפחות שווה סגידהP: חנות: חנות מכנסיים נידחת בשוק הפשפשים[משה!
] והחנות הדפסים בשוק הכרמל. עיר: ת"א! וי-ם נחמדה, יש שם אחלה אנשים, וגם בק. חיים, אבל אשקלון הכי קרוב ומוכר.. ארץ: ישראל
עונה: קיייייייייייייייייייייץ!
ספר: "מישהו לרוץ איתו"/דוד גרוסמן. חובהחובהחובהחובה! סרט: "מעודדות צמודות", "אבודות והוזות". תוכנית TV: "חברים", "סקס והעיר הגדולה", "האוס", "פרשת השבוע", "פלורנטין", "האלופה", "אד", "השיר שלנו"(השידורים החוזרים
הוט, איתך לנצח!!!!!111). אתר: תפוז וישרעא. זה או זה: קיץ או חורף? קייייייייייייץ
פיצה או ספגטי? פיצה אנגלית או ערבית? אנגלית עט או עיפרון מכני? עט! פיילוט 0.4 או STABILO? שונאת עטים נובעים>< סטימצקי או צומת ספרים? צ. ספרים! יומן או ארגונית? יומן. (הו, הזוועה שבשני יומנים
) פיזיקה או ביולוגיה? ביולוגיה
לייק דה
בנים או בנות ? בנים! ושיהיו חתיכים ופנויים. תודה:) ריאלי או הומני? באמצע שכזה. סנייק או מרוץ מכוניות? סנייק
תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום? 6? האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? תקופת ניסיון, 'ת/ה יודע/ת ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? י' 06-07 אימפריה:) בעיקר בצפית.
אם קראת, כמה אני כפרה?
[בסולם של 1-10]

../images/Emo13.gif

שם: שירלי. גיל: 15 ושמונה חודשים. תיכון: אחד בת"א. כיף לך בתיכון? לא. כיתה: י'5. האם אתה מרוצה מהכיתה? לא. מחנכת: אביבה. האם אתה מרוצה מהמחנכת? לא ממש =/ . מקצוע אהוב: מדעי החברה. מקצוע שנוא: מתמטיקה ולשון. תחביבים: לקרוא, לשחות, לצלם, לטפל בבע"ח ועוד... דברים אהובים: סגנונות מוזיקה: רוק שקט. להקה: - מאכל: פיצה. בגד מהארון: פיג'מה. חנות: חנות ספרים עיר: - ארץ: ישראל עונה: חורף
ספר: שני ירחים / שרון קריץ'. סרט: חתונת רפאים. תוכנית TV: - אתר: - זה או זה: קיץ או חורף? חורף!! פיצה או ספגטי? פיצה. אנגלית או ערבית? אוי, שאלה מכשילה חח שניהם לא. עט או עיפרון מכני? עיפרון מכני. פיילוט 0.4 או STABILO? סטאבילו.. אני הכי אוהבת =] סטימצקי או צומת ספרים? צומת ספרים יומן או ארגונית? יומן פיזיקה או ביולוגיה? ביולוגיה בנים או בנות ? ריאלי או הומני? הומני סנייק או מרוץ מכוניות? סנייק תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום? לא יודעת האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? מקווה שכן ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? אממ

FartherAway

New member
חדש וכאלה ../images/Emo3.gif

שם: יונתן
אבל מי סופר?
תיכון: תיכון מכבים רעות מור
כיף לך בתיכון? נחמד
רק הבגרויות מלחיצות
כיתה: י,4
הו כן
האם אתה מרוצה מהכיתה? בעיקרון כן
מחנכת: מזל כהן XD