שרשור היכרות!

P i x i e s

New member
שרשור היכרות!

נעשה כאן שאלון קצר שחובה לענות עליו. P: שם: גיל: תיכון: כיף לך בתיכון? כיתה: האם אתה מרוצה מהכיתה? מחנכת: האם אתה מרוצה מהמחנכת? מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: תחביבים: דברים אהובים: סגנונות מוזיקה: להקה: מאכל: בגד מהארון: חנות: עיר: ארץ: עונה: ספר: סרט: תוכנית TV: אתר: זה או זה: קיץ או חורף? פיצה או ספגטי? אנגלית או ערבית? עט או עיפרון מכני? פיילוט 0.4 או STABILO? סטימצקי או צומת ספרים? יומן או ארגונית? פיזיקה או ביולוגיה? בנים או בנות
? ריאלי או הומני? סנייק או מרוץ מכוניות? תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום? האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה?

assafein

New member
בלהבלהבלה

שם: אסף גיל: 15 וחצי תיכון: עירוני ב' מודיעין ע"ש רבין. כיף לך בתיכון? מאוד... כיתה: י'7. האם אתה מרוצה מהכיתה? בהחלט.. מחנכת: היא גם הרכזת שכבה... האם אתה מרוצה מהמחנכת? נחמד עד עכשיו. מקצוע אהוב: חנ"ג מגמה.. מקצוע שנוא: משפט עברי(כמה עוד אנשים לומדים את המקצוע הזה???) תחביבים: דברים אהובים: כדורסל. סגנונות מוזיקה: כל מיני חוץ ממזרחית בכי... להקה: לא משהו ספציפי. מאכל: הכל
בגד מהארון: חולצה.. חנות: כל חנות ספורט יהיה טוב... עיר:לונדון ארץ: אנגליה עונה: סתיו ואביב ספר: הרבה זמן שלא קראתי
סרט: קומדיה. תוכנית TV: לא רואה הרבה... אתר: האטריק
זה או זה: זה!!!
קיץ או חורף? חורף פיצה או ספגטי? פיצה אנגלית או ערבית? אנגלית עט או עיפרון מכני? עיפרון מכני פיילוט 0.4 או STABILO?
סטימצקי או צומת ספרים? צומת ספרים יומן או ארגונית? לא זה ולא זה.. פיזיקה או ביולוגיה? לא לומד את שניהם
בנים או בנות ?(לא הבנתי את הכוונה של השאלה, אבל לא נורא
) בנות.. ריאלי או הומני? סנייק או מרוץ מכוניות? מירוץ תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום? כלום.. האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? כמה שיותר ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? מה

assafein

New member
משועממת../images/Emo178.gif

אבל יש לי מורה דוס חמוד שאף אחד לא מקשיב לו|בוחק|

P i x i e s

New member
עונה :]

שם: יובל :) גיל: 15.7 (אתמול!) תיכון: מקיף יהוד. כיף לך בתיכון? אהא :) כיתה: י'6. האם אתה מרוצה מהכיתה? כן.. נחמדים. :] מחנכת: אסנת. האם אתה מרוצה מהמחנכת? היא ממש חמודה!
מקצוע אהוב: מתמטיקה ואנגלית. מקצוע שנוא: ספורט. תחביבים: לנגן, לשיר, לרקוד, פורומים, בלוגים, חברים, ש"ב.. P: דברים אהובים: סגנונות מוזיקה: מוזיקה ספרדית (ג'יפסי קינגס וכו'), רוק ישראלי, ישראלי ישן, מזרחית קצת, פופ, רוק, פופ-רוק
. בקיצור הכל. להקה: אממ. PANIC! AT THE DISCO עוד לא אכזבו אותי וAIR. מאכל: עבאדי עם גבינה לבנה.
בגד מהארון: ג'ינס של רנואר וגופיות של זארה. חנות: זארה, אודם, רנואר, פוקס עיר: ניו יורק, ניו יורק
ארץ: ישראל. עונה: אביב. ספר: כל הסדרה של לואיז רניסון. איזו בת אני. סרט: 13, חמש ילדות יפות.. תוכנית TV: השמיניה והשיר שלנו (ניגודים) אתר: תפוז.
זה או זה: קיץ או חורף? אוף איזו התלבטות. אוקיי, בלי לחשוב על הפן, חורף. פיצה או ספגטי? פיצה. אנגלית או ערבית? אנגלית. עט או עיפרון מכני? עיפרון מכני. P: פיילוט 0.4 או STABILO? פיילוט לסיכומים וסטבילו לכותרות! P: סטימצקי או צומת ספרים? צומת ספרים. יומן או ארגונית? יומן. פיזיקה או ביולוגיה? איכס. בנים או בנות ? בנות! ריאלי או הומני? הומני. סנייק או מרוץ מכוניות? סנייק. תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום? שהוא יצליח, שיהיו כאן שאלות בכל מיני נושאים.. שישיג את המטרה, בקיצור! האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? לא.
(סתם, נו) ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? כן!

עונה

שם: גילי גיל: 15 תיכון: מקיף יהוד כיף לך בתיכון? בהרבה יותר מהחטיבה כיתה: י5 האם אתה מרוצה מהכיתה? לא ממש אבל מסתדר... מחנכת: בעעעעע האם אתה מרוצה מהמחנכת? בעעעעעעע מקצוע אהוב: מחשבים מקצוע שנוא: לשון תחביבים: חברים, מחשב, נמל"ה... דברים אהובים: סגנונות מוזיקה: הכל חוץ ממטאל... להקה: יותר מדי... מאכל: הכל
בגד מהארון: גינס חנות:כןולא עיר:אילת ארץ:ישראל עונה: קיץ ספר: הארי פוטר סרט: טרויה תוכנית TV: נמלטים אתר: תפוז... פרסומת סמויה
זה או זה: קיץ או חורף? קיץ פיצה או ספגטי? פיצה אנגלית או ערבית? אנגלית עט או עיפרון מכני? מכני פיילוט 0.4 או STABILO? פיילוט סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי יומן או ארגונית? לא זה ולא זה... פיזיקה או ביולוגיה? כנל בנים או בנות ? בנות ריאלי או הומני? ריאלי סנייק או מרוץ מכוניות? מירוץ מכוניות תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום? סתם שיהיה כיף לדבר פה... האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? אני חושב.. ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? לא הם סתם מעפנות

עונה....לפני שאני מתחילה להתכונן

ללשון
שם: טל גיל: 15 תיכון: אורט כיף לך בתיכון? כההה כיתה: י' 6 האם אתה מרוצה מהכיתה? כן, זו הכיתה שהייתה לי גם בחטיבה שלוש שנים....חח מחנכת: הלית האם אתה מרוצה מהמחנכת? היא בסדר. מקצוע אהוב: מחשבים מקצוע שנוא: כל השאר תחביבים: מחשב, כדורסל, אורגנית דברים אהובים: סגנונות מוזיקה: הכל חוץ ממזרחית להקה: - מאכל: פיצה בגד מהארון: יש לי ג'ינס אחד שאני ממש אוהבת, יותר מכל השאר חנות: פוקס, פאנצ' עיר: אממ...לא יודעת ארץ: רומניה. חחח נו, גם ישראל, שיהיה עונה: חורף ספר: אני אתגבר-דבורה עומר סרט: צעד קטן תוכנית TV: HOUSE M.D. אתר: וואלה זה או זה: קיץ או חורף? חורף פיצה או ספגטי? פיצה אנגלית או ערבית? ערבית עט או עיפרון מכני? עט פיילוט 0.4 או STABILO? פיילוט סטימצקי או צומת ספרים? שניהם יומן או ארגונית? שניהם בסדר פיזיקה או ביולוגיה? פיסיקה בנים או בנות? בנות {לא בקטע של העדפה נו} ריאלי או הומני? סנייק או מרוץ מכוניות? מרוץ מכוניות תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום? לא יודעת
האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? אולי ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? או מה
חחח סתאאאאאם ברור ששולטים!!!!!!
{אנחנו רואים את השכבות שמעלינו ואומרים "אוי כמה שאנחנו נורמליים לעומתם"}

noyy

New member
../images/Emo28.gifהזכרת לי שגם לי יש מבחן ../images/Emo7.gif

mikmikonet

New member
תשובותיי ../images/Emo23.gif

שם: מיכל
תיכון: אמי"ת מעלה אדומים
כיף לך בתיכון? בינתיים אין הרבה שינוי מהחטיבה.
כיתה: י'
פורום שישיסטים.
האם אתה מרוצה מהכיתה? כבר רגילה אליה, די סבבה.
האם אתה מרוצה מהמחנכת? כן, היא יכלה יותר להתקרב אלינו מבחינה רגשית אבל בינתיים טובה.
מקצוע אהוב: ספרות, אומנות (ומקהלה... שזה לא ממש מקצוע.) הלוואי שהיה לנו דרמה.
מקצוע שנוא: הסטוריה.
תחביבים: שירה, חברים, ת"א
מוסיקה, בגדים... הרבה דברים. דברים אהובים:
סגנונות מוזיקה: המון, בעיקר שירים מיוחדים כאלה... אבל לא סובלת מזרחית.
להקה: אין ממש אחת אהובה
מאכל: מליון מאכלים
בגד מהארון: יש לי מכנסי טרינינג בצבע כתום, שאני משוגעת עליהם. ושתי גופיות אהובות
חנות: בגדים
עיר: עיר אהובה? יש הרבה... קראש מסויים על ת"א
ארץ: לא הייתי בשום ארץ מלבד ישראל
עונה: ח-ו-ר-ף
ספר: הרבה, אולי "קיץ אחד ביחד" והמשכיו.
סרט: סרטי קומדיה רומנטיים ומצחיקים כאלה
תוכנית TV: הרבה. אני ממש מפורטת היום...
אתר: תפוז, ישראבלוג, שירונט... זה או זה:
קיץ או חורף? חורף!
פיצה או ספגטי? תלוי מה הרוטב של הספגטי
אנגלית או ערבית? אנגלית
עט או עיפרון מכני?
עט.
פיילוט 0.4 או STABILO? פיילוט
סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי
יומן או ארגונית? לא משנה כל-כך
פיזיקה או ביולוגיה? לא לומדת פיזיקה
בנים או בנות? תלוי.
ריאלי או הומני? הומני
סנייק או מרוץ מכוניות? משחק הזיכרון!!! תאום ציפיות:
מה אתה מצפה מהפורום? בינתיים הצטרפתי, מקווה שיהיה טוב ושיעזור בימים הקשים של הלימודים
האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? מקווה שכן.
ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? בהחלט
אנחנו רולז.

shanini22

New member
יאלה... ../images/Emo13.gif

שם: שני :] גיל: 15 תיכון: מקיף ח' כיף לך בתיכון? מאאוד:] כיתה: י-1 האם אתה מרוצה מהכיתה? לא ממש... מחנכת: פסדר... האם אתה מרוצה מהמחנכת? כן מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: ספרות תחביבים: צופים דברים אהובים: צופיייםם:] סגנונות מוזיקה: רוק ישראלי להקה: משששיינההה מאכל: אמממ גלידה:] בגד מהארון: מכנס של נו פייר... חנות: בלו בירד וטי אנ טי עיר: שיקגו ארץ: ארה"ב... כל מדינה שם... עונה: קיץץ!! ספר: בלי ספרים! סרט: בלי סרטים! תוכנית TV: השרדות אתר: אמממ ואלה?! זה או זה: זה :p קיץ או חורף? קיץ פיצה או ספגטי? לא ולא... אנגלית או ערבית? אנגלית עט או עיפרון מכני? עט פיילוט 0.4 או STABILO? פיילוט 0.4 סטימצקי או צומת ספרים? לא ולא יומן או ארגונית? יומן פיזיקה או ביולוגיה? לא ולא בנים או בנות ? ממ בנים?
ריאלי או הומני? ריאלי סנייק או מרוץ מכוניות? סנייק תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום? שיהיה כיף ומצחיק:] האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? מקווה.. ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? שישיות- או לא להיות

זונע

New member
.....

שם: אורי גיל: 15 תיכון:משהו מעפן בת"א כיף לך בתיכון? אותו דבר כמו חטיבה... כיתה: י' האם אתה מרוצה מהכיתה? בסדר.. מחנכת: מוזרה קצת האם אתה מרוצה מהמחנכת? לא מקצוע אהוב: לשון
מקצוע שנוא: יש הרבה...מתמטיקה בעיקר, וגם ביולוגיה(למרות שזו המגמה שבחרתי). תחביבים: מחשב, טלוויזיה, גיטרה...כאלה. דברים אהובים: סגנונות מוזיקה:מטאל לפנים להקה: מטאליקה, איירון מיידן, מגהדת'...וגם גיטריסטים סוסים. מאכל:פיצה בגד מהארון: מה אני הומו...לא יודע. חנות: ?! עיר: ת"א ארץ: לא יודע...כל סקנדינביה בת זונה. עונה: קיץ ספר: לא סרט: אפקט הפרפר, שר הטבעות תוכנית TV: סימפסונז, סאות'פארק, השמינייה#@$#@#
אתר: האטריק! זה או זה: קיץ או חורף? קיץ פיצה או ספגטי? פיצה אנגלית או ערבית? אנגלית עט או עיפרון מכני? עט פיילוט 0.4 או STABILO? מה? סטימצקי או צומת ספרים? :| לא. יומן או ארגונית? לא. פיזיקה או ביולוגיה? שניהם משעממים באותה מידה. בנים או בנות ? אממממממממממממממממממממממ....בנים?.......אמ....לא. ריאלי או הומני? ריאלי סנייק או מרוץ מכוניות? שחמט הכי טרו. תאום ציפיות: מה אתה מצפה מהפורום? שיהיה בן זונה האם אתה הולך להיות קבוע בפורום? נראה לי ולסיכום, שישיסטים שולטים או מה? אממ נגיד

15dorintal

New member
חח אממ.. עם הכל חוץ

מכל דבר שמתקשר למקצועות בבי"ס [יוצא מן הכלל- גם אני שונאת בד-םםם מתמטיקה] אבל ביולוגיה זה נחמד=] מה לא? טוב הרבה תלוי במורים שלימדו אותך ושמלמדים אותך......... פיזיקה זה לא משעמם! זה אומנם דיי קשה אבל משעמם??

זונע

New member
כי בתור אחד שלומד שם 4 שנים כבר

אני אומר לך שעושים מהבית ספר הזה הרבה הרבה יותר ממה שהוא באמת, תאמין לי.

למעלה