שרשור היכרות

gpeles

New member
שלום אנשים

אני חדש בפורום, אני חולה על השניים המטורפים האלה.. במיוחד על פרידמן.. למרות שאם אתם שואלים אותי התוכנית הישנה שלו "שערוריה" הייתה הכי מצחיקה...

סביח

New member
...

אני סביח בן 15 אהבתי יותר את העונה הקודמת אני גר בקרית טבעון ומי שלא יודע זה איפה שפרידמן גר

ואי ....... אני לא מאמינה

מה ? אתה הוא אחד מהאנשים היקרים שגרים בקריה הזו עים טל ?!<?!?!?! אני לא מאמינה !!!! .... אפשר לנשק לך ת'רגליים ...????????? בבקשההההההההההההההההההההה
כוס עמאק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
סליחה מראש

ׂMoO

New member
שלום../images/Emo13.gif

אני הילה. זהו. אהה כן.. ידעתי שהייתה עוד סיבה שבאתי- קיציס ופרידמן
אממ טוב אני לא ממש מעריצה אותם, הם סתם חמודים וממש ממש ממש מוכשרים, אם אתם מבינים למה אני מתכוונת.. אז, גל- תתחדשי על הפורום ושיהיה לך המון בהצלחה
אני אבוא לבקר מדי פעם, פשוט אני לא מהמתמידים בפורומים, אין לי כוח
...

bruise pristine

New member
hello

שמי בישראל (בעיקר ) חנן אני מכור לקיציס-פרידמן וגם לטיפות אף. אני זוכר את הרגע כאילו זה היה שלשום, טוב נו אני לא זוכר כלום רק פלאשבקים מוייטנאם ( הסמים מחקו אותי ).התחלתי לראות מהעונה השנייה עם אחותי, היא כבר ויתרה על זה אבל אני ממשיך עד היום, בשל היותי לוייני אני מוגבל בראיית התוכנית לערוץ 2 ונאי חייב להגיד שהעונה השנייה הייתה הכי טובה. בזמני הפנוי אני ו-sith מעבירים קטעים על התוכנית. נבחרת החלומות באמת פחות טובה מחולומות בהקיציס בעונה השנייה אבל עדיין יש קטעים שווים שאסור לפספס. אל תוותרו הם עוד יחזרו בגדול. זה הכל אני חושב.

למעלה