שרשור היכרות!

בא לי..../images/Emo54.gif

שם: נועה גיל: עוד שלושה חודשים 16 תיכון: עמית עמל כיף לך בתיכון? אממ תלוי מתי כיתה: י' 11 האם אתה מרוצה מהכיתה? כן. אנחנו כיתת בנות וזה נורא משעשע מחנכת: קיימת האם אתה מרוצה מהמחנכת? מאוד מקצוע אהוב: שרטוט מקצוע שנוא: מתמטיקה תחביבים: ציור, מחשב, קריאה כשיוצא, טלוויזיה דברים אהובים: סגנונות מוזיקה: רוק לסוגיו, אבל בתכלס הכל. להקה: לא יודעת, ביטלס? מוניקה סקס? משינה? מאכל:פיצה או פסטה. בגד מהארון: אנערף חנות: חנות האמנות הקרובה. נו אני לא אוהבת חנויות בגדים עיר: ראשל"צ. אה שנייה זה איפה שאני גרה או עיר שאני אוהבת? ממ טוב אני אוהבת את ראשלצ דווקא. וגם את ת"א. ארץ: ישראל?אה ואם זה שאוהבים אז התלבטות בין ישראל וארה"ב עונה: חורף ספר: ה"פ וסדרת האסופית סרט: ממ לא יודעת. משו חמוד בטח תוכנית TV: איאר האוס וב"ג אתר: תפוז? זה או זה: קיץ או חורף? חורף ברור פיצה או ספגטי? וואי זו שאלה באמת קשה חחח אנגלית או ערבית? אנגלית למרות שבחיים לא למדתי ערבית עט או עיפרון מכני? תלוי מתי. אבל בתכלס עפרון מחזיק עופרות זה הכי מגניב שיש פיילוט 0.4 או STABILO? תלוי למה..לכתיבה פיילוט, לכותרות וקישוטים סטאבילו סטימצקי או צומת ספרים? תלוי איזה סניף יומן או ארגונית?יומן, ארגונית זה מעפן פיזיקה או ביולוגיה? שניהם מעפנים..אבל בתיכון פיזיקה כי לפי מה שאומרים המורה לביולוגיה נוראית. בנים או בנות ? באיזה הקשר? ריאלי או הומני?הומני סנייק או מרוץ מכוניות? סנייק תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום? שיהיה חם ומגניב האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? נשתדל ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? אממ משתגידו

Under the GUN

New member
חדש

שם: יובל גיל: 15 תיכון: גוונים כיף לך בתיכון? כן.. זה בנזונה כיתה: י'2 האם אתה מרוצה מהכיתה? כן מחנכת: מחנך.. אברמי טיש, מורה פטיש האם אתה מרוצה מהמחנכת? לגמרי.. כל יום חמישי כדורי שוקולד! מקצוע אהוב: תקשורת מקצוע שנוא: מתמטיקה תחביבים: לשבור איברים בגוף, רסלינג, סקייטבורד, אופניים (Xטרים!) ושיט דברים אהובים: סגנונות מוזיקה: רוק, מטאל והיפ-הופ להקה: Drowning Pool (אין דיסקים שלה בארץ) ומטאליקה מאכל: פיצה בגד מהארון: ג'ינס וחולצה חנות: הפאץ' שופ בקינג ג'ורג' עיר: LA ארץ: USA עונה: קיץ ספר: חומריו האפלים סרט: 8 מייל, Stay alive, יעד סופי (1+2+3) וסרטי אימה למיניהם תוכנית TV: חברים אתר: תפוז זה או זה: קיץ או חורף? קיץ פיצה או ספגטי? פיצה אנגלית או ערבית? אנגלית עט או עיפרון מכני? עיפרון פיילוט 0.4 או STABILO? אוקיי.. ממ WTF?! סטימצקי או צומת ספרים? צומת ספרים יומן או ארגונית? ארגונית פיזיקה או ביולוגיה? ביולוגיה בנים או בנות ? בנות
ריאלי או הומני? אפעם אני לא זוכר מה זה מה :S סנייק או מרוץ מכוניות? סנייק תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום? לפגוש אנשים (ובעיקר בנות
) האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? ננסה ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? או מה:p

להלהלהלה

שם:אורנית גיל:15 תיכון:אורט..בקריות כיף לך בתיכון?נחמד כיתה:י'5
האם אתה מרוצה מהכיתה?כן מחנכת:רחל האם אתה מרוצה מהמחנכת?כן היא בסדר.. מקצוע אהוב:ציור
מקצוע שנוא:ספורט תחביבים:צופים,מחשב.. דברים אהובים:צופיםםם!
סגנונות מוזיקה:רוק ישראלי להקה:משינה מאכל:פיצהה בגד מהארון:ג'ינס! חנות:
עיר:נגיד קריות
ארץ:ישראלל עונה:כולן ספר:ממ.. סרט:טיטאניק! תוכנית TV:לא רואה הרבה טלויזיה... אבל רובי,ים של סודות(ויוה),אמא מחליפה,עדי אשכנזי אתר:תפוז
זה או זה: קיץ או חורף?חורף פיצה או ספגטי?פיצה אנגלית או ערבית?אנגלית עט או עיפרון מכני?תלוי מתי פיילוט 0.4 או STABILO?
סטימצקי או צומת ספרים?
יומן או ארגונית?ארגונית פיזיקה או ביולוגיה?יאקקק בנים או בנות ?חחח קשה להחליט
ריאלי או הומני?הומני סנייק או מרוץ מכוניות?מרוץ מכוניות תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום?שיהיה נחמד פה,שנדבר על דברים ששיסטים מדברים
האם אתה הולך להיות קבוע בפורום?נראלי שכן
ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה?בארורררר אחלה

מכושפת15

New member
../images/Emo187.gif אניאניאניאניאני

שם: מילנה. ולכל המתבלבלים, זה MILANA ולא MILENA
גיל: 15 תיכון: אורט כרמים כיף לך בתיכון? נחמד כיתה: י'6 האם אתה מרוצה מהכיתה? חח יש לנו מאפיה רוסית בכיתה, 90% רוסים
אבל מצחיק כ"כ מחנכת: נאוה? חח האם אתה מרוצה מהמחנכת? נחמדה אבל חפרנית וקצת אדישה מקצוע אהוב: תקשורת
מקצוע שנוא: ואוו שאלה קשה, אני לא יודעת מה אני שונאת יותר, היסטוריה או מתמטיקה
תחביבים: אממ סרטים, מסיבות, סתם לטייל, לרקוד, לכתוב, פוטושופ
דברים אהובים: אממ גלידה, שקיעות, ים ובריכה, מחמאות
, חברים, מוסיקה כמובן סגנונות מוזיקה: רוק בעיקר, אבל אני שומעת הכל חוץ מדיכאון.. להקה: סינרגיה מאכל: גלידה וכל דבר מוקפא כמו ארטיק ברד והשטויות האלו בגד מהארון: ג'ינס חנות: פוקס עיר: אילת ארץ: איטלה וארה"ב עונה: חורף ספר: מלכה מאי\ צופן דה וינצ'י\חברה של חייל סרט: סיפור אהבה בלתי נשכח תוכנית TV: מכושפות
אתר: תפוז
זה או זה: קיץ או חורף? חורף פיצה או ספגטי? פיצה אנגלית או ערבית? אנגלית! עט או עיפרון מכני? עיפרון מכני פיילוט 0.4 או STABILO? אה? אנחנו עם 0.5 XD סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי. אבל הם רעים הם הבטיחו להתקשר כשהספרים של מכושפות יגיעו, והם לא מתקשרים
יומן או ארגונית? יומן פיזיקה או ביולוגיה? ביולוגיה בנים או בנות ? בנים
ריאלי או הומני? הומני סנייק או מרוץ מכוניות? מרוץ תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום? שיהיה נחמד וחברותי
האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? אני מאוד אשתדל ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? בטח שכן!

טל קארי

New member
עונה..=]

שם: טל גיל: 15 וחצי תיכון: רבין כפ"ס כיף לך בתיכון? נהה..חח סתם..כה כיתה: י' קולנוע האם אתה מרוצה מהכיתה? מאודד מחנכת: מזה משנה.. האם אתה מרוצה מהמחנכת? כן מקצוע אהוב: לא נראה לי שיש אחד כזה...אולי קולנוע מקצוע שנוא: הכל? תחביבים: מחשב חברים מוזיקההה דברים אהובים: מוזיקה
סגנונות מוזיקה: רוק בעיקר... להקה:היהודים מאכל: הרבה דברים..חח בגד מהארון:אמממ..לא זוכרת עכשיו...חח חנות: אדידס..אה אבל אין לי משם כלום...חח טוב בקרוב יהיה.. עיר: ת"א ארץ: י ש ר א ל !
טוב אבל אם אתם רוצים שינוי
הולנד.. עונה: חח ידעתי שהשאלה הזאת תגיע...חורף
ספר: שונאת לקרוא...חח סרט:נרניה, איך להיפטר...ב-10 ימים תוכנית TV: אחיות או לא להיות
אתר: תפוז!
חח אמ..הבלוג שלי
זה או זה: קיץ או חורף? חורף
פיצה או ספגטי? פיצה
אנגלית או ערבית? אנגלית ברור...חח עט או עיפרון מכני? עט פיילוט 0.4 או STABILO? מזה סטאבילו? חחח פילוט 0.4..למרות שהם נהרסים מהר וכל אחד כזה 10 שקל! גנבים! סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי יומן או ארגונית? יומן פיזיקה או ביולוגיה? ביולוגיה בנים או בנות ?בנים
ריאלי או הומני? מה זה אומר?!...חח סנייק או מרוץ מכוניות? מרוץ מכוניות..למרות שאת שניהם אנלא מחבבת כ"כ.. תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום? שיהיו בו שיחות מעניינת שיהיה באמת שווה להיכנס..וגם שאלונים כי זה כיף! למרות שאףחד לא באמת קורא את מה שאני כותבת..XD האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? אם יהיה צורך ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? באאארוווורררררר!!!!!!!1
ולסיום-
אהה וגם קולנועיסטים שולטים!!
חח=]

../images/Emo205.gif

שם: תמיר גיל: 15 וצפונה, או 16 דרומה. באמצע. תיכון: עירוני ד' כיף לך בתיכון? כן כיתה: י' [4] האם אתה מרוצה מהכיתה? בהחלט מחנכת: למרות שהוא נשי, הוא עדיין גבר. יוחאי האם אתה מרוצה מהמחנכת? אני בהחלט מרוצה ממנה מקצוע אהוב: מתמטיקה או אנגלית, אבל יש לי מורה נוראית לאנגלית אז... מקצוע שנוא: אממ... לא יודע. תחביבים: טניס והרגילים - מחשב, חברים, מוזיקה וכו' דברים אהובים: הרבה דברים
סגנונות מוזיקה: רוק קל, רוק אלטרנטיבי, ישראלי להקה: מוניקה סקס מאכל: סופלה שוקולד חם
בגד מהארון: אין לי בגד ספציפי מועדף... חנות: חנות שמוכרת מה? עיר: ת"א ארץ: ישראל עונה: חורף
ספר: 'המשחק של אנדר' סרט: יש הרבה... תוכנית TV: שוב, יש הרבה... אבודים, הישרדות, ורוניקה מארס ועוד אתר: אין לי זה או זה: קיץ או חורף? חורף לעד. פיצה או ספגטי? פיצה
אנגלית או ערבית? יותר אוהב אנגלית, אבל המורה שלי נוראית והמורה לערבית מצוינת, אז... תיקו עט או עיפרון מכני? עיפרון מכני פיילוט 0.4 או STABILO? מה שיוצא אני מרוצה סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי יומן או ארגונית? אף אחד מהם פיזיקה או ביולוגיה? פיזיקה בנים או בנות ? בנות D: ריאלי או הומני? באמצע סנייק או מרוץ מכוניות? סנייק תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום? ליהנות
האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? אני מקווה. ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? כאילו סוווו רולזים

סמדר איז אין דה פורום. יו.

שם: סמדרולה פחחולה מעפולה גיל:15 תיכון: וי? כאילו.....כן בתיכון....אה...חחחח.....הבנתי. מקיף יהוד. כיף לך בתיכון? עכשיו מתחיל הכייף ^^ כיתה: י. 5. האם אתה מרוצה מהכיתה? כן. מחנכת: כוסית. האם אתה מרוצה מהמחנכת? אמממממממ כן. מקצוע אהוב: אנגלית, תאטרון והיסטוריה מקצוע שנוא: ביולוגיה תחביבים: גיטטטטטטטטטרה וחיבוקים! דברים אהובים: גיטרה! סגנונות מוזיקה: הכול חוץ ממזרחית היפ הופ וראפ להקה: oasis מאכל: פסטה עם גבינה צהובה מוקרמת ( בדיחה פרטית. שלא מצחיקה.) בגד מהארון: dickies חנות: גיטרות. עיר: יהודיה. ארץ: israel עונה: חורררררררררררררררררררררררף ספר: היומן. סרט: היומן ועוד כמה. כמו מישהו לרוץ איתו :p תוכנית TV: השיר שלנו האנטומיה של גריי עקרות בית נואשות ו.....זהו? אתר: israblog זה או זה: לא זה ולא זה. קיץ או חורף? חורף!!!(!11!!)!!!! פיצה או ספגטי? פיצה אנגלית או ערבית? אנגלית עט או עיפרון מכני? עט פיילוט 0.4 או STABILO? עט סטימצקי או צומת ספרים? לא פתחתי קשר רגשי לאפחת יומן או ארגונית? יומן פיזיקה או ביולוגיה? פיזיקה בנים או בנות ? בנים. (איזה באסה שאני נופלת להומואים. אבל הם הכי חמודים) ריאלי או הומני? שילוב מעניין. סנייק או מרוץ מכוניות? סנייק. תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום? סקס. האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? אם יהיה סקס, כן. ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? שביעיסאים יותר.

../images/Emo98.gif

שם: מארק גיל:עוד 3 חודישים 16 D: תיכון:דה לה שיט (עמוס דה-שליט) כיף לך בתיכון? במחינה חברתית בנזונה לימודית לחוץ קצת כיתה:י''3 האם אתה מרוצה מהכיתה? אם היתי מכירה אותה מחנכת: יש לנו כרגע זמנית כי ה"מוקורית" בחופש ילדה ועדין לא יצא לי לראות האם אתה מרוצה מהמחנכת? X: מקצוע אהוב: מוסיקה מקצוע שנוא: תרבות ישראל וסופרות תחביבים: לנגן על גיטרה(עוד דם על באס :O ) , לשמוע מוסיקה , לאכול ולישון דברים אהובים: סגנונות מוזיקה: הארד-קור, פאנק ומטאל להקה: מאכל: בגד מהארון: בוקסר חנות: וואנס עיר:רחובות ארץ: א''י עונה: ספר: סרט:מהיר ועצבני ,2, וטקיוד דריפט ואמריקאן פאי (כל הסרטים) תוכנית TV: אין אתר: MySpace זה או זה: קיץ או חורף? חורף פיצה או ספגטי?פיצה אנגלית או ערבית?אנגלית עט או עיפרון מכני? עט פיילוט 0.4 או STABILO? אני לא מבין בזה משהוא יסביר לי סטימצקי או צומת ספרים? אחר ?P: יומן או ארגונית?כלום פיזיקה או ביולוגיה?ביולוגיה בנים או בנות ?בנות ריאלי או הומני?הומני סנייק או מרוץ מכוניות? מרוץ מכוניות תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום? האם אתה הולך להיות קבוע בפורום?כע אם יהיה מעניין ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? ברור @!

Snow fairy

New member
מיאוווווווו

שם: מאיה
גיל: 15 תיכון: מור מכבים רעות! [שאגב, זה שם די טיפשי בהתחשב בעובדה ש"מור" זה ראשי תיבות של "מכבים ורעות", ככה שהשם זה בעצם "תיכון מכבים ורעות מכבים רעות"] כיף לך בתיכון? בהחלט
כיתה: י'4
האם אתה מרוצה מהכיתה? האמת שלא יכלתי להיות יותר מרוצה, אחלה כיתה! מחנכת: מזל
האם אתה מרוצה מהמחנכת? חח היא מצחיקה:X מקצוע אהוב: תיאטרון מקצוע שנוא: לא הצלחתי להחליט בין מתמטיקה ולשון|: תחביבים: מחשב, חברות, ת"א^^ דברים אהובים: סגנונות מוזיקה: גות'יק מטאל בעיקר. להקה: within temptation מאכל: כל דבר איטלקי/סיני/יפני בגד מהארון: חולצה יפייפיה של ג'ק שקניתי בארה"ב ועלתה לי 40$!!! חנות: נוקס, יער הפיות ואוטאקו בישראל, קליירס והוט טופיק בחו"ל
[לא הצלחתי להחליט על אחת>:] עיר: ת"א כמובן;] ארץ: אווו, קשה. אאלץ לבחור באנגליה אני חושבת. למרות שאני מתה להגיע לפינלנד, וכשאהיה שם, סביר להניח שזו תהיה הארץ האהובה עלי:X עונה: סתיו
ספר: הארי פוטר!! ומדריך הטרמפיסט לגלקסיהD: סרט: הרגתם אותי. כל סירטי דיסני וכל סירטי טים בורטון, מצטערת:X תוכנית TV: חברים כמובן
אתר: תפוז
זה או זה: קיץ או חורף? חורף פיצה או ספגטי? פיצה אנגלית או ערבית? אנגלית!!#%#$@#% עט או עיפרון מכני? עט פיילוט 0.4 או STABILO? פיילוט 0.4 סטימצקי או צומת ספרים? קשה... אבל אני הולכת על סטימצקי, כי צומת ספרים לא מוכרים את "FRUITS" יומן או ארגונית? יומן פיזיקה או ביולוגיה? לא זה ולא זהO_O בנים או בנות ? ברור שבנות
ריאלי או הומני? הומני עד הסוף סנייק או מרוץ מכוניות? סנייק?>: תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום? למצוא פה חברים מגניבים! יאללה, מפגש בחנוכה?;] האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? נראה לי שכן, לאחר תקופה ארוכה של חוסר קיבעון בפורומים, נראה לי שאשאר פה:] ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? ברור

little 14

New member
../images/Emo182.gif

שם:ליזי גיל:14 וחצי תיכון:מבואות ים כיף לך בתיכון?כה כיתה:ט האם אתה מרוצה מהכיתה? בגדול כן מחנכת: מחנך יגאל (הכי סטלן וקריזיונר ביקום) האם אתה מרוצה מהמחנכת? כן מקצוע אהוב:היסטוריה ואנגלית מקצוע שנוא:מתמטיקה ותנ"ך תחביבים:כדור עף מחניים שחייה ושייט דברים אהובים: סגנונות מוזיקה:רוק וסינת' פופ להקה:depeche mode סינרגיה ומשינה מאכל:צ'יזבורגר בגד מהארון:ג'ינס גזורים וישנים חנות:של אדידאס באלנבי עיר:לונדון ארץ:אנגליה עונה:סתיו ספר:הארי פוטר סרט:הבית על הגבעה הרדופה תוכנית TV: חברים סיינפלד ושיט דומה לזה אתר:וואלה זה או זה: קיץ או חורף?חורף פיצה או ספגטי? ספגטי אנגלית או ערבית?אנגלית עט או עיפרון מכני? פיילוט 0.4 או STABILO?פיילוט סטימצקי או צומת ספרים?סטימצקי יומן או ארגונית?יומן פיזיקה או ביולוגיה?ביולוגיה בנים או בנות ?בנים ריאלי או הומני?הומני סנייק או מרוץ מכוניות?מרוץ מכוניות תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום?שיהיה מגניב וזורם האם אתה הולך להיות קבוע בפורום?בימים שאני יהיה בבית אז כן ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? ברור

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifבוהו. ../images/Emo11.gif

שם:לאה גיל:15 וחודשיים בדיוק D: תיכון:
כיף לך בתיכון?מאד^^ כיתה:י6 P: האם אתה מרוצה מהכיתה?כן מחנכת:אחת סטומה בשם יעל האם אתה מרוצה מהמחנכת?לא מקצוע אהוב:ביולוגיה מקצוע שנוא:אנגלית תחביבים:לחמם את הכסא D: ולקרא <נו מחממים בזה את הכסא ;;> דברים אהובים: סגנונות מוזיקה:רוק לוסגיו השונים להקה:Guano Apes, Within Temptation, Evanescence מאכל:עוגיותD: בגד מהארון:מכנס אחד..P: חנות:לאדעת עיר:חיפה ארץ:ישראל עונה:חורף ואביב ספר:שני ירחים של שרון קריץ' *__* סרט:נרניה ושרק תוכנית TV:לא רואה טלוויזיה אתר:- זה או זה: קיץ או חורף?חורף פיצה או ספגטי?פיצה אנגלית או ערבית?פויה שפות זרות;; עט או עיפרון מכני?עיפרון מכני^^ פיילוט 0.4 או STABILO?אומר לי הרבה..
סטימצקי או צומת ספרים?זה לא אותו דבר עם שם אחר?
יומן או ארגונית?יומן פיזיקה או ביולוגיה?ביולוגיה בנים או בנות ?XDDDDDDDDD ריאלי או הומני?ריאלי סנייק או מרוץ מכוניות?סנייק~ תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום?לאדעת
האם אתה הולך להיות קבוע בפורום?מאיפה ליXD ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה?שולטים

למעלה